ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ενδεχόμενο να παραμείνουν Ασπιάθου-Ποθάνκο


Ενδεχόμενο να παραμείνουν Ασπιάθου-Ποθάνκο

Η αποχώρηση του Βαλβέρδε είναι δεδομένη, όμως, οι Πειραιώτες επιθυμούν την παραμονή των συνεργατών του, Ασπιάθου-Ποθάνκο, για να δουλέψουν με τον επόμενο προπονητή.
Μπορεί η αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού να είναι δεδομένη, όμως, στην πειραϊκή ΠΑΕ επιθυμούν να κρατήσουν στην ομάδα τους στενούς συνεργάτες του, όπως τους Γιον Ασπιάθου και Χοσέ Αντόνιο Ποθάνκο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ενήμερος για αυτή την διάθεση του Ολυμπιακού και δεν είναι αρνητικός στο να αποχωριστεί τους στενούς του συνεργάτες, αν οι ίδιοι αποφασίσουν να μην τον ακολουθήσουν στη νέα ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του, επιθυμώντας να παραμείνουν στον Πειραιά.

Οι ερυθρόλευκοι ακόμη δεν έχουν επισημοποιήσει την πρόθεση τους στο να κρατήσουν τους Ασπάθιου-Ποθάνκο στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει σύντομα. Στον Ολυμπιακό έχουν το σκεπτικό πως αν οι στενοί συνεργάτες του  Βαλβέρδε συνεχίσουν στην ομάδα, τότε θα βοηθήσουν στην μετάβαση από την εποχή... Ερνέστο στην επόμενη, καθώς είναι σχεδόν σίγουρο πως ο νέος προπονητής των Πρωταθλητών Ελλάδας θα είναι συμπατριώτης τους, δηλαδή Ισπανός.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου