ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

«Πρέπει να αποφασίσουμε σύντομα για Τζεμπούρ»

«Πρέπει να αποφασίσουμε σύντομα για Τζεμπούρ»

16/01/2013
 Η Μπεσίκτας εξακολουθεί να ασχολείται σοβαρά με την περίπτωση του Τζεμπούρ και ο πρόεδρος της ομάδας δηλώνει στην Τουρκία ότι σύντομα πρέπει να γίνει κίνηση για τον επιθετικό του Ολυμπιακού.

«Πρέπει να αποφασίσουμε σύντομα για Τζεμπούρ»
Στην Μπεσίκτας η απόκτηση ενός επιθετικού αποτελεί επιτακτική ανάγκη και το όνομα του Ράφικ Τζεμπούρ είναι στην κορυφή της λίστας. Μάλιστα, σημερινές δηλώσεις του προέδρου της ομάδας στην «Fanatik» αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι των "αετών' σκοπεύουν σύντομα να αποφασίσουν αν θα κάνουν την κίνησή του για τον φορ του Ολυμπιακού.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα αυτή την στιγμή στο μυαλό μου και πίεση για το πρωτάθλημα και την υπόθεση του Τζεμπούρ. Αν αφήσουμε έναν τέτοιο παίκτη να μας ξεφύγει, θα δεχθούμε έντονη κριτική. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Φικρέτ Ορμάν.

Στην συνέχεια, ο πρόεδρος των «αετών», τόνισε: «Η Μπεσίκτας πρέπει πάντα να κερδίζει και αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει μεγάλη πίεση. Φυσικά, ο Τζεμπούρ είναι ένας παίκτης που πληροί τις προδιαγραφές μας και ταιριάζει στο στιλ μας. Πρέπει να μιλήσουμε με τον προπονητή και να αποφασίσουμε σύντομα για την περίπτωσή του».

Υπενθυμίζεται ότι η Μπεσίκτας είχε στο στόχαστρο τον Νενέ που έκλεισε στο Κατάρ και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θέλει τον Τζίμι Μπριάν της Λυών.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου