ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Θέλουν να παίξουν στον τελικό Μήτρογλου-Τάτος

Θέλουν να παίξουν στον τελικό Μήτρογλου-Τάτος

Ο Γιώργος Δώνης ρώτησε τους Μήτρογλου-Τάτο αν έχουν πρόβλημα να αγωνιστούν στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό και εκείνοι του είπαν: "Κόουτς, θέλουμε να παίξουμε".
Ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης, είχε συνομιλία με τους Κώστα Μήτρογλου και Ανδρέα Τάτο, συζητώντας μαζί τους το ενδεχόμενο να αγωνιστούν στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ως γνωστόν, και οι δύο ποδοσφαιριστές ανήκουν στην ομάδα του Ολυμπιακού και τη τρέχουσα σεζόν αγωνίζονται ως δανεικοί στους Περιστεριώτες. Ο Γιώργος Δώνης, λοιπόν, τους ρώτησε αν επιθυμούν να παίξουν κόντρα στον σύλλογο στον οποίο ανήκουν, στον ερχόμενο τελικό για το Κύπελλο.

Τόσο ο Κώστας Μήτρογλου, όσο και ο Ανδρέας Τάτος, ξεκαθάρισαν στον Γιώργο Δώνη πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αγωνιστούν στον τελικό και να  παίξουν κόντρα στον Ολυμπιακό, από την στιγμή που και από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο έχουν πει στον Ατρόμητο πως μπορεί να τους χρησιμοποιήσει αν το επιθυμεί. Οι δύο ποδοσφαιριστές είπαν στον προπονητή τους: "Κόουτς, να μας υπολογίζεις. Θέλουμε να παίξουμε στον τελικό, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου