ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Βαλβέρδε: «Μεγάλη η έχθρα των αιωνίων»

Βαλβέρδε: «Μεγάλη η έχθρα των αιωνίων»

17/01/2013
 Η αντιπαλότητα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού έχει σημαδέψει τον Ερνέστο Βαλβέρδε από το πέρασμά του από την Ελλάδα, όπως δήλωσε στον ισπανικό Τύπο.

Βαλβέρδε: «Μεγάλη η έχθρα των αιωνίων»
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να επέστρεψε στην Ισπανία και να εργάζεται στη Βαλένθια, αλλά δεν ξεχνά όσα έζησε στην Ελλάδα. Τόσο τα καλά, όπως τους τίτλους με τον Ολυμπιακό, όσο και τα αρνητικά, όπως το εχθρικό κλίμα μεταξύ των οπαδών των «αιωνίων».

«Μπορώ να μιλήσω για την αντιπαλότητα μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει μεταξύ τους μεγάλη έχθρα», δήλωσε στον ισπανικό Τύπο με αφορμή το βιβλίο που κυκλοφορεί με φωτογραφίες που έχει τραβήξει ο ίδιος. «Στο βιβλίο μου υπάρχουν φωτογραφίες με οπαδούς που κρατούν καπνογόνα. Αυτοί οι οπαδοί μάς χαιρετούν στην πόλη. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο δημοφιλής ομάδα στην Ελλάδα. Ο μισός πληθυσμός είναι οπαδοί του Ολυμπιακού. Στα ντέρμπι δεν επιτρέπεται να βρίσκονται στις κερκίδες αντίπαλοι οπαδοί. Μπορεί κάποιος να σκοτωθεί. Δεν είναι σαν τα ματς της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ ή της Ατλέτικο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Έλληνες είναι των άκρων. Μπορούν να σε αγαπούν σαν τρελοί και να σου δώσουν ακόμη και το σπίτι τους ή να σε μισούν και να σου κάψουν το αυτοκίνητο. Για μένα όλα κύλησαν ομαλά και ήμουν ασφαλής», πρόσθεσε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη φωτογραφία που απαθανατίζει τον Ράφικ Τζεμπούρ να κρατά όπλο. «Σε μία από τις φωτογραφίες είναι ένας επιθετικός μας (σ.σ. Τζεμπούρ) με ένα όπλο. Πήρε το όπλο από κάποιους μέσα στο προπονητικό τιμ. Νομίζω πως ένας από αυτούς ήταν από την Κρήτη κι εκεί γιορτάζουν με πυροβολισμούς, πιστόλια, πολυβόλα, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Ο παίκτης δεν ήθελε να πάρει το όπλο, φοβόταν, αλλά του είπαμε να μην ανησυχεί και βγάλαμε τις σφαίρες».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου