ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Τεστ… Ευρωλίγκας

Τεστ… Ευρωλίγκας

24/09/2013
 Την πρωτάρα στην Ευρωλίγκα Μπουντιβέλνικ αντιμετωπίζει απόψε (20:15) ο Ολυμπιακός σε φιλικό στην Κωνσταντινούπολη. Απουσίες για τον Μπαρτζώκα. Η «διαχείριση» του Σπανούλη.

Τεστ… Ευρωλίγκας
Ο Ολυμπιακός μπαίνει σιγά-σιγά σε ρυθμούς Ευρωλίγκας. Μπορεί η προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου από τους πρωταθλητές Ευρώπης να αρχίζει στις 18 Οκτωβρίου στο ΣΕΦ κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» θα δοκιμαστούν σε ένα τουρνουά επιπέδου… Ευρωλίγκας μέχρι την Παρασκευή.

Από χθες η αποστολή βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, όπου απόψε θα αντιμετωπίσει την Μπουντιβέλνικ, την Πέμπτη την Αναντολού Εφές και την Παρασκευή μία εκ των Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Μπεσίκτας και Ζαλγκίρις Κάουνας.

Η αποψινή αντίπαλος ίσως να μη λέει πολλά, αλλά δεν είναι αυτό που… φαίνεται. Η Μπουντιβέλνικ ετοιμάζεται για την παρθενική της εμφάνιση στην Ευρωλίγκα κι έχει ενισχυθεί σημαντικά με αξιόλογους παίκτες όπως ο Ντάριους Λαβρίνοβιτς (που πάντως θα λείψει μιας και προχθές ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Λιθουανίας). Παράλληλα διαθέτει αξιόλογους Αμερικανούς όπως οι γκαρντ Μπλέικ Αχέρν και Ρίκι Μινάρντ, αλλά και οι φόργουορντ Μίκα Ντόουνς και Νταχουάν Σάμερς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μίρζα Μπέγκιτς, που θα ενσωματωθεί στην ομάδα με την επιστροφή της από την Πόλη, αλλά και τον Βασίλη Σπανούλη που ταλαιπωρείται ακόμη από το διάστρεμμα που είχε υποστεί στο Ευρωμπάσκετ και κάνει εντατικές θεραπείες. Η κατάσταση του αρχηγού χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων. Είναι αμφίβολο ακόμη κι αν θα παίξει στον διπλό τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου με την Πινιέιρος στη Βραζιλία (4 και 6 Οκτωβρίου) ή θα βάλει σαν στόχο κατευθείαν την πρεμιέρα της Α1 με τον Παναθηναϊκό στις 12 ή 13 Οκτωβρίου.

Οι αγώνες του τουρνουά δεν θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση στην Ελλάδα, ωστόσο θα υπάρχει μετάδοση από το τουρκικό δίκτυο NTV μέσω διαδικτύου (http://www.ntvspor.net).


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου