ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Χάινς: «Να τελειώνουμε…»

Χάινς: «Να τελειώνουμε…» 

28/4/2012

Μπορεί εφόσον ο Ολυμπιακός κάνει σήμερα το 3-0 επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη για τα play offs της Α1 να χρειαστεί να περιμένει άπραγος για 13 μέρες μέχρι το Final 4, αλλά αυτό δεν απασχολεί τον Κάιλ Χάινς. «Να τελειώνουμε για να συγκεντρωθούμε στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα», δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ στη SportDay. «Φαβορί στα χαρτιά η ΤΣΣΚΑ, αλλά… όλα γίνονται», πρόσθεσε.

Αναλυτικά, η συνέντευξη:

- Στο πρώτο ματς με τον Πανιώνιο συναντήσατε δυσκολίες. Στο δεύτερο όχι. Τι άλλαξε;
«Στο δεύτερο παιχνίδι κάναμε αυτό, που δεν κάναμε στο πρώτο. Τους πιέσαμε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προηγηθούμε με 19-0 και από κει και πέρα να μην ανησυχήσουμε καθόλου».

- Θα τελειώσει η σειρά στη Νέα Σμύρνη;
«Ελπίζω να μη χρειαστεί τέταρτο ματς. Ξέρουμε ότι πάμε σε μία δύσκολη έδρα, εκεί, όπου συναντήσαμε δυσκολίες στην κανονική περίοδο, εκεί, όπου η ατμόσφαιρα είναι δύσκολη για τον αντίπαλο. Τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά εμείς πρέπει να νικήσουμε. Ο Πανιώνιος είναι καλή και έμπειρη ομάδα».

- Αν κερδίσετε, όμως, μετά θα μείνετε χωρίς παιχνίδι μέχρι το Final 4, κάτι, που δεν ισχύει για την Μπαρτσελόνα, η οποία θα παίξει και την 6η Μαΐου.
«Για μένα είναι καλύτερο να τελειώνουμε με τον Πανιώνιο για να αφοσιωθούμε κατ' αρχάς στο ματς με την Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα θα έχει πιο πολλά παιχνίδια στα πόδια της, αλλά εμείς θα μπορούμε να συγκεντρωθούμε καλύτερα».

- Κόντρα στην Μπαρτσελόνα θα έχει να κάνεις με πολλούς και καλούς ψηλούς. Πώς θα τα καταφέρεις με ύψος μόλις 198 εκατοστά;
«Δεν είναι κάτι, που θα συναντήσω για πρώτη φορά. Και η Σιένα είχε καλούς ψηλούς παίκτες. Όπως και άλλες ομάδες, που αντιμετωπίσαμε στην Ευρωλίγκα. Εγώ αυτό, που θα κάνω είναι να μπω στο παρκέ και να αντιπαρατάξω τα δικά μου προσόντα».

- Πες μας τρία στοιχεία, που πρέπει να εμφανίσει ο Ολυμπιακός στην Πόλη.
«Πρώτον πρέπει να παίξουμε σκληρά, δυνατά. Δεύτερον να παίξουμε γρήγορα. Και τρίτον εν γένει να παίξουμε το πολύ καλό μπάσκετ, που παίζουμε».

- Ποιο είναι το φαβορί για την κούπα της Ευρωλίγκας;
«Στα χαρτιά είναι η ΤΣΣΚΑ. Πρόκειται για έμπειρη και με μεγάλο ταλέντο ομάδα, που το έδειξε όλη τη χρονιά. Αλλά σε ένα Final 4 ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Σε ένα ματς, όλα μπορούν να συμβούν».

/www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου