ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Νέα αναβολή στο ραντεβού διοίκησης - Τοροσίδη

Νέα αναβολή στο ραντεβού διοίκησης - Τοροσίδη

Η ίωση που ταλαιπωρεί τον Βασίλη Τοροσίδη στάθηκε αιτία για νέα αναβολή στο προγραμματισμένο ραντεβού του διεθνούς ποδοσφαιριστή με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για το θέμα της ανανέωσης συνεργασίας των δύο πλευρών.
Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα προέκυψε αναβολή στην προγραμματισμένη συνάντηση ανάμεσα στον Γιάννη Βρέντζο και τον Βασίλη Τοροσίδη, σχετικά με την επέκταση του συμβολαίου του Έλληνα αμυντικού, το οποίο ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από ίωση για δεύτερη σερί ημέρα και παραμένει κλινήρης. Έτσι, ούτε την Πέμπτη (17/1) υπήρξε συνάντηση με τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Το ραντεβού μετατίθεται, πλέον, για την Παρασκευή (18/1) ή την άλλη εβδομάδα, με τη διοίκηση της ομάδας να απαιτεί μία ξεκάθαρη απάντηση από τον Τοροσίδη, ο οποίος θα κληθεί να πει επίσημα στον πειραϊκό σύλλογο ποιες είναι οι προθέσεις του για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Στη συνάντηση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί, λοιπόν, ο Διευθύνων Σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ θα ζητήσει από τον 28άχρονο δεξιό οπισθοφύλακα να ξεδιαλύνει την κατάσταση, αν και εδώ που έχουμε φτάσει τα κουκιά είναι μετρημένα. Το θέμα δεν είναι οικονομικό, αλλά έγκειται στην επιθυμία του "Τόρο" να παίξει στο εξωτερικό... Και η ίωση, η οποία φυσικά δεν προγραμματίζεται, δίνει ακόμα περισσότερο χρόνο στην πλευρά του ποδοσφαιριστή.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου