ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ολυμπιακός - Στρόιτελ Μινσκ 1-3

Ολυμπιακός - Στρόιτελ Μινσκ 1-3

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Στρόιτελ Μινσκ και ηττήθηκε με 3-1 σετ στο Ρέντη. Χωρίς τον τραυματία Γιούρισιτς αγωνίστηκαν οι ερυθρόλευκοι που στο ζέσταμα έχασαν και τον Χριστοφιδέλη.
Πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τη Στρόιτελ Μινσκ ο Ολυμπιακός. Στο δυσκολότερο παιχνίδι τους οι ερυθρόλευκοι αναγκάστηκαν να παίξουν με δύο σημαντικές απουσίες καθώς εκτός από τον Μίλαν Γιούρισιτς δεν αγωνίστηκε, εξαιτίας τραυματισμού και ο Κώστας Χριστοφιδέλης που χτύπησε στην προθέρμανση (έχει υποστεί οστικό οίδημα στο γόνατο του αριστερού ποδιού και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία την Πέμπτη 17/1).

Εμφανώς επηρεασμένοι από αυτό, οι Πειραιώτες βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 σετ. Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι αντέδρασαν και παίζοντας με πάθος και πείσμα κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1. Παρά την καλή εμφάνιση η ανατροπή δεν ολοκληρώθηκε και οι φιλοξενούμενοι νίκησαν με 3-1 σετ, αποκτώντας  πλεονέκτημα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του CEV Challenge Cup.

"Εκτός από την πολύ καλή παρουσία των αθλητών μου που κλήθηκαν να παίξουν στο βασικό σχήμα,  αποτελεί κέρδος για την ομάδα  και η αντίδραση που δείξαμε όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 0-2 σετ, επηρεασμένοι όπως είναι φυσικό και από τις απουσίες", τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, και πρόσθεσε: "Με την επιστροφή στις προπονήσεις από τη Δευτέρα του Χριστοφιδέλη και του Γιούρισιτς πιστεύω ότι έχουμε αρκετές ελπίδες να διεκδικήσουμε την πρόκριση μέσα στο Μίνσκ".

Πολύ πιο δύσκολη περιμένει τη ρεβάνς και ο προπονητής της Στρόιτελ, Αλιαξάντρ Σινχαγέφσκι: "Σίγουρα αποτελεί πλεονέκτημα η νίκη μέσα στον Πειραιά. Όμως για να καταφέρουμε να προκριθούμε θα χρειαστεί να παίξουμε ακόμη καλύτερα μέσα στην έδρα μας. Έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη ευκαιρία να πετύχουμε τον στόχο μας με τη βοήθεια και των φιλάθλων μας. Όμως, ο Ολυμπιακός έδειξε, παρά τις απουσίες, ότι είναι δυνατή ομάδα. Μετά το δεύτερο σετ μας πίεσε στην υποδοχή, έπαιξε καλά στην επίθεση και έφτασε κοντά στο να διεκδικήσει τη νίκη, καθώς το τέταρτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες".

"Μετά το πρώτο σετ εμφανιστήκαμε μαχητικοί και ειδικά στα δύο τελευταία παίξαμε πολύ καλά. Δυστυχώς οι αντίπαλοί μας φάνηκαν και πιο τυχεροί στο τέταρτο σετ. Δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτα και θα πάμε στο Μίνσκ να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης που μας αναλογούν", δήλωσε ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ ενώ ο πασαδόρος της Στρόιτελ, Γιαννίκ Μπαζέν είπε: "Περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και διαθέτει έμπειρους παίκτες. Ευτυχώς για εμάς δύο από αυτούς δεν αγωνίστηκαν και καταφέραμε να νικήσουμε. Δεν έχουμε καταφέρει πάντως τίποτα και πιστεύω ότι το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας θα είναι δυσκολότερο ειδικά εάν ο Ολυμπιακός αγωνιστεί πλήρης".

Τα σετ: 22-25, 21-25, 25-21, 23-25

Ολυμπιακός (Δ. Καζάζης): Ποτότσνικ 3, Φιλίποφ 1, Παπαδόπουλος 9, Κοκκινάκης 19, Γιορντάνοφ 16, Σμαραγδής 8, Στεφάνου λ. 77%/ Μαρούλης 1, Σωτηρίου 13, Μάρκου.

Στρόιτελ (Σινχαγέφσκι): Μπαζέν 2, Μπούσελ 14, Ακουλιτς 24,

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου