ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ολυμπιακός - ΝΟ Ρεθύμνου 16-4

Ολυμπιακός - ΝΟ Ρεθύμνου 16-4

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού ζευγάρωσε τις νίκες της στο Πρωτάθλημα, επικρατώντας εύκολα του ΝΟ Ρεθύμνου με σκορ 16-4 στο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1.
Οι ερυθρόλευκες, αφού βρήκαν ρυθμό στην επίθεση (από τα μέσα του πρώτου οκταλέπτου) και με όπλο τη γρανιτένια άμυνα επικράτησαν εύκολα του Ρεθύμνου με 16-4, ζευγαρώνοντας τις νίκες τους στη διοργάνωση.

"Μπήκαμε μουδιασμένα επιθετικά, καθώς η ομάδα είναι επηρεασμένη και από τις σκληρές προπονήσεις που κάνουμε αυτήν την εποχή. Εξάλλου, δεν είναι η περίοδος που πρέπει να είμαστε στο πικ της αγωνιστικής μας φόρμας.

Στη συνέχεια, ανεβάσαμε το ρυθμό μας, βγάλαμε αρκετές κόντρες και σε συνδυασμό με την καλή αμυντική μας λειτουργία νικήσαμε σχετικά εύκολα. Ταυτόχρονα, μου δόθηκε για ακόμη μία φορά η δυνατότητα να δώσω χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές μας. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας", τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-2, 6-0, 4-2.

Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι Μαργ. Πλευρίτου 4, Ελευθ. Πλευρίτου 4, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 2, Μαυρέλου 2, Τετζαλίδου 1, Καλογεράκου 1. Για το Ρέθυμνο σκόραραν οι Αλεξάκη 3 και Πατσαχάκη 1.

Η 15άδα του Ολυμπιακού: Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου, Ελευθ. Πλευρίτου, Σώρα, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Μαυρέλου, Μαργ. Πλευρίτου, Βασιλ. Πλευρίτου, Μπαλωμενάκη, Καλογεράκου, Καλαργυρού, Σταματοπούλου, Νιαρχάκου, Γιαννοπούλου.

Για την 3η αγωνιστική οι ερυθρόλευκες θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας στις 16 Ιανουαρίου τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου