ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Καμία βιασύνη για προπονητή

Καμία βιασύνη για προπονητή

Γιάννης Βρέντζος και Ντάρκο Κοβάτσεβιτς επέστρεψαν από την Ισπανία, αλλά στο μεγάλο λιμάνι δεν βιάζονται για το θέμα προπονητή. Εξελίξεις από την επόμενη εβδομάδα.
Πολλή δουλειά θα έχει μετά τον τελικό ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος θα κληθεί να αποφασίσει για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ θα εξετάσει τις εισηγήσεις των Ντάρκο Κοβάτσεβιτς και Γιάννη Βρέντζου, οι οποίοι επέστρεψαν από την Ισπανία, όπου έκαναν τις πρώτες επαφές με υποψήφιους στόχους. Οι δύο εκπρόσωποι της διοίκησης συνέλεξαν πληροφορίες για τους προπονητές που φέρονται ως υποψήφιοι για τον πάγκο της πειραϊκής ομάδας.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, που ασχολείται συνεχώς τις τελευταίες ημέρες με το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό, ο Μίτσελ Γκονθάλεθ έχει ένα προβάδισμα. Η παλιά μεγάλη δόξα της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να αποχωρήσει από τον πάγκο της Σεβίλλης στο τέλος της σεζόν και η προοπτική του Ολυμπιακού μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει.

Ο Λουίς Γκαρθία Πλάθα της Χετάφε δεν φαίνεται διατεθειμένος να αποχωρήσει από την Primera Division, ενώ έχει ρήτρα αποδέσμευσης 900.000 ευρώ με τον ισπανικό σύλλογο. Ο Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ της Λεβάντε απασχολεί επίσης, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και την πορτογαλική αγορά. Το όνομα του Ντομίνγκος Πασιένσια,  πρώην των Μπράγκα και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, αποτελεί μία λύση.

Ουσιαστικές εξελίξεις, πάντως, θα υπάρξουν από την επόμενη εβδομάδα, καθώς στη διοίκηση τονίζουν πως στην Ισπανία έγινε μόνο μία έρευνα αγοράς και τίποτα περισσότερο. Την απόφαση, φυσικά, θα λάβει ο Βαγγέλης Μαρινάκης έπειτα από πολύ σκέψη και μελέτη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου