ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Κάποιος... Βιλανόβα στον πάγκο της «Μπάρτσα»

Κάποιος... Βιλανόβα στον πάγκο της «Μπάρτσα» 

27/4/2012

Μπιέλσα, Μπλαν, Βίλας-Μπόας και ο δικός μας Βαλβέρδε ήταν μεταξύ των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα μετά την αποχώρηση του Γκουαντιόλα, όμως όλοι τους έμειναν με την... όρεξη.            
              
Στη συνέντευξη Τύπου για το «αντίο» του Καταλανού τεχνικού, ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Σάντρο Ροσέλ ανακοίνωσε ότι ο Βιλανόβα, μέχρι πρότινος βοηθός του Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μπάρτσα, θα αποτελέσει τον διάδοχό του, αιφνιδιάζοντας τους πάντες! Ο Άντονι Θουμπιραρέτα, αθλητικός διευθυντής της Μπάρτσα, εξήγησε ότι ο Βιλανόβα αποτέλεσε την τελική επιλογή, επειδή μπορεί να εξασφαλίσει την συνέχεια στο στυλ και τον τρόπο προπόνηση του πρότζεκτ του συλλόγου. Ο Τίτο βρίσκεται στο πλευρό του Γουαρδιόλα όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια.

«Η Μπαρτσελόνα είναι μία πολύ όμορφη πραγματικότητα αλλά περίπλοκη, θα πρέπει να την γνωρίσετε από μέσα. Για αυτό το λόγο επιλέξαμε τον Τίτο. Εμείς κοιτάζουμε πάντα το σπίτι μας, τους νέους μας, συνεπώς αυτή είναι η επιλογή μας. Υπάρχει ρίσκο αλλά όπως έχει πει μία φορά ο Γκουαρδιόλα, σφίγουμε τιε ζώνες και ξεκινάμε», είπε ο «Θούμπι».

www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου