ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ανυπόμονοι για τον τελικό οι Μιραλάς και Μανιάτης!

Ανυπόμονοι για τον τελικό οι Μιραλάς και Μανιάτης!

Ο Κέβιν Μιραλάς υπογράμμισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θέλουν τη νίκη στον τελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο προκειμένου να το αφιερώσουν στους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Μανιάτης: "Θέλουμε το νταμπλ".
Ο "δαίμονας" του Ολυμπιακού έδωσε το "παρών" σε εκδήλωση της Samsung, που είναι εκ των χορηγών της πειραϊκής ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, ο Βέλγος επιθετικός ανέφερε: "Για μένα είναι πολύ βασικό το να παίζω σε κάθε αγώνα. Ήθελα να αγωνιστώ και στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, όμως από την άλλη είναι καλό είναι που ξεκουράστηκα. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα μου και να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στον τελικό.

Θέλουμε τη νίκη και το Κύπελλο για τον κόσμο μας, που το θέλει τόσο πολύ. Ένας τελικός είναι, φυσικά, πολύ σημαντικός και μία όμορφη στιγμή για όλη την ομάδα, αλλά για και τους φιλάθλους. Νομίζω ότι ανεξαρτήτως από ποιος θα είναι τελικά ο νικητής, αυτό που θα μείνει στο μυαλό όλων των φιλάθλων, θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι και ένας μεγάλος τελικός".

www.redplanet.gr/
"Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας"

Στην ίδια εκδήλωση βρέθηκε και ο Γιάννης Μανιάτης, που υπογράμμισε πως στόχος είναι το νταμπλ. "Στόχος μας είναι το νταμπλ. Αυτό θέλουμε. Όλοι δουλεύουμε πολύ σκληρά και πιστεύω πως το Σάββατο (σ.σ. 28/4) με μία πολύ καλή εμφάνιση θα κερδίσουμε το Κύπελλο. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο ΟΑΚΑ, να μας στηρίξει και να απολαύσει μία γιορτή του ποδοσφαίρου. Με τη βοήθεια του προπονητή μας θα αναλύσουμε τον αντίπαλό μας. Θεωρώ πως με μία καλή εμφάνιση και, βέβαια, την υποστήριξη του κόσμου μας θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο.

Συμφωνώ με όλους όσοι μίλησαν για έναν τελικό-γιορτή. Νομίζω ότι όλοι μας και στις δύο ομάδες συμφωνούμε με αυτό. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να απολαύσει το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Ελπίζω ότι θα είναι πράγματι μία γιορτή, όπως λένε όλοι και πως εμείς θα πάρουμε το Κύπελλο.

Το παιχνίδι αυτό θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό της περασμένης Κυριακής (σ.σ. 22/4) για το Πρωτάθλημα, στο οποίο και οι δύο ομάδες ήταν κάπως χαλαρές. Τώρα είναι ένας τελικός και οι δύο ομάδες θα παίξουν με πάθος. Το Κύπελλο το θέλουν και οι δύο, οπότε το ένα παιχνίδι μπορούμε να πούμε ότι δεν έχει καμία σχέση με το άλλο".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου