ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Και παρόν και μέλλον για Μπαλοτέλι!

Και παρόν και μέλλον για Μπαλοτέλι!

27/4/2012
Και παρόν και μέλλον για Μπαλοτέλι!
Μόνο δεδομένη δεν πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Μάριο Μπαλοτέλι από τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να αποκαλύπτει ότι ο Ιταλός επιθετικός έχει μέλλον στο σύλλογο. Πιθανή ακόμη και η συμμετοχή του στη βασική ενδεκάδα στο ντέρμπι της Δευτέρας, κόντρα στη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ!

Ο Μπαλοτέλι είναι σε θέση να αγωνιστεί και πάλι, αφού εξέτισε την ποινή του, η οποία τον κράτησε εκτός γηπέδων για 3 παιχνίδια.

Παρά τις προαναγγελίες για εισαγωγή του Ιταλού άσου στο …ψυγείο, ο Μαντσίνι φαίνεται να έχει αναθεωρήσει τις απόψεις του και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει και πάλι τον Μπαλοτέλι.

«Παρά τις ανοησίες που έχει κάνει, ο Μάριο έχει κάνει σημαντικά πράγματα φέτος, όπως για παράδειγμα η εμφάνισή του στο θρίαμβο μέσα στο γήπεδο της Γιουνάιτεντ. Με αυτόν στην ενδεκάδα όλα είναι πιθανά», δήλωσε ο προπονητής της Σίτι για να συμπληρώσει, όμως, ότι «είναι δύσκολο να» πει εάν θα αναθεωρήσει την άποψή του.

Σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο Ιταλός τεχνικός έχει δοκιμάσει τον Ιταλό άσο στις προπονήσεις, μαζί με την ομάδα των βασικών, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες συμμετοχής του στο ντέρμπι του «Ίτιχαντ». «Είμαστε σαν μία οικογένεια. Είναι νέος και κάνει λάθη τα οποία κοστίζουν στην ομάδα, αλλά ακόμη πιστεύω ότι είναι μεγάλο ταλέντο και ότι ελπίζω ότι θα είναι παίκτης της Σίτι και την επόμενη σεζόν», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου