ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΩΝΗ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΩΝΗ

17/01/2013
 Σημερα ανημερα του Αγιου Αντωνιου γιορταζει ενας ξεχωριστος ανθρωπος για εμενα, ο προσωπικος φιλος και Γραμματεας του Συνδεσμου Βετερανων του Ολυμπιακου Αντωνης Γλυκας.
Ο Αντωνης Γλυκας ειναι για τον ALEX WEB RADIO/TV αλλα και για τον Ολυμπιακο μια ξεχωριστη προσωπικοτητα και σαν ανθρωπος αλλα και για τις υπηρεσιες του στην μεγαλη μας αγαπη τον Ολυμπιακο μας.

Σημερα λοιπον που ειναι η ονομαστικη του εορτη θελω να του στειλω τις καλυτερες μου ευχες για υγεια ευτυχια αγαπη και οτι αλλο επιθυμει για αυτον και την οικογενεια του και να συνεχισει για πολλα -πολλα χρονια να προσφερει τις υπηρεσιες του στον Ολυμπιακο μεσα απο τον Συνδεσμο Βετερανων προβαλοντας την ενδοξη ιστορια του Θρυλου.

Την εκπομπη Θρυλικες Ιστοριες μπορειτε να την παρακολουθειτε  καθε Παρασκευη στις 18:00 μμ απο το ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ η διαδυκτιακα απο το http://www.tilesport.tv/.

Αυτην την Παρασκευη στην εκπομπη Θρυλικες Ιστοριες καλεσμενος θα ειναι ο Γιαννης Φρονιμηδης.
Λιγα λογια για αυτον ...
Γεννήθηκε το 1937 και έκανε μεγάλη καριέρα κάτω απο τα δοκάρια του Ολυμπιακού. Ήταν διεθνής μία φορά με την εθνική Ελλάδας στις 27 Οκτωβρίου 1965. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο απο την Προοδευτική και ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας του Μπούκοβι. Σταμάτησε το ποδόσφαιρο ξαφνικά, ενώ βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του και είχε επανακληθεί στην Εθνική ομάδα.
Μην την χασετε..
Μαθετε την Θρυλικη Ιστορια της μεγαλης μας αγαπης απο αυτους που την εγραψαν....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΩΝΗ , ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ...

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου