ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Βλέπει ψηλούς αλλά δεν «καίγεται»

Βλέπει ψηλούς αλλά δεν «καίγεται»

18/1/2013
Μπορεί στον Ολυμπιακό να…ζουν και να αναπνέουν για την αναμέτρηση με τη Σιένα, όμως η ευπάθεια του Τζος Πάουελ στα γόνατα και ο τραυματισμός που θα τον κρατήσει 10 μέρες εκτός τους βάζει σε σκέψεις.

Βλέπει ψηλούς αλλά δεν «καίγεται»
Ο Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρείται από χρόνιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο μέρος των ποδιών του και η μορφή του τραυματισμού είναι τέτοια που δεν μπορεί να εξασφαλίσει το ότι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα απουσίας του θα είναι το μοναδικό. Ο κίνδυνος υποτροπής όταν πιέζεται είναι υπαρκτός και έτσι οι «ερυθρόλευκοι», έχουν τα μάτια τους «ανοικτά» για παν ενδεχόμενο. Σύμφωνα με τον κανονισμό της Ευρωλίγκας, η κάθε ομάδα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε προσθήκη πριν την έναρξη του δευτέρου γύρου του Top 16, με παίκτη που δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα της διοργάνωσης και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 8η αγωνιστική και έπειτα.

Στον Πειραιά αυτή τη στιγμή περιμένουν το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση της υγείας του Πάουελ και αναλόγως θα πράξουν. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει απόφαση για να γίνει προσθήκη, αφού στη θέση του Αμερικανού έχει αποκτηθεί πρόσφατα ο Γκιόργκι Σερμαντίνι. Αν ο Πάουελ επιστρέψει σε δέκα ημέρες και δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση, πολύ δύσκολα θα γίνει μεταγραφή όμως, σε αντίθετη περίπτωση και υπό τον φόβο κάποιας επιπλοκής, δεν αποκλείεται τελικά η σκέψη να γίνει και πράξη. Γι’ αυτό και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει υψωμένες τις «κεραίες» του, έχει γνώση της αγοράς και των –λίγων ομολογουμένως- περιπτώσεων που υπάρχουν στην αγορά και αν χρειαστεί η διοίκηση θα προχωρήσει.

Στη δημοσιότητα, ήρθε ήδη ένα όνομα παίκτη που εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι», καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής», ψηλά στη λίστα είναι ο Ποπς Μενσά Μπονσού, ο οποίος έκανε εξαιρετική σεζόν πέρυσι με την φανέλα της Μπεσίκτας. Το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στη συνέχεια ωστόσο το συμβόλαιό του λύθηκε λόγω τραυματισμού. Ο Άγγλος σέντερ είναι και πάλι υγιής και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πρόσφατα ήταν κοντά στην Αρμάνι Μιλάνο, όμως οι συζητήσεις δεν είχαν ευτυχή κατάληξη και σύμφωνα με την εφημερίδα δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να τον αποκτήσει, εφόσον αποφασίσει να αντικαταστήσει τον Πάουελ.


 πηγη:www.sport-fm.gr

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου