ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Προτάθηκε ο Γκιλάς στον Ολυμπιακό

Προτάθηκε ο Γκιλάς στον Ολυμπιακό

14/01/2013
 Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός της Μορεϊρένσε, Ναμπίλ Γκιλάς φέρεται να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό.

Προτάθηκε ο Γκιλάς στον Ολυμπιακό
Οι «ερυθρόλευκοι» έχει ξεκαθαριστεί πως είναι μάλλον απίθανο να προχωρήσουν σε κάποια κίνηση στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Παρόλα αυτά, οι προτάσεις από μάνατζερ εξακολουθούν να καταφθάνουν στα γραφεία του Πρωταθλητή Ελλάδος και ένας από αυτούς είναι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει 7 φορές σε 14 συμμετοχές.

Ο συγκεκριμένος παίκτης, δεν αποκλείεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον του Ζαρντίμ, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της πατρίδας του. Μάλιστα σύμφωνα με την A Bola, για τον συγκεκριμένο παίκτη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Έβερτον που έχει στείλει ανθρώπους της, να τον παρακολουθήσουν σε δράση.

Πάντως οποιαδήποτε περίπτωση που θα εξεταστεί αυτή τη στιγμή, φαίνεται πως θα έχει περισσότερη τύχη το προσεχές καλοκαίρι, παρά τώρα, ώστε να εξεταστεί διεξοδικά. Ωστόσο υπάρχει μια πληροφορία που κάνει λόγο για έλευση του Γκιλάς ακόμα και μέσα στην εβδομάδα για συζητήσεις.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου