ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Με το βλέμμα στην Καβάλα

Με το βλέμμα στην Καβάλα

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προπονήθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη το πρωί της Κυριακής (13/1) ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Κυπέλλου (16/1) με την Καβάλα. Σιόβας και Λυκογιάννης γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.
Οι ερυθρόλευκοι άφησαν πίσω τους τη νίκη επί του Λεβαδειακού και τις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα και με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής (13/1) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την πρώτη αναμέτρηση (16/1) με την Καβάλα στο Φάληρο στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση του Σαββάτου (12/1) κόντρα στον Λεβαδειακό αρκέστηκαν σε πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Η ευχάριστη έκπληξη ήρθε με τους Δημήτρη Σιόβα και Χαράλαμπο Λυκογιάννη να παίρνουν κανονικά μέρος στην προπόνηση, ενώ αγωνίστηκαν και στο δίτερμα. Σε φουλ ρυθμούς γυμνάστηκε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ωστόσο από την Δευτέρα (14/1) αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης. Ο Ρόι Κάρολ αναρρώνει σιγά - σιγά και τις επόμενες 2-3 μέρες εκτιμάται πως θα πάρει εξιτήριο με τη σύμφωνη γνώμη του ιατρικού επιτελείου.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου