ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

TI AΛΛΟ ΘΑ ΔΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ?


TI AΛΛΟ ΘΑ ΔΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ  ΘΕΕ ΜΟΥ?
27/4/2012
 Το ειδα και αυτο...παναθηναικο κομμα ...μαλιστα..ολοι οι Ελληνες πολιτες βεβαια εχουν το δικαιωμα του εκλεγειν και εκλεγεσθαι....δηλαδη τωρα αυτοι περιμενουν να βγαλουν εστω εναν υποψηφιο?Αυτοι δεν μπορουν να διοικησουν περιπτερο και θα διοικησουν την...Ελλαδα? αυτοι δεν μπορουν να σωσουν την οαμαδα τους θα σωσουν εμας...αστε μας ησυχους στον πονο μας και στην ανεχεια μας ρε παιδια...

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΕΧΩ...
ΑΝ ΙΔΡΥΟΤΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΣΠΓΕ Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΕΥΓΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ? Ε? ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ..ΜΕ ΑΗΔΙΕΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ....

 

Τι κόμμα είσαι; Παναθηναϊκός!

Το ''Παναθηναϊκό Κίνημα'' εγκρίθηκε και επικυρώθηκε από τον Αρειο Πάγο και κατεβαίνει στις εκλογές ως επίσημο κόμμα με πρόεδρο, τον Γιώργο Μπέτσικα.
Τι κόμμα είσαι; Παναθηναϊκός!
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ''Παναθηναϊκού Κινήματος'':
«Η σημερινή μας επικοινωνία είναι απαραίτητη, για να αναγγείλουμε και επίσημα την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα, υπό τον τίτλο «Παναθηναϊκό Κίνημα«.
Πρόκειται για μία σκέψη που «τιτιβίζει» στα αυτιά και στο μυαλό μας -έτσι για να είμαστε και στο κλίμα των ημερών- περίπου τέσσερα χρόνια. Επειδή όμως δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί ή ανεπάγγελτοι και η καθημερινότητά μας είναι ιδιαίτερα σκληρή, δεν μας επέτρεψε μέχρι σήμερα να διεκδικήσουμε την υλοποίησή της.
Ακόμη και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, μπορούμε με βεβαιότητα να υπογραμμίσουμε ότι ήρθαμε για να παλέψουμε και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, αλλά οφείλουμε να αφήσουμε ανοικτή την ημερομηνία καθόδου στην εκλογική διαδικασία.
Η εντυπωσιακή ανταπόκριση που έτυχε η πρωτοβουλία μας, μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και της καθημερινής μας επαφής με τον κόσμο, πιθανότατα μας υποχρεώνει να αναθεωρήσουμε το αρχικό πλάνο που προέβλεπε τη συμμετοχή μας στην εκλογική διαδικασία μέσω τριών μόνο εκλογικών περιφερειών, Α' και Β' Αθήνας και υπόλοιπο Αττικής.
Από τη μία το εξαιρετικά ρευστό πολιτικό σκηνικό που θέλει τα μνημονιακά κόμματα να μην συγκεντρώνουν καν ποσοστό που θα τους επιτρέψει τον σχηματισμό κυβέρνησης ακόμη κι αν συνεργαστούν, δείχνει να οδηγεί σχεδόν με βεβαιότητα σε νέες εκλογές.
Από την άλλη τα εκατοντάδες αιτήματα για συμμετοχή πολιτών από όλη την επικράτεια στους συνδυασμούς του «Παναθηναϊκού Κινήματος», μας πείθει ότι δεν πρέπει να περιορίσουμε την πρώτη παρουσία μας στις εκλογές εντός των στενών ορίων της Αττικής.
Έτσι, εντός των αμέσως επόμενων εικοσιτετραώρων, η συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του «Παναθηναϊκού Κινήματος» θα λάβει τις οριστικές αποφάσεις, οι οποίες και θα γίνουν γνωστές μέσω του διαδικτύου.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η συμμετοχή μας στην εκλογική διαδικασία, είτε αυτό συμβεί άμεσα, είτε μετά από δύο ή τρεις μήνες, θα καταδείξει όχι μόνο την αποφασιστικότητά μας να συνδράμουμε στα κοινά, αλλά και τη δυναμική αρχών και ιδανικών που όχι μόνο δεν εξέλιπαν στις μέρες μας, αλλά επανέρχονται περισσότερα δυναμικά από ποτέ.

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα, που μας ενοχλούν και συχνά μας εξοργίζουν, που δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να τα απαριθμήσουμε.
Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα, που απαιτούν επειγόντως ριζικές αλλαγές σε μια χώρα που εκλιπαρεί για συνολική επανεκκίνηση και πρώτα απ' όλα το ίδιο το γερασμένο και παρηκμασμένο πολιτικό σύστημα και οι πολιτικοί που έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να απαξιωθούν στη συνείδηση του ελληνικού λαού.
Θα πει κάποιος, ότι οι προσεχείς εκλογές είναι μια χρυσή ευκαιρία για νέους συνδυασμούς να εκμεταλλευτούν την πολιτική ρευστότητα και την απέχθεια των πολιτών για τους παραδοσιακούς πολιτικούς φορείς που οδήγησαν την χώρα μας ως εδώ και να καταγράψουν υψηλή εκπροσώπηση.
Θα πει επίσης, ότι στις μεθεπόμενες εκλογές, θα ασκηθούν αφόρητες πιέσεις και θα ζήσουμε ανεπανάληπτα σκηνικά πόλωσης. Η υπάρχουσα πολιτική σύνθεση και ιδιαίτερα ο δικομματισμός θα παίξουν τα ρέστα τους για να συντρίψουν καθετί νέο και να επιβιώσουν κόντρα στη λαϊκή θέληση να μας αδειάσουν τη γωνιά.
Ίσως να είναι έτσι. Δεν πειράζει. Αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία να δοκιμάσουμε και τις δυνάμεις και τις αντοχές σε ακραίες συνθήκες. Και πλέον πανελλαδικά, όπως ακριβώς εικονίζεται και στο έμβλημα που κρατάτε στα χέρια σας, μέσα στο τριφύλλι που εμπνέει και καθοδηγεί τα όνειρά μας.
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, εγκρίθηκε και επικυρώθηκε και τυπικά από τον Άρειο Πάγο η γέννηση του «Παναθηναϊκού Κινήματος». Καλώς μας δεχθήκατε.
Είναι βέβαιο ότι από δω και πέρα θα ενοχληθούμε. Θεωρήστε όμως επίσης δεδομένο ότι θα ενοχλήσουμε. Αρχής γενομένης από τη συνέντευξη τύπου σε σύντομο χρόνο, όπου θα σας γνωρίσουμε τι ακριβώς πρεσβεύουμε και τι διεκδικούμε».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου