ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ο Βιλανόβα νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα!

Ο Βιλανόβα νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα!

27/4/2012
Ο Βιλανόβα νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα! Το δεξί χέρι του Πεπ Γκουαρντιόλα από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την Μπαρτσελόνα, ο Τίτο Βιλανόβα, θα είναι ο νέος τεχνικός των «μπλαουγκράνα». Ο 42χρονος προπονητής έχει όλα τα στοιχεία που τον καθιστούν ιδανικό αντικαταστάτη του, αφού αποτελεί γέννημα-θρέμμα των Καταλανών, την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης και την ίδια φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο.


Αν και ως ποδοσφαιριστής δεν αγωνίστηκε ούτε σε ένα ματς με τα χρώματα της πρώτης ομάδας, ο Φρανσέσκ «Τίτο» Βιλανόβα λίγα χρόνια μετά το τέλος της καριέρας του, βρήκε μια θέση στο προπονητικό τιμ της Μπαρτσελόνα B, στο πλευρό του Γκουαρντιόλα τη σεζόν 2007-08, που από πολλούς θεωρήθηκε ως μία εκ των κορυφαίων στην ιστορία των μικρών.

Η συνέχεια της προπονητικής του καριέρας είναι άμεσα συνυφασμένη με τον πρώην –πλέον- τεχνικό των «μπλαουγκράνα, τον οποίο ακολούθησε ως βοηθός το 2008 και στους μεγάλους. Τώρα πια καλείται να κάνει κάτι για πρώτη φορά στη ζωή του. Να γίνει το πρώτο όνομα και να αντέξει την πίεση και τη λάμψη που δημιουργεί η θέση του προπονητή του κορυφαίου ίσως κλαμπ του πλανήτη.

«Μπορείτε να περιμένετε τα καλύτερα από τον Τίτο. Είναι κάτι παραπάνω από ικανός, οι παίκτες τον ξέρουν και πιστεύω πως ο σύλλογος έκανε μια εξαιρετική επιλογή», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου κατά την αποχώρησή του και αυτά τα λόγια συμπαράστασης αποτελούν αρκετό… καύσιμο για τις πρώτες μέρες του νέου τεχνικού.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου