ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

18/01/2013

Αναμένουν «ερυθρόλευκη» ενίσχυση στον Άρη

17/01/2013
 Την απάντηση για τον δανεισμό των Ζαραδούκα, Τάτου και Βλαχοδήμου από την διοίκηση του Ολυμπιακού περιμένουν πώς και πώς στον Άρη.

Αναμένουν «ερυθρόλευκη» ενίσχυση στον Άρη
Ο Άρης προσπαθεί να κάνει μεταγραφική ρελάνς. Ξεκινώντας με τον Δημήτρη Διαμαντάκο, για τον οποίο απομένουν μόνο οι υπογραφές για να τελειώσει και τυπικά το θέμα της μετακίνησης του, οι «κίτρινοι» έχουν κάνει κρούση να πάρουν και τους Γιάννη Ζαραδούκα, Ανδρέα Τάτο και Παναγιώτη Βλαχοδήμο με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο Άρης βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού θέλει οπωσδήποτε ενίσχυση. Έτσι όπως φαίνεται, οι «κίτρινοι» έχουν τον πρώτο λόγο για τον Ζαραδούκα ενώ για τους άλλους δύο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.

Το σίγουρο είναι πως στον Άρη θα περιμένουν μέχρι και σήμερα το βράδυ την απάντηση των «ερυθρολεύκων» και αν αυτή είναι αρνητική θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις.

Μέσω Φούντα το deal με Φωτίου

17/01/2013
 Μικρό ποσοστό σε περίπτωση πώλησης του Ταξιάρχη Φούντα θα λάβει ο Άλκης Φωτίου όπως προβλέπει το συμφωνητικό του επιχειρηματία με την ΑΕΚ.

Μέσω Φούντα το deal με Φωτίου
Πριν από μερικές ημέρες η κίνηση του Άλκη Φωτίου να διευκολύνει ταμειακά την ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε βαθιά ανάσα στον οικονομικά ταλαιπωρημένο σύλλογο.

Ο επιχειρηματίας δάνεισε 120.000 ευρώ με αντάλλαγμα την εκχώρηση μέρους των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Επειδή όμως, η αξία του συμβολαίου καλύπτει μόνο τα 2/3 αυτού του ποσού, αποφασίστηκε για τα υπόλοιπα 40.000 ευρώ να υπάρξει η εγγύηση πως θα επιστρέψουν στην τσέπη του μέσω ενδεχόμενης πώλησης του Ταξιάρχη Φούντα.

Στο απευκταίο σενάριο υποβιβασμού της ΑΕΚ, ο κ. Φωτίου θα μπορεί να λάβει και τις 120.000 από πώληση του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Αυτό που έχει σημασία είναι πως η αγάπη του επιχειρηματία για την Ένωση είναι τέτοια που ο ίδιος δεν διατηρεί ένα συγκεκριμένο ποσοστό επί των δικαιωμάτων του παίκτη, αλλά απλά διασφαλίζει τα χρήματα που κατέβαλε. Αν δηλαδή η τιμή του Φούντα εκτοξευθεί, ο κ. Φωτίου θα πάρει και πάλι ένα ποσό που δεν θα υπερβαίνει τα χρήματα που δάνεισε στην ΑΕΚ.

Δεν προλαβαίνει ο Γιάγκο

17/01/2013
 Με τον Γιάγκο να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και ουσιαστικά να μην προλαβαίνει την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Άρη, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ.

Δεν προλαβαίνει ο Γιάγκο
Με τον Γιάγκο να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και ουσιαστικά να μην προλαβαίνει την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Άρη, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ.

Ήταν σχεδόν απίθανο ο Γιάγκο να προλάβει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και να τεθεί στην διάθεση του Έβαλντ Λίνεν για το ματς της 18ης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη. Γεγονός που απλά επιβεβαιώθηκε ύστερα από την σημερινή προπόνηση.

Ο Γιάγκο μαζί με τον Αλέξανδρο Νικολιά έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, ενώ ο Ζοσέ Φουρτάδο ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Αναφορικά με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα καθώς όλοι τους προπονήθηκαν κανονικά πλην του Παναγιώτη Λαγού, ο οποίος είναι εκτός ομάδος.

Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 11.00.

Ελεύθερο πρόγραμμα στην Παιανία

17/01/2013
 Χαλάρωμα έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού σήμερα στην Παιανία, μετά τις διαδοχικές διπλές προπονήσεις από τον Φάμπρι.

Ελεύθερο πρόγραμμα στην Παιανία
Ο Ισπανός τεχνικός είπε στους ποδοσφαιριστές του σήμερα: «Τις τελευταίες μέρες δουλέψαμε σκληρά και είστε κουρασμένοι. Σήμερα κάντε χαλάρωμα, σε ένα ελεύθερο πρόγραμμα».

Έτσι, λοιπόν, οι «πράσινοι» έριξαν τους ρυθμούς, ενόψει και της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Πανθρακικό. Κάποιοι πήγαν στην αίθουσα μασάζ, άλλοι έκαναν ελαφρύ τρέξιμο και άλλοι ποδήλατο…

Ανακοίνωσε Διαμαντάκο ο Άρης

17/01/2013
 Την απόκτηση του Δημήτρη Διαμαντάκου με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες από τον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης.

Ανακοίνωσε Διαμαντάκο ο Άρης
Ο Δημήτρης Διαμαντάκος αποτελεί και επίσημα την πρώτη μεταγραφή του Άρη τον Ιανουάριο. Ο νεαρός επιθετικός, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Πανιώνιο, αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό για τους επόμενους έξι μήνες. Το πρωί πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιο του, ενώ στη συνέχεια έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Διαμαντάκου. Ο 19χρονος διεθνής επιθετικός βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 με υποσχετική από τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1993 στον Πειραιά. Έχει ύψος 1.82 και βάρος 74 κιλά.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ατρόμητο Πειραιά και στις αρχές του 2009 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Το περασμένο καλοκαίρι παραχωρήθηκε με υποσχετική στον Πανιώνιο. Με την ομάδα της Ν. Σμύρνης στη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια συνολικά (8 στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο).

Είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U-17, U-19 και πρόσφατα με την U-21».

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Άρη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και με κέρδισαν με την συμπεριφορά τους από την πρώτη στιγμή. Ξέρω ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο και χαίρομαι που θα αγωνίζομαι μπροστά τους.

Έχω μεγάλη όρεξη για ποδόσφαιρο και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου ο Άρης να πετύχει τους στόχους του. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

«Ο προπονητής έχει την ευθύνη»

17/01/2013
 Στους προπονητές έριξε την ευθύνη για το θέαμα που δεν βλέπουμε στα ποδοσφαιρικά ματς στην Ελλάδα ο Τάκης Γκώνιας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο προπονητής έχει την ευθύνη»
O παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, με αφορμή το ματς των «ερυθρόλευκων» με αντίπαλο την Καβάλα για το Κύπελλο και την εικόνα που προβλημάτισε, τόνισε πως το ποδόσφαιρο πλέον διδάσκεται και δεν είναι όπως παλιά ενώ επισήμανε πως αυτοί που προσφέρουν θέαμα στο κοινό είναι οι προπονητές.

Διαβάστε όσα είπε ο Τάκης Γκώνιας στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη:

«Δεν είναι ωραίο να μιλάμε για μερικούς ανθρώπους που κάνουν το καλύτερο δυνατό για εκείνους. Το ποδόσφαιρο πλέον διδάσκεται και δεν είναι όπως παλιά.

Το βασικό θέμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι οι προπονητές. Αυτοί είναι που προσφέρουν το θέαμα στο κοινό. Και εκεί τίθεται θέμα σεβασμού στον φίλαθλο. Όταν φεύγει από κάποιο ματς, γενικά και όχι μόνο του Ολυμπιακού, ο κόσμος έχει κάτι να συζητήσει; Όχι.

Η κατοχή που μετουσιώνεται σε γκολ είναι το ζητούμενο στο ποδόσφαιρο. Το δημιουργικό κομμάτι είναι το δύσκολο. Το αμυντικό κομμάτι είναι πιο εύκολο. Ο προπονητής έχει την ευθύνη. Έχει χαθεί τελείως η αξία και ο ρόλος του προπονητή στην Ελλάδα και αυτό φαίνεται κάθε Κυριακή στα γήπεδα.

Είμαι σίγουρος πως τα γήπεδα δεν γεμίζουν γιατί δεν βλέπει θέαμα και όχι λόγω οικονομικής κρίσης. Όσος κόσμος πάει στο γήπεδο φεύγει νευριασμένος, γιατί πλέον να το κάνει αυτό;

Αν ως παίκτης μάθαινα όσα έμαθα τα τελευταία δύο χρόνια πιστεύω θα μεγαλουργούσα!».

«Παράθυρο» επιστροφής για Κατσικοκέρη

17/01/2013
 Συνάντηση με τον Έβαλντ Λίνεν είχε σήμερα ο Νίκος Κατσικοκέρης και δεν αποκλείεται σύντομα ο Έλληνας επιθετικός να επιστρέψει στη… δράση με την φανέλα της ΑΕΚ.

«Παράθυρο» επιστροφής για Κατσικοκέρη
Μετά τον Κοντοέ και την αλλαγή δεδομένων που υπήρξε στην περίπτωσή του, δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι ανάλογο στην ΑΕΚ και με τον Νίκο Κατσικοκέρη, όπως φάνηκε από το ραντεβού που είχε με τον Λίνεν.

Ο Έλληνας επιθετικός εδώ και αρκετό καιρό δεν υπολογίζεται στην Ένωση η οποία όμως αρνήθηκε και τις προτάσεις από ΟΦΗ και Κέρκυρα για τον δανεισμό του.

Σήμερα ο Λίνεν κάλεσε τον Κατσικοκέρη στο γραφείο του στα Σπάτα και είχαν μία συζήτηση η οποία αφήνει ένα ανοιχτό «παράθυρο» για την επιστροφή του παίκτη στην δράση.

Ο Γερμανός τεχνικός επί της ουσίας μετέφερε στον Κατσικοκέρη την σκέψη του να τον χρησιμοποιήσει ξανά κάποια στιγμή και τον ρώτησε αν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο, παίρνοντας θετική απάντηση.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι ο Κατσικοκέρης αυτομάτως πρέπει να λογίζεται ως… βασικός στην ΑΕΚ, όμως είναι προφανές ότι υπάρχει αλλαγή σκηνικού και στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Θλάση ο Μπονγκ

17/01/2013
 Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο Νουκ Μπονγκ υπέστη τελικά θλάση, στο ντεμπούτο του με την ομάδα του Πανθρακικού και θα μείνει εκτός για ένα μήνα.

Θλάση ο Μπονγκ
Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Νουκ Μπονγκ στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Πανθρακικού. Ο νεαρός αμυντικός μέσος φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της νέας του ομάδας όμως στάθηκε άτυχος και χτύπησε.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγω για θλάση και δυστυχώς για τον παίκτη και τον Παύλο Δερμιτζάκη επιβεβαιώθηκαν. Συνεπώς, ο 19χρονος άσος θα αναγκαστεί να μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα προκειμένου να επιστρέψει απόλυτα έτοιμος.

Αποθεώνει Βύντρα ο Φάμπρι!

17/01/2013
 Ο προπονητής του ΠΑΟ, με δηλώσεις του στη Nova, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον διεθνή άσο, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο… επανένταξής του και αναφέρθηκε στη «μάχη» που θα δώσει το «τριφύλλι».

Αποθεώνει Βύντρα ο Φάμπρι!
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλες στο συνδρομητικό κανάλι
Μετά την αναμέτρηση με τα Γιάννινα, είπατε πως η ομάδα χρειάζεται δουλειά. Είχατε λίγο χρόνο για να δουλέψετε με τους παίκτες. Αισθάνεστε πως υπάρχει βελτίωση στο τακτικό κομμάτι;
Νομίζω ότι ήταν μια καλή εβδομάδα εργασίας, ιδιαίτερα οι προπονήσεις της Τρίτης και της Τετάρτης. Ήδη πλέον ο προπονητής έχει κάτι που μπορεί να βασιστεί. Υπάρχει μια ιδέα, μια βάση στην οποία δουλέψαμε στις δύο διπλές προπονήσεις γύρω από αυτό που θέλω να είναι η ομάδα. Και νομίζω ότι έχουμε ήδη κάπου να βασιστούμε. Θεωρώ ότι ήταν μια εβδομάδα που εκμεταλλευτήκαμε πολύ καλά τις προπονήσεις.

Στα Γιάννινα η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν ήταν καλή και σίγουρα όχι αυτή που θέλει να βλέπει ο κόσμος, αλλά και ο προπονητής. Πόσο διαφορετική μπορεί να παρουσιαστεί η ομάδα κόντρα στον Πανθρακικό;
Θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι. Θα είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα και να έχουμε καλύτερη εικόνα. Και αυτό θα είναι θετικό, γιατί πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο η ψυχολογία της ομάδας και των παικτών θα ανέβει. Και θεωρώ ότι αν κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα, θα είναι ένα σημαντικό σημείο για την ανάκαμψη. Πιστεύω ότι θα δώσουμε τη μάχη μας, θα κάνουμε έναν καλό αγώνα, θα δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας και θα έχουμε τελικά έναν θετικό αγώνα.

Που πιστεύετε ότι μπορεί να κριθεί αυτό το παιχνίδι; Στον πρώτο γύρο ο Πανθρακικός είχε κερδίσει την ομάδα σας...
Καταρχήν πηγαίνουμε με μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο και θέλουμε να αφήσουμε πίσω εκείνη την ήττα. Επιμείναμε πάρα πολύ στις προπονήσεις, στον τρόπο που θα παίζει η ομάδα. Τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό επίπεδο. Αυτό ήταν το βασικό σημείο της δουλειάς μας και ελπίζω ότι θα υπάρξει μια βελτίωση στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Σε ένα κομμάτι του παιχνιδιού που ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει πρόβλημα είναι η άμυνα. Στις προπονήσεις συμμετέχουν και ο Βύντρα και ο Μπουμσόνγκ. Υπολογίζετε σε αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές;
Ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να λέω δημόσια ή στον Τύπο, ποιους παίκτες θα παρατάξω. Το να μπορέσω να εκμεταλλευτώ τις υπηρεσίες του Βύντρα, ο οποίος μου φαίνεται ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, του Μπουμσόνγκ, ο οποίος είναι ένας ποδοσφαιριστής που υπήρξε και διεθνής στην χώρα του, καθώς επίσης και άλλων παίκτων, οι οποίοι με εμένα δεν έχουν παίξει, αλλά μπορεί να γίνει από εδώ και στο εξής... Όλο αυτό το ρόστερ, αναμφισβήτητα θα ήταν πάρα πολύ θετικό και καλό για τον Παναθηναϊκό και οπωσδήποτε αυτό θα βοηθούσε να ανεβάσουμε την ομάδα.

Για τον Βύντρα, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στον Παναθηναϊκό αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό επαγγελματία και κάθε στιγμή στην προπόνηση το αποδεικνύει.

Άρα να υποθέσω ότι υπολογίζετε τον Βύντρα για την συνέχεια...
Εγώ ως τεχνικός, ψάχνω να βρω το καλύτερο για την ομάδα σε αθλητικό επίπεδο. Και ειλικρινά σας λέω ότι ο Βύντρα είναι ένας παίκτης, ο οποίος μου αρέσει και πιστεύω ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να φέρει προσωπικότητα σε αυτή την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ. Η αρνητική εξέλιξη σε αυτή την υπόθεση, αλλάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό και ποια είναι τα πλάνα για την ενίσχυση της ομάδας;
Πιστεύω ότι ο σύλλογος ούτως ή άλλως ασχολείται με αυτά τα θέματα. Και προσπαθούμε να δουλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση για να ενισχύσουμε το ρόστερ και ιδιαίτερα στον τομέα της επίθεσης.

Κοντοέ μεν, αλλά…

17/01/2013
 Ο Γιάννης Κοντοές αποφάσισε την Τετάρτη πως θέλει να επιστρέψει στις προπονήσεις της ΑΕΚ. Το αν θα επιστρέψει και στους αγώνες ωστόσο δεν είναι εύκολη απόφαση για τον Έβαλντ Λίνεν.

Κοντοέ μεν, αλλά…
Πιο περίπλοκη απ’ όσο θα ήθελε ο Έβαλντ Λίνεν αποδεικνύεται η επιστροφή του Γιάννη Κοντοέ στα πλάνα του. Οι πιέσεις του Γερμανού χαλάρωσαν τη σκληρή στάση που δήλωνε διατεθειμένη να κρατήσει η διοίκηση απέναντι στον παίκτη.

Έτσι, φτάσαμε στο σημείο εκείνος να προπονηθεί σαν να μη συμβαίνει τίποτα την Τετάρτη και μετά τη συνάντησή του με τον Ανδρέα Δημητρέλο να δηλώνει έτοιμος να παίξει στο παιχνίδι με τον Άρη.

Αυτό όμως κάθε άλλο παρά βέβαιο πρέπει να θεωρείται. Όχι μόνο επειδή υπάρχουν δικαιολογημένες αντιδράσεις από φιλάθλους και διοικητικά στελέχη (για το πώς γίνεται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας ένας παίκτης που δεν έχει αποσύρει την προσφυγή του). Αλλά κι επειδή ο ίδιος λόγος μπορεί να διαταράξει τις λεπτές ισορροπίες στ’ αποδυτήρια.

Γι’ αυτό τον λόγο, εξάλλου, ο Λίνεν συναντήθηκε πριν την προπόνηση της Πέμπτης με τους αρχηγούς (Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Γκερέιρο, Ρίκκα, Πετρόπουλος) και τους ρώτησε τη δική τους γνώμη για το θέμα. Τους άκουσε λοιπόν να παραδέχονται ότι όντως είναι επικίνδυνο για την ηρεμία της ομάδας να ενσωματωθεί σε αυτή ένας παίκτης του οποίου η προσφυγή ακόμα εκκρεμεί.

Και παρόλο που του τόνισαν ότι η απόφαση είναι δική του, εξέφρασαν τη γνώμη πως θα ήταν καλύτερο να μιλήσει με τον Κοντοέ και να τον πείσει ν’ αποσύρει την προσφυγή πριν τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Χωρίς να διευκρινίζεται, λοιπόν, προς το παρόν αν μια τέτοια συζήτηση με τον Κοντοέ είναι στις προθέσεις του Λίνεν, εκείνη με τους αρχηγούς προφανώς και ελήφθη σοβαρά υπόψη, μιας και στη δοκιμή για το παιχνίδι με τον Άρη ο Γερμανός συμπεριέλαβε τον Τσούπρο δίπλα στον Μπουγαΐδη.

«Πονοκεφαλιάζει» ο Χριστόπουλος

17/01/2013
 Λόγω γαστρεντερίτιδας, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, είδε αρκετούς παίκτες του να είναι απόντες και από την προπόνηση της Πέμπτης.

«Πονοκεφαλιάζει» ο Χριστόπουλος
Μία γαστρεντερίτιδα έχει κάνει τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Χριστόπουλο, να προβληματίζεται, ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Πιο συγκεκριμένα, στην προπόνηση της Πέμπτης ο Χριστόπουλος είδε τους Μιχαήλ, Γιάκο και Ταμπάση να γυμνάζονται κανονικά. Ωστόσο, από τους τρεις παίκτες μόνο ο πρώτος βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Έλληνα τεχνικού την τρέχουσα σεζόν, με αποτέλεσμα η παρουσία του στο ματς απέναντι στους «ερυθρόλευκους» να ξεκαθαρίζει τις επόμενες μέρες.

Κατά τα άλλα, στην προπόνηση της Πέμπτης οι παίκτες του «Άγιαξ της Ηπείρου» έκαναν αγωνιστικά παιχνίδια με αρκετή ένταση.

«Παίζουμε μισή χρονιά με τον Πανιώνιο»

17/01/2013
 Κρίσιμο για το μέλλον του ΟΦΗ στη φετινή Σούπερ Λίγκα χαρακτήρισε το επερχόμενο ματς με τον Πανιώνιο στο «Γεντί Κουλέ» ο μέσος των Κρητικών, Ανδρέας Λαμπρόπουλος.

«Παίζουμε μισή χρονιά με τον Πανιώνιο» 

Από τα πιο σημαντικά ματς της φετινής σεζόν είναι εκείνο του ΟΦΗ κόντρα στον Πανιώνιο, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής των Κρητικών, Ανδρέας Λαμπρόπουλος.

Ο 24χρονος παίκτης, ο οποίος αναδείχτηκε πολυτιμότερος για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μίλησε και για τα όσα έχουν καταφέρει τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του μέχρι στιγμής, αλλά και για το τι σημαίνει για εκείνον το συγκεκριμένο βραβείο, που παρέλαβε από τα χέρια του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Νίκου Τσαμπουράκη.

«Είναι πολύ σημαντικό για ένα ποδοσφαιριστή να βγαίνει MVP της αγωνιστικής. Η ομάδα μας έχει πάρει πάρα πολλά βραβεία φέτος και αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό. Νομίζω ότι έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, τα παιδιά προσπαθούν πάρα πολύ και είμαστε πολύ συχνά στην ευχάριστη θέση να παίρνουμε πολλά βραβεία», είπε αρχικά ο μέσος των Κρητικών.

Στη συνέχεια ο Λαμπρόπουλος στάθηκε στην κρισιμότητα του επερχόμενου εντός έδρας παιχνιδιού κόντρα στον Πανιώνιο: «Η χρονιά μέχρι τώρα πάει καλά για την ομάδα και μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη, γιατί είμαστε μέσα στους στόχους μας και σε πολύ καλό βαθμό. Θεωρώ ότι το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πανιώνιο είναι μισή χρονιά για εμάς και θα κάνουμε τα πάντα για να το κερδίσουμε».

«Τυχερός που παίζω στον ΠΑΟΚ»!

17/01/2013
 Η επιστροφή στον ΠΑΟΚ δεν ήταν εύκολη. Ούτε και «η καλύτερη επαγγελματική επιλογή». Η καρδιά του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ωστόσο, έλεγε άλλα. Και για καλή του τύχη -όπως λέει- τον επανέφερε στον «δικέφαλο»

«Τυχερός που παίζω στον ΠΑΟΚ»!
Σταθμό της καριέρας του στον οποίο πάντα ήθελε να επιστρέψει χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Top Scorer», ο Έλληνας επιθετικός δήλωσε τυχερός που παίζει στον «δικέφαλο του Βορρά».

Κι αφού εξήγησε την απόφαση να επανέλθει σ’ αυτόν παρά τις αντιδράσεις των οργανωμένων, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να πήγαινε… στον Άρη, αλλά και στα γκολ που του έχουν μείνει αξέχαστα.


Απόσπασμα της συνέντευξης του Σαλπιγγίδη

Γιατί γύρισες στον ΠΑΟΚ ενώ ήξερες ότι οι οργανωμένοι δε θέλουν να σε βλέπουν;

«Ήταν κάτι που ήθελα πραγματικά παρά το γεγονός ότι επαγγελματικά ίσως δε φαινόταν η καλύτερη επιλογή από τη στιγμή που μπορούσα να ανανεώσω στον Παναθηναϊκό. Η επιστροφή στον ΠΑΟΚ ήταν αυτό που ήθελα βαθιά μέσα μου».

Τελικά ο ΠΑΟΚ είναι το λιμάνι σου;

«Ο ΠΑΟΚ είναι σταθμός στην καριέρα μου. Είμαι τυχερός που παίζω σε αυτή την ομάδα».

Αν γύριζες το χρόνο πίσω, θα έκανες πάλι τη δήλωση ότι είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ;

«Τη δήλωση θα την έκανα πάλι, αφού είναι δικαίωμα του καθενός να υποστηρίζει μια ομάδα. Απλά θα υπερασπιζόμουν καλύτερα τον εαυτό μου».

Με πόσα χρήματα θα πήγαινες στον Άρη;

«Δε θα το σκεφτόμουν ως ενδεχόμενο. Έχω κάποια “πιστεύω” και μια πορεία που δε με οδηγούν σε τέτοιες επιλογές».

Ποιο γκολ θυμάσαι πιο έντονα;

«Αξέχαστα είναι τα γκολ με την Ουκρανία, με τη Νιγηρία στο Μουντιάλ, με την Πολωνία στο Euro και με την Τότεναμ στην Αγγλία».

Έχει τύχει να φοβηθείς ότι θα χάσετε βγαίνοντας από τα αποδυτήρια σε εκτός έδρας αγώνα;

«Η εχθρική ατμόσφαιρα σε αθλητικά πλαίσια μου δίνει έξτρα κίνητρο»!

Τέλος και ο Γκάμπριελ

17/01/2013
 Παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης αποτελεί ο Γκάμπριελ Ντο Κάρμο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε υποπέσει σε πολλά παραπτώματα και έτσι έλυσε το συμβόλαιό του

Τέλος και ο Γκάμπριελ
Τα πολλά παραπτώματα στα οποία είχε υποπέσει έφεραν τον Γκάμπριελ Ντο Κάρμο στην «μαύρη» λίστα του Αστέρα Τρίπολης και έτσι ο Βραζιλιάνος επιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του την Πέμπτη.

Ο Βραζιλιάνος είχε δείξει πολύ θετικά δείγματα γραφής στα παιχνίδια που αγωνίστηκε, ενώ είχε «κερδίσει» και τον κόσμο με την απόδοσή του στα επτά παιχνίδια που έπαιξε. Όμως, κάτι τα ξενύχτια στην Τρίπολη, κάτι η καθυστέρηση από τις διακοπές των Χριστουγέννων τον έφεραν στην πόρτα της εξόδου.

Έτσι, μετά τους Αρσενίεβιτς, Αλβάρο και Κωστούλα, ο Γκάμπριελ αποχωρεί και θα πάρουν σειρά ο Ντάνι Ορόθκο και ο Ματίας Καρντάσιο, ο οποίος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό Βόλου.

ALEX WEB RADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου