ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Βενγκέρ: «Δεν έπρεπε να αποχωρήσει ο Πεπ»

Βενγκέρ: «Δεν έπρεπε να αποχωρήσει ο Πεπ»

27/4/2012
Βενγκέρ: «Δεν έπρεπε να αποχωρήσει ο Πεπ»

Την άποψη ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για τον Πεπ Γκουαρντιόλα να αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο τεχνικός της Άρσεναλ παραδέχθηκε ότι οι εξελίξεις τον έπιασαν εξ απήνης καταλήγοντας ότι η φιλοσοφία της «Μπάρτσα» είναι ανεξάρτητη από τα αποτελέσματα.

«Παραδέχομαι ήταν μια έκπληξη για εμένα. Μετά από μια απογοητεύσεων την περασμένη εβδομάδα λόγω των αποτελεσμάτων με την Τσέλσι και τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχω την εντύπωση ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να λάβει μια τέτοια απόφαση. Νομίζω ότι η φιλοσοφία της Μπαρτσελόνα είναι υπεράνω των αποτελεσμάτων, δεν έχει σχέση με την κατάκτηση ενός τίτλου», τόνισε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Δηλώσεις για την απόφαση του Γκουαρντιόλα έκανε και ο Άλαν Πάρντιου. «Δεν νομίζω ότι η απόφασή του έχει να κάνει με τις σχέσεις τους με τους παίκτες ή στοιχεία του παιχνιδιού», τόνισε ο τεχνικός της Νιούκαστλ και κατέληξε:

«Όταν ηγείσαι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου το να αντιμετωπίζεις τόσο μεγάλη πίεση για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι κάτι αρκετά δύσκολο».

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου