ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Αρνήθηκαν χορηγία του Δήμου οι βετεράνοι του ΟΣΦΠ

Αρνήθηκαν χορηγία του Δήμου οι βετεράνοι του ΟΣΦΠ

25/09/2013
 Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν πως αρνήθηκαν χορηγία του Δήμου Πειραιά αφήνοντας αιχμές για τη στάση του εξέδωσαν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού.

Αρνήθηκαν χορηγία του Δήμου οι βετεράνοι του ΟΣΦΠ
Δεν κάνει αποδεκτή ο σύνδεσμος βετεράνων του Ολυμπιακού τη χορηγία που προσφέρθηκε να κάνει ο Δήμος Πειραιά. Οι παλαίμαχοι του συλλόγου αφήνουν αιχμές για το timing που αποφασίστηκε αυτή η προσφορά από το Δήμο, αλλά και για την εν γένει στάση του απέναντι στο σύλλογο. Τονίζουν, δε, πως τους αρκεί η μεγάλη στήριξη από την ΠΑΕ και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:



«Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού ξεκαθαρίζει και ενημερώνει τον κόσμο του Ολυμπιακού, ότι δεν κάνει αποδεκτή τη χορηγία του Δήμου Πειραιά και προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση η σπουδή του δημάρχου να χορηγήσει αυτή τη χρονική στιγμή τους Βετεράνους του Ολυμπιακού.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων με την τεράστια κοινωνική δράση και την μεγάλη ιστορία του έχει την απόλυτη στήριξη και την οικονομική κάλυψη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Προέδρου μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, σε κάθε μορφής ζήτημα που απασχολεί τον Σύνδεσμο.

Μήπως επιλέχθηκε αυτή η χρονική στιγμή για τη χορηγία, για να εξευμενιστεί ο κόσμος του Ολυμπιακού και οι Βετεράνοι που είναι οργισμένοι από την στάση, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις φιλοφρονήσεις του για ανθρώπους που έκαναν επιθέσεις στο μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας;

Όπως και να έχει το θέμα, ο Δήμαρχος οφείλει να καταλάβει ότι στον Πειραιά, όποιος δεν σέβεται τον Ολυμπιακό που είναι το ΚΑΜΑΡΙ του, βρίσκει απέναντί του την συντριπτική πλειοψηφία της Πειραϊκής κοινωνίας και φυσικά την οικογένεια του Ολυμπιακού ΕΝΩΜΕΝΗ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ, όπως μας δίδαξαν οι σκαπανείς της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΙΔΕΑΣ.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΡΙΒΑΣ
»


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου