ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Οδηγίες για την Πόλη

Οδηγίες για την Πόλη 

27/4/2012

Αυστηρά μέτρα στο Φάιναλ-4
Η Ευρωλίγκα εξέδωσε ανακοίνωση η οποία γνωστοποιεί όσα θα ισχύουν στην είσοδο αλλά και την συμπεριφορά των οπαδών των 4 ομάδων στη «Sinan Erdem Arena», για το Φάιναλ-4 της Κωνσταντινούπολης.
Συγκεκριμένα:
Δεν θα πρέπει να μεταβούν οπαδοί στην Κωνσταντινούπολη που δεν έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο ή έχουν την προσδοκία να αγοράσουν εκεί. Η είσοδος στον περιβάλλοντα χώρο της «Sinan Erdem Arena» θα επιτρέπεται μόνο σε κατόχους εισιτηρίων.
Στους κατόχους εισιτηρίων για το Φάιναλ-4, θα επιτραπεί η είσοδος στη «Sinan Erdem Arena» μόνο μία φορά την Παρασκευή (11/5 στους ημιτελικούς) και μία φορά την Κυριακή (13/5 στους τελικούς). Δεν θα επιτραπεί στους κατόχους των εισιτηρίων, να εισέλθουν στο γήπεδο, να εξέλθουν και να επιστρέψουν σε αυτό. Τα μηχανήματα ανάγνωσης των εισιτηρίων (bar codes) θα «κτυπάνε» μόνο μία φορά τα εισιτήρια. Ως εκ τούτου, τα εισιτήρια που έχουν «κτυπηθεί» από το μηχάνημα και… βγουν ξανά εκτός του γηπέδου, δεν θα είναι έγκυρα στην επανείσοδο.
Δεν θα περάσουν στη «Sinan Erdem Arena», κλειδιά, κέρματα και αιχμηρά αντικείμενα. Η Ευρωλίγκα, παρακαλεί τους φιλάθλους να μην φέρουν αντικείμενα στην κατοχή τους, καθώς θα κρατηθούν κατά την είσοδό τους στο γήπεδο. Επίσης, απαγορεύεται το κάπνισμα εντός της «Sinan Erdem Arena».
Κάθε ομάδα φιλάθλων, θα έχει την καθορισμένη θύρα εισόδου και εξόδου στο γήπεδο. Οι οπαδοί κάθε ομάδας θα εισέρχονται στο γήπεδο, μόνο κατά την προκαθορισμένη ώρα που έχει οριστεί από την Ευρωλίγκα, στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου