ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ολυμπιακός-Φωκικός 5-1-Μια καλή προπόνηση (video)

Ολυμπιακός-Φωκικός 5-1-Μια καλή προπόνηση (video)

25/09/2013
 Ο Ολυμπιακός χωρίς να ιδρώσει νίκησε 5-1 τον Φωκικό στο Καραϊσκάκη για τους 32 του Κυπέλλου με τον Σέποβιτς να σκοράρει δύο φορές και τον Ιμπαγάσα να φτιάχνει δύο γκολ. Τραυματίας ο Κάμπελ.

Ο Ολυμπιακός χωρίς να ιδρώσει νίκησε 5-1 τον Φωκικό στο Καραϊσκάκη για τους 32 του Κυπέλλου με τον Σέποβιτς να σκοράρει δύο φορές και τον Ιμπαγάσα να φτιάχνει δύο γκολ. Ολαιτάν, Γιαταμπαρέ και ο Κάμπελ οι άλλοι σκόρερ των γηπεδούχων.

Τραυματίας αποχώρησε ο Κοσταρικανός. Ο Φράγκος το γκολ του Φωκικού.

Πώς έπαιξαν

Ο Ολυμπιακός είχε αρκετούς παίκτες στην 11άδα οι οποίοι μέχρι τώρα δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Σημαντικότερη από όλες η παρουσία του Αβραάμ Παπαδόπουλου μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Μεντζανί ήταν δίπλα του στο κέντρο της άμυνας με τους Παπάζογλου και Χολέμπας στα άκρα. Ο Εντινγκά και ο Γιαταμπαρέ στη μεσαία γραμμή. Μπροστά τους οι Ολαϊτάν, Κάμπελ και Ντομίνγκες. Τέλο ο Μήτρογλου για άλλη μια φορά στην επίθεση.

Ο Φωκικός προσπάθησε να αμυνθεί με πέντε παίκτες στην ευθεία από την αρχή του αγώνα. Ωστόσο άλλαξε γρήγορα τα πλάνα του ο προπονητής του, Γιώργος Κούτσης. Μετά το τέρμα που δέχθηκε επέλεξε το 4-4-2.

Το παιχνίδι

Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας στο παιχνίδι φάνηκε πολύ γρήγορα. Οι φιλοξενούμενοι εμφανώς τρακαρισμένοι στα πρώτα λεπτά δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν καλά αμυντικά.

Ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε και μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα άνοιξε το σκορ με τον Κάμπελ από κοντά να νικά τον Μελισσά.

Οι ερυθρόλευκοι αρκετά γρήγορα διπλασίασαν τα τέρματά τους… Στο 8ο λεπτό σε μια όμοια φάση με τον πρώτο γκολ, ο Χολέμπας έκανε τη σέντρα, και ο Γιαταμπαρέ με αρκετή δόση τύχη είδε την μπάλα μπροστά του να στρώνεται και με ευκολία έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι, στη συνέχεια, άλλαξαν στο σύστημά τους σε 4-4-2. Προσπάθησαν και μπόρεσαν να βγουν περισσότερες φορές στην αντεπίθεση.

Το ημίχρονο τελείωσε με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 2-0 αλλά να έχει και μια μεγάλη απώλεια. Ο Κάμπελ χτύπησε στο πόδι, δεν μπορούσε να συνεχίσει και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Ο Μίτσελ με την έναρξη του β ημιχρόνου ξεκούρασε τους Μήτρογλου και Ντομίνγκες. Πέρασε στον αγώνα τους Σέποβιτς και Ιμπαγάσα.

Ο Ολυμπιακός δεν έχασε σε ρυθμό… Ίσα – ίσα που ήταν καλύτερος. Δημιούργησε πολλές και καλές ευκαιρίες για γκολ. Ο Σέποβιτς στο 51’ έκανε το 3-0 με κεφαλιά από τη μεγάλη περιοχή.

Ο Φωκικός αντέδρασε και στο 56ο λεπτό μείωσε σε 3-1με καλή ενέργεια του Φράγκου ο οποίος πλάσαρε τον Μέγιερι. Ο ίδιος παίκτης, λίγο αργότερα δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του όταν κατέληξε σε αυτόν η μπάλα μετά από λάθος του Μέγιερι.

Στο μεταξύ, οι ερυθρόλευκοι είχαν πετύχει και τέταρτο τέρμα με τον Ολαϊτάν. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Σέποβιτς μετά από πάσα του Ιμπαγάσα.

 Tα highlights της αναμετρησης


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Παπάζογλου, Μετζανί, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Εντινγκά, Γιαταμπαρέ, Ντομίνγκεζ (46’ Ιμπαγάσα), Ολαϊτάν, Κάμπελ (34’ Βέργος), Μήτρογλου (46’ Σέποβιτς).

Φωκικός (Κούτσης): Μελίσσας, Πεχλιβανόπουλος, Άλα, Ιγιάνγκα (84' Γεωργουσόπουλος), Σκαρίμπας, Γουόρντεν (87' Τζέκος), Θέος, Σιμονιάν, Άλβαρεζ, Πολυχρονάκης (16’ Φράγκος), Καλαγκάνης.

Η κριτική των παικτών


Την πρώτη τους επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα του Ολυμπιακού για την τρέχουσα σεζόν πραγματοποίησαν οι Μπάλας Μέγκιερι, Τάσος Παπάζογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ για πρώτη φορά άρχισαν στο βασικό σχήμα οι Ντελβέν Εντινγκά και Σαμπού Γιαταμπαρέ. Ο Μίτσελ παρέταξε την ομάδα με διάταξη 4-2-3-1. Την εστία υπερασπίστηκε ο Μέγκιερι. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, αγωνίστηκαν οι Παπάζογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μετζανί, Χολέμπας. Οι Εντινγκά και Γιαταμπαρέ αποτέλεσαν το δίδυμο των κεντρικών μέσων, με τον Ντομίνγκες σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Τη δεξιά πτέρυγα της μεσοεπιθετικής γραμμής κάλυψε ο Ολαϊτάν, την αριστερή ο Κάμπελ, ενώ ο Μήτρογλου αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης.  Κάμπελ (4'), Γιαταμπαρέ (8'), Στσέποβιτς (51', 80'), και Ολαϊτάν (63') τα γκολ. Ο Φράγκος μείωσε στο 56' για τους φιλοξενούμενους, που αγωνίζονται στη Football League και υστερούν σαφώς σε ποιότητα έναντι του Πρωταθλητή Ελλάδας.

Μέγκιερι: Πρώτο παιχνίδι για τον Ούγγρο στη σεζόν. Δεν είχε πολλή δουλειά στην εστία του, αλλά θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα στη φάση του γκολ από τον Φράγκο στο 56'. Το πλασέ ήταν πολύ καλό, αν και από πλάγια θέση, ωστόσο ο Μέγκιερι έμεινε "άγαλμα". Στο 71', απομάκρυνε λανθασμένα την μπάλα, αλλά στην εξέλιξη της φάσης μπλόκαρε το τετ α τετ που είχε με τον Φράγκο εντός περιοχής. Είναι δεδομένο πως με τον Ρομπέρτο βασικό και αναντικατάστατο, οι ευκαιρίες του θα είναι λίγες κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς. Βαθμός: 2.

Παπάζογλου: Πρώτο ματς και για τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος ουσιαστικά έπαιζε σαν δεξί χαφ! Ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο στον αγώνα και ο Παπάζογλου ήταν διαρκώς στην επίθεση, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Επιχείρησε πολλές σέντρες από τα δεξιά και μία εξ αυτών μετατράπηκε ασίστ στην κεφαλιά-γκολ του Στσέποβιτς στο 51'. Μία σέντρα που βγήκε με το αριστερό. Στη φάση του γκολ των φιλοξενούμενων, ο σκόρερ Φράγκος έφυγε στην πλάτη του μετά την κάθετη πάσα του Γουόρντεν. Σε καλό βαθμό ετοιμότητας ο 25άχρονος, έστω κι αν ο αντίπαλος δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα. Στο 67', είχε μία καλή τελική προσπάθεια για να σκοράρει, αλλά το αριστερό σουτ που επιχείρησε εκτός περιοχής, αφού πρώτα έκλεψε την μπάλα λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή, κατέληξε άουτ. Στο 89', γλίτωσε την κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Φράγκο, σε μία αχρείαστη ενέργεια. Βαθμός: 2,5.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Ξέρουμε όλοι ποιος είναι ο Αβραάμ και πόσο σημαντικός παίκτης είναι για τον Ολυμπιακό. Έπαιξε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν και χρειάζεται τέτοια παιχνίδια για να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Είχε να αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τις 28 Απριλίου, στο Πανθρακικός - Ολυμπιακός 1-2 για το Κύπελλο. Γενικότερα, η τελευταία του εμφάνιση σημειώθηκε στο φιλικό με την Άντερλεχτ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στις 7 Αυγούστου. Το πρόβλημα στον αστράγαλο, το οποίο τον ταλαιπώρησε το τελευταίο τετράμηνο, είναι παρελθόν. Ο υγιής Αβραάμ είναι τεράστια μονάδα για τον Πρωταθλητή Ελλάδας. Βαθμός: 3.

Μετζανί: Με τον Ολυμπιακό να έχει διαρκώς την μπάλα στην κατοχή του και να προσπαθεί να επιτεθεί, ο Αλγερινός μαζί με τον Αβραάμ προσπαθούσαν να ξεκινήσουν σωστά το παιχνίδι από πίσω, με την σμυντική τετράδα να ανεβαίνει συνεχώς ψηλά, καθώς ο αντίπαλος βρισκόταν κυρίως σε θέση άμυνας. Επαγγελματική εμφάνιση από τον Μετζανί. Στη φάση του γκολ των φιλοξενούμενων ο Γουόρντεν "έσπασε" την άμυνα του Ολυμπιακού με μία έξοχη κάθετη πάσα. Η τρύπα, όμως, δημιουργήθηκε στην πλευρά του δεξιού οπισθοφύλακα των Πειραιωτών, οπότε δεν μπορούμε να αναφέρουμε πως υπάρχει ατομική ευθύνη του Αλγερινού, ο οποίος ξεκίνησε ως αριστερός στόπερ, αλλά από ένα σημειο και μετά στο δεύτερο μέρος άλλαξε με τον Αβραάμ, παίζοντας ως δεξιός κεντρικός αμυντικός. Βαθμός: 2.

Χολέμπας: Ξεκίνησε κεφάτος το ματς, καθώς από δικές του σέντρες από τα αριστερά προήλθαν τα δύο πρώτα γκολ, στο 4' και το 8', αντίστοιχα. Όσο περνούσε ο χρόνος, το ματς ήταν μία τυπική διαδικασία, και ο ομογενής μπακ δεν ανέβασε στροφές. Γνώμη μας, πως πρέπει να ηρεμήσει λίγο, καθώς αρπάζεται εύκολα μέσα στον αγώνα, και δείχνει μονίμως "φορτωμένος". Βαθμός: 2,5.

Εντινγκά: Πρώτο γεμάτο ενενηντάλεπτο για τον Κονγκολέζο. Είναι ένας κλασικός αμυντικός μέσος, που μοιράζει ωραία το παιχνίδι και την μπάλα, ενώ έχει σίγουρες μεταβιβάσεις. Δείχνει έξυπνος παίκτης, καθώς υστερεί στην ταχύτητα, αλλά ξέρει να καλύπτει τις αδυναμίες του. Περιμένουμε περισσότερα σε πιο απαιτητικά ματς και ιδιαίτερα στον τομέα της δύναμης, όπου πρέπει να μπαίνει πιο αποφασιστικά στις φάσεις και να βγαίνει πρώτος στην μπάλα. Από δικό του κλέψιμο, δημιουργήθηκε το γκολ του Στσεποβιτς στο 80' (4-1). Βαθμός: 3.

Γιαταμπαρέ: Έπαιξε για πρώτη φορά σε ολόκληρο παιχνίδι και ήταν αρκετά δραστήριος. Σκόραρε ένα εύκολο γκολ, το πρώτο του με την ερυθρόλευκη. Αγωνίστηκε ως κεντρικός μέσος. Είναι κοντρολαρισμένος παίκτης, του αρέσει να πατάει περιοχή, αλλά πρέπει να είναι περισσότερο πειθαρχημένος στον αγωνιστικό χώρο. Σε τέσσερα ματς, τα τρία ως ως αλλαγή με ολιγόλεπτη συμμετοχή, μετράει ήδη κίτρινες κάρτες. Και απόψε "φλέρταρε" έντονα με την αποβολή... Βαθμός: 2,5.

Ντομίνγκες: Ακόμα μία "χαμηλή πτήση" για τον Αργεντινό... Δεν του βγαίνει, πραγματικά, τίποτα. Στον πρώτο αγώνα με τον Φωκικό έπαιξε πιο προωθημένα από τις προηγούμενες φορές, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Αντικαταστάθηκε με την έναρξη της επανάληψης από τον Ιμπαγάσα. Βαθμός: 1,5.

Κάμπελ: Έπαιξε βασικός για πρώτη φορά μετά τον αγώνα Πρωταθλήματος στη Λιβαδειά (1/9). Σκόραρε στο 4', έπειτα από έξοχο ένα-δύο με τον Ολαϊτάν, με κοντινό δεξί πλασέ, αφού πρώτα άλλαξε την μπάλα με το στήθος με τον Νιγηριανό. Έγινε αλλαγή στο 38ο λεπτό, αφού αισθάνθηκε σπασμούς στο στομάχι. Ζητούσε επίμονα το πρώτο του επίσημο γκολ με τον Ολυμπιακό και τώρα που το πέτυχε αυτό αναμένεται να έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία του Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού. Βαθμός: 3.

Ολαϊτάν: Όποτε του δίνεται η ευκαιρία, την αρπάζει από τα μαλλιά. Πραγματοποίησε τη δεύτερη του επίσημη συμμετοχή έπειτα από τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό και πανηγύρισε το πρώτο του τέρμα με την ερυθρόλευκη στο 63. Γιαταμπαρέ και Ιμπαγάσα άλλαξαν υπέροχα την μπάλα, ο Αργεντινός πάσα με τη μία στον Νιγηριανό, ο οποίος με έξοχο δεξί τακουνάκι έφερε την μπάλα μπροστά του και πλάσαρε ψύχραιμα με το δεξί από το ύψος του πέναλτι. Δίκαια ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης. Ο 20άχρονος μεσοεπιθετικός είχε την ασίστ στο 1-0 του Κάμπελ, ενώ είχε ενεργή συμμετοχή στη μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας. Βαθμός: 4,5.

Μήτρογλου: Εκτός αγώνα ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος δεν πήρε ανάσες ούτε κόντρα στον Φωκικό. Δείχνει εξουθενωμένος το τελευταίο διάστημα. Η έλλειψη ενέργειας φάνηκε στο 39ο λεπτό, όταν σε μία φάση, όπου απλά θα γύριζε το σώμα του και θα σούταρε με το αριστερό, έχασε την μπάλα και έκανε επιθετικό φάουλ. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Στσέποβιτς. Βαθμός: 1,5.

Βέργος: Είναι ίσως το μεγαλύτερο ταλέντο της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού. Μπήκε στο 38' αντί του τραυματία Κάμπελ και έζησε το όνειρό του, πραγματοποιώντας την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την επαγγελματική ομάδα. Γεννημένος στις 13/1/1996, διανύοντας το 18ο έτος της ηλικίας του, έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης με τους Νέους του Ολυμπιακού, αλλά απόψε έπαιξε ως ακραίος μεσοεπιθετικός. Αρχικά, ως αριστερός εξτρέμ και στο δεύτερο μέρος ως δεξιός εξτρέμ. Δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες, έχοντας και το άγχος του πρωτοεμφανιζόμενου. Στο 90', έφτασε μια ανάσα από το γκολ, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε την πάσα πάρε-βάλε του Ιμπαγάσα. Ο τερματοφύλακας του Φωκικού, Νίκος Μελίσσας, εκτινάχθηκε, αποκρούοντας ενστικτωδώς σε κόρνερ το δεξί πλασέ με τη μία του 17άχρονου ποδοσφαιριστή. Βαθμός: 3.

Ιμπαγάσα: Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, πήρε τη θέση του Ντομίνγκες, στη δεύτερη μόλις φετινή του συμμετοχή (σ.σ. είχε παίξει ως αλλαγή για λίγα λεπτά στη νίκη με 0-5 επί του Λεβαδειακού). Με την είσοδο του 37άχρονου μπαλαδόρου στο ματς, ο Ολυμπιακός βελτίωσε την κυκλοφορία της μπάλας και έφτασε πιο άνετα στην αντίπαλη περιοχή. Ο Αργεντινός είχε την ασίστ στο τέταρτο και το πέμπτο γκολ. Δεν είναι στα βασικά πλάνα του Μίτσελ κι αυτό φαίνεται, αλλά είναι επαγγελματίας και οφείλει να δηλώνει "παρών", όποτε του ζητηθεί από την τεχνική ηγεσία. Πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα, όσο κι αν τον στενοχωρεί... Βαθμός: 3,5.

Στσέποβιτς: Πέρασε στον αγώνα στο 46' αντί του Μήτρογλου. Σέρβο επιθετικό, που να μην έχει το γκολ στο αίμα του, δεν συναντάς εύκολα. Ο Μάρκο Στσέποβιτς πραγματοποίησε εξαιρετικό ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη, σκοράροντας δύο τέρματα. Στο 51', στην πρώτη του τελική προσπάθεια, σκόραρε με το κεφάλι, ενώ στο 80' πλάσαρε ιδανικά με το δεξί απέναντι στον τερματοφύλακα του Φωκικού. Έδειξε ότι έχει σωστά τελειώματα φάσεων και πως μπορεί να αποτελέσει άμεσα μία επιλογή πρώτης γραμμής στην επίθεση. Ο 22άχρονος είναι κλασικός στράικερ περιοχής και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη διαδρομή του στον Ολυμπιακό. Και παρά το ύψος του, διαθέτει πολύ υψηλή τεχνική κατάρτιση. Βαθμός: 4.

*Στον πάγκο παρέμειναν οι Ρομπέρτο, Μανωλάς, Παπασάββας, Βούρος. Εκτός 18άδας έμεινε τελικά ο 18άχρονος στόπερ της ομάδας Νέων, Κωνσταντίνος Βλάχος, καθώς ο Μίτσελ είχε συμπεριλάβει στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές για το συγκεκριμένο ματς.

*Η βαθμολογία είναι με άριστα το 5.


Δηλωσεις μετα την αναμετρηση 

Οι δηλώσεις του Μίτσελ

Διαβάστε την τοποθέτηση του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Φωκικό.
Με δεδομένη τη διαφορά δυναμικότητας θα θέλαμε να μας πείτε την εντύπωσή σας για παίκτες που δεν είχαν μέχρι τώρα πολύ χρόνο συμμετοχής, όπως είναι οι Σέποβιτς, Βέργος, Γιαταμπαρέ και Εντινγκά;
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη νίκη και την απόδοση των παικτών μου. Πετύχαμε πέντε γκολ που είναι σημαντικό σκορ σε μια τέτοια φάση προκριματικών.
Σίγουρα μπορούμε να βελτιώσουμε πράγματα αλλά είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.
Είδα πράγματα που με ικανοποίησαν όπως τα τελειώματα των φάσεων από τον Σέποβιτς.
Επίσης μου άρεσαν οι θέσεις που έπαιρνε στο γήπεδο και η δυναμική του Εντινγκά.
Πολύ καλός ήταν και ο Βέργος.
Ακόμα είμαστε ευχαριστημένοι που είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε τον Αβραάμ. Χρειάζεται χρόνο και παιχνίδια για να επανέλθει πλήρως και εμείς τον χρειαζόμαστε.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος επίσης από τον Παπάζογλου ενώ δεν θέλω να ξεχάσω τον Ολαϊτάν που όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σήμερα ξέρει εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται για γκολ»
Η συνεντευξη Τυπου 



Τα σχόλια των παικτών μας

Διαβάστε τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά τον αγώνα απέναντι στον Φωκικό.
 

Μάρκο Σέποβιτς:
«Πολύ ευχαριστημένος σήμερα. Νιώθω πως είχα πολύ καλή απόδοση και είμαι πολύ χαρούμενος από το γεγονός πως έχω βάλει δύο γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος και από την γενικότερη επίδοση της ομάδας σήμερα, από το σκορ το τελικό. Χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμα, είμαι ευχαριστημένος από την συμπεριφορά των συμπαικτών μου γιατί με βοηθάνε να μπω όσο πιο γρήγορα γίνεται στην ομάδα και πιστεύω πως σύντομα θα είμαι έτοιμος να δώσω όσα περισσότερα μπορώ».
Για τους Σαβιόλα και Μήτρογλου: «Ο Σαβιόλα είναι ένας από τους παίκτες που έχει παίξει στις σημαντικότερες ομάδες. Είναι στην κορυφή. Και ο Μήτρογλου, επίσης, είναι ένας επιθετικός πολύ καλός, ο οποίος συνηθίζει να βάζει δύο και τρία γκολ. Έχει να μάθει πολλά από αυτούς. Αυτή την στιγμή είναι τρίτος στην σειρά, θέλει να μάθει από αυτούς και γιατί όχι μία μέρα να γίνει ο πρώτος».
Μάικλ Ολαϊτάν:
«Σήμερα παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα, όπου δεν έπρεπε να σκεφτούμε σε ποια κατηγορία παίζει. Σημασία έχει μόνο εμείς να δείξουμε την μεγάλη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε εμάς και στην αντίπαλη ομάδα. Σήμερα είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή μου και πιστεύω πως έχω να δώσω πολλά περισσότερα και παρόλο που σήμερα είμαι ικανοποιημένος, πιστεύω ότι στο μέλλον έχω να δώσω πολλά περισσότερα».

Δηλωσεις Στσεποβιτς


Δηλωσεις Ολαιταν 
 


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου