ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ματσάρι: «Μπορούμε να νικήσουμε τη Γιουβέντους»

Ματσάρι: «Μπορούμε να νικήσουμε τη Γιουβέντους»

31/3/2012
Ματσάρι: «Μπορούμε να νικήσουμε τη Γιουβέντους»
Απόλυτη πίστη στους παίκτες του και στις ικανότητές τους, έχει ο προπονητής της Νάπολι, Βάλτερ Ματσάρι, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (1/4), με τη Γιουβέντους, αφού πιστεύει πως η ομάδα μπορεί να νικήσει τους «μπιανκονέρι». Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να «μετακομίζει» στο τέλος της σεζόν στον πάγκο της Λάτσιο ή της Ίντερ.

« Όταν βρισκόμαστε στην καλύτερή μας μέρα, μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Στο Τορίνο θα παίξουμε για την φανέλα και τον κόσμο μας. Έχουμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε σε ματς υψηλού επιπέδου και αυτό είναι που μας, αρέσει περισσότερο σε αυτή την σεζόν. Πλέον οι αντίπαλοι μας αντιμετωπίζουν ως μεγάλη ομάδα», είπε μεταξύ άλλων ο 50χρονος προπονητής.

Επίσης, μίλησε και για τα σενάρια που τον θέλουν ως επόμενο προπονητή των «λατσιάλι» και των «νερατζούρι»: «Είμαι συγκεντρωμένος στα εναπομείναντα παιχνίδια, έτσι θα πρέπει να ρωτήσετε τον πρόεδρο. Είναι ωραίο να ακούς πως και άλλες ομάδες ενδιαφέρονται για εσένα, αλλά το συμβόλαιό μου με την Νάπολι λήγει το 2013».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου