ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

H κριτική των παικτών

H κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού  στην εντός έδρας νίκη επί της Καβάλας, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τους "16" του Κυπέλλου. Κορυφαίος και σκόρερ ο Φέισα, παρθενικό γκολ για τον Παπάζογλου, "άχρωμοι" οι επιθετικοί της ομάδας.
Με σκόρερ τους Παπάζογλου (59') και Φέισα (81') ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με σκορ 2-0 της Καβάλας στο Φάληρο. Ο "Κόκκινος Πλανήτης" προχωράει στον "έλεγχο" των ερυθρόλευκων ποδοσφαιριστών στην αναμέτρηση με τους "Αργοναύτες":

Μέγκιερι: Θεατής του αγώνα στην συντριπτική πλειονότητα της αναμέτρησης, είχε την οξυδέρκεια να διαβάσει τον "ύπνο" της άμυνας του στο 79' και με έγκαιρη έξοδο πρόλαβε να επέμβει με αποφασιστικότητα στο τσίμπημα της μπάλας από τον Σάντος. Ο Ούγγρος απέτρεψε ένα γκολ που θα έκανε επικίνδυνη τη ρεβάνς και μόνο γι' αυτό η παρουσία του στο ματς κρίνεται θετική.

Ντιακιτέ: Έδειξε ξανά καλά στοιχεία και είναι από τους παίκτες που ενδεχομένως να αξίζουν παραπάνω ευκαιρίες από τον προπονητή τους. Ο Ντιακιτέ δίχως να έχει πολλές σκοτούρες αμυντικά ανέβηκε ψηλά προσπαθώντας να βοηθήσει επιθετικά και σε μια από τις επελάσεις του κέρδισε την δεύτερη κίτρινη - αποβολή του Πλιάγκα. Καλή εμφάνιση για τον Ντρισά.

Μανωλάς: Από δικό του λάθος γύρισμα στον Μέγκιερι λίγο έλειψε να προηγηθούν οι φιλοξενούμενοι στο 27'. Στα τελευταία παιχνίδια εμφανίζει κάποιες επιπόλαιες επιλογές με τη μπάλα στα πόδια, ωστόσο στις αμυντικές του επεμβάσεις παραμένει αποτελεσματικός. Έχει κάνει πολύ καλύτερα παιχνίδια μέσα στη σεζόν.

Παπάζογλου: Στιβαρή παρουσία από τον Έλληνα στόπερ που αγωνίστηκε ως παρτενέρ του Μανωλά στην άμυνα. Στο 59' σκόραρε το παρθενικό του γκολ με τα ερυθρόλευκα, κερδίζοντας στον αέρα τους αντιπάλους του μετά το φάουλ του Γκρέκο. "Ελέγχεται" μόνο για τη φάση του 79', όταν ο Σάντος βγήκε στην πλάτη της άμυνας. Συνολικά θετικότατη η παρουσία του στο ματς.

Ζαραδούκας: Στην δεύτερη φετινή του εμφάνιση δεν πήγε και άσχημα. Κόντρα σε αντιπάλους όπως οι παίκτες της Καβάλας είναι λογικό να μην έχει προβλήματα ενώ είχε διάθεση να βοηθήσει και επιθετικά στην αριστερή πλευρά. Ήταν φανερό πως του έλειπε ο ρυθμός αφού δεν έχει αγωνιστικά λεπτά στο "κοντέρ" του, ωστόσο προσπάθησε για το καλύτερο.

Γκρέκο: Μια πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Ιταλού στο 12', πέρασε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες και να "ανοίξει" στα πλάγια του παιχνίδι του Ολυμπιακού, ενώ έψαξε και την κάθετη πάσα χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Από δική του εκτέλεση φάουλ ο Παπάζογλου πέτυχε με το κεφάλι το 1-0 στο 59'. Στην επανάληψη ήταν πιο "ζωηρός" αλλά και πάλι είχε κάποια νεκρά διαστήματα. Αν βρει διάρκεια ο Ιταλός, θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Για την ώρα είναι με τις μέρες του.

Φέισα: Κέρδος για τους ερυθρόλευκους η εμφάνιση του Σέρβου μέσου καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ζήτησε την μπάλα από "χαμηλά" και την προώθησε σωστά στους ακραίους και τους κυνηγούς της ομάδας. Έδωσε ρυθμό στον άξονα της μεσαίας γραμμής και με εξαιρετικό σουτ στο 81' από το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Μακάρι αυτή η εμφάνιση να αποτελέσει το εφαλτήριο για την ψυχολογική και αγωνιστική ανάταση του Λιούμπο. Αρκεί βεβαίως να συνεχίσει να παίζει.

Πίνο: "Ζωντανό" στοιχείο για τον Ολυμπιακό όσο αγωνίστηκε. Ο Κολομβιανός έχει ικανότητες σύγχρονου ποδοσφαιριστή αλλά είναι φανερό πως θέλει ακόμη παιχνίδια στα πόδια του για να βρει ρυθμό. Είχε πολλές καλές στιγμές και κάποια μικρά διαστήματα που βγήκε εκτός παιχνιδιού. Στο 38' λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ με πολύ καλή εκτέλεση φάουλ. Γενικά με την μπάλα στα πόδια ήταν ένας συνεχής πονοκέφαλος για τους αντιπάλους. Χωρίς να εντυπωσιάσει στάθηκε καλά σε γενικές γραμμές. Άφησε τη θέση του στον Αμπντούν στο 57'.

Φετφατζίδης: Είχε διάθεση ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, είχε ορισμένες καλές ατομικές προσπάθειες, ωστόσο του έλειπε ο ρυθμός και η διάρκεια, πράγμα απόλυτα φυσιολογικά καθώς έχει αγωνιστεί ελάχιστα τη φετινή σεζόν. Είχε 2-3 επικίνδυνα γυρίσματα στην περιοχή της Καβάλας που όμως δεν εκμεταλλεύθηκαν οι συμπαίκτες του. Αντικαταστάθηκε από τον Πάντελιτς στο 61'.

Τζεμπούρ: Σε μάλλον άσχημη βραδιά βρέθηκε ο "τρομοκράτης" που ελάχιστα κατάφερε να προβληματίσει την αντίπαλη άμυνα. Στο 73' "σφράγισε" την άχρωμη παρουσία του στο ματς χάνοντας σε κενή εστία το έτοιμο γκολ που του σέρβιρε ο Μήτρογλου, σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι. Αμέσως μετά αντικαταστάθηκε από τον Βλαχοδήμο.

Μήτρογλου: Μετά τον Τζεμπούρ, ούτε ο Μήτρογλου φάνηκε ιδιαίτερα στο ματς με την Καβάλα. Χωρίς ιδιαίτερη κινητικότητα και δίχως να καταφέρει να βάλει δύσκολα στην αντίπαλη άμυνα. Λειτούργησε αλτρουιστικά στο 73', δίνοντας έτοιμο γκολ στον "τρομοκράτη" αλλά ο τελευταίος δεν εκμεταλλεύθηκε το "δώρο" του συμπαίκτη του. Ο "πιστολέρο" πραγματοποιεί μια καλή σεζόν και "δικαιούται" μια κακή βραδιά.

Αμπντούν: Με την είσοδο του στο παιχνίδι έδωσε πνοή επιθετικά στην αριστερή πτέρυγα του Ολυμπιακού και από τα δικά του πόδια προήλθε το γκολ του Φέισα. Μετά τον τραυματισμό ο Αλγερινός δείχνει να συνέρχεται σιγά - σιγά με την ελπίδα σύντομα να βρεθεί σε καλή φόρμα ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού.

Πάντελιτς: Αγωνίστηκε για ένα μισάωρο περίπου, είχε διάθεση να προσφέρει, ζήτησε μπάλα και προσπάθησε να φανεί απειλητικός, δίχως όμως να καταφέρει να βρεθεί σε θέση βολής. Η εμπειρία του ενδεχομένως να χρειαστεί σε δυσκολότερα παιχνίδια μέσα στη σεζόν.

Βλαχοδήμος: Μπήκε αντί του Τζεμπούρ στο ματς και στα 20 "σκάρτα" λεπτά που αγωνίστηκε δεν πρόλαβε να κάνει και πολλά. Φυσιολογικό, καθώς προέρχεται από μακρά αγωνιστική απραξία και του λείπει ο ρυθμός.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου