ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

«Πλάκα» οι Νέοι με Παναιτωλικό

«Πλάκα» οι Νέοι με Παναιτωλικό 

31/3/2012

Το δύσκολο ήταν να μπει το πρώτο, από κει και πέρα όλα πήγαν κατ' ευχήν. Στην ομάδα Νέων του Θρύλου αναφερόμαστε που στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών της Superleague επικράτησε εκτός έδρας του Παναιτωλικού με 3-0.

Αποτέλεσμα που διατήρησε το συγκρότημα του Σίνισα Γκόγκιτς στο κυνήγι της πρωτιάς μια και παρέμεινε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος Κ-20 με 54 πόντους (ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ), 3 λιγότερους από τον Παναθηναϊκό. Τα δύο «κανόνια» της Νέων, Βέργος και Διαμαντάκος ανέλαβαν δράση για την ομάδα με τον πρώτο ν' ανοίγει το δρόμο στο 49ο λεπτό και το δεύτερο απλά να σφραγίζει το «ερυθρόλευκο» τρίποντο σκοράροντας στο 53ο και το 91ο λεπτό του αγώνα που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του Αγρινίου.

Παναιτωλικός: Τσάπαλος, Ζέρης, Σαμαράς, Μπούρος, Τζίτζης (37' Μαυρόπουλος), Σμίλτος, Μύγας, Καπνόπουλος, Μεταξούλης (59' Μπινιχάκης), Μήλιος (72' Κούσσης), Πασάς.
Ολυμπιακός: Βλάχος, Γκίνο, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Σούλης (74' Σούλης), Σταμόγιαννος (65' Βουτσιώτης), Ιωαννίδης, Γκόγκιτς, Βέργος (74' Βραμέντσαλης), Σούκιας, Διαμαντάκος.
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου