ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

"Πρόταση Ολυμπιακού για Ρόλε"(video)

"Πρόταση Ολυμπιακού για Ρόλε"(video)

Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Αργεντινής, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 27άχρονου επιτελικού μέσου της Ολίμπο, Μαρτίν Ρόλε. Δείτε βίντεο.
Η ιστοσελίδα της Αργεντινής, clarin.com, αναφέρει πως η Ράσινγκ Κλουμπ ενδιαφέρεται για τους Χοσέ Σαντ (σ.σ. αγωνίζεται στο Μεξικό με τη φανέλα της Τιχουάνα) και Μαρτίν Ρόλε.

Για τον Ρόλε, όμως, υπάρχει έντονος ανταγωνισμός με τον Ολυμπιακό, όπως υπογραμμίζεται στο κείμενο. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Πρωταθλητής Ελλάδας έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην ομάδα του Ρόλε, την Ολίμπο, ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Ο Μαρτίν Ρόλε γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1985 στο Ροσάριο. Τη φετινή σεζόν, μέτρησε 6 γκολ και 2 ασίστ στην Απερτούρα (σε 17 ματς), ενώ στην Κλαουσούρα, που εξελίσσεται, έχει 2 γκολ και 3 ασίστ σε 11 αναμετρήσεις.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής είναι αριστεροπόδαρος, έχει ύψος 1,81 μ. και αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου, στην οποία αναζητεί παίκτη ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας σεζόν.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο σκάουτ της πειραϊκής ομάδας, Δημήτρης Μπαρμπαλιάς, είχε μείνει στην Αργεντινή για ένα περίπου μήνα, τσεκάροντας μεταγραφικούς στόχους για τον Ολυμπιακό.

Gol Martin Rolle - Newells 2 Olimpo 2 από kokoretsi
PERFIL Martín Rolle από kokoretsi

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου