ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Tα αποτελεσματα της 5ης αγωνιστικης της Super League (videos)

 Tα αποτελεσματα της 5ης αγωνιστικης της Super League (videos)

23/09/2013

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχαμε πολλά και ενδιαφέρονται παιχνίδια, αποτελέσματα που έδωσαν άλλη διάσταση στην υπόθεση τίτλος και φυσικά φάσεις που θα θυμόμαστε για αρκετούς μήνες.

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ Καλλονής 2-0

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-0 της ΑΕΛ Καλλονής στο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' στο παιχνίδι που άνοιξε την 5η αγωνιστική. Ντε Μπλάσις, Καράσκο οι σκόρερ, δεν άντεξαν την πίεση οι Λέσβιοι που έπαιζαν από το 24' με 10 παίκτες.
Για περίπου 45 λεπτά η Καλλονή κρατούσε ηρωικά το 0-0 στην Τρίπολη. Ο Αστέρας την είχε κλείσει στο μισό γήπεδο μετά την αποβολή του Αναστασιάδη (24'), ωστόσο δεν μπορούσε να βρει λύσεις απέναντι στο εξαιρετικό Σιδεράκη.
Τελικά ο Ντε Μπλάσις έλυσε τον γρίφο με όμορφη προσπάθεια στο 69', ενώ ο Καράσκο διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στις καθυστερήσεις. Μια δίκαια νίκη για τους Αρκάδες που δεν άφησαν ανεκμετάλλευτο το αριθμητικό πλεονέκτημα, πίεσαν του Λέσβιους και δικαιώθηκαν.
Με αυτή τη νίκη του ο Αστέρας έπιασε στην δεύτερη θέση και στους 9 βαθμούς την Καλλονή, όπως και τον ΠΑΟΚ που αγωνίζεται αύριο με τον Πλατανιά στην Τούμπα. Επόμενος στόχος για την ομάδα του Τσιώλη το πρώτο "τρίποντο" μακρυά από την Τρίπολη, με το πρόγραμμα να την στέλνει στην Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική.
Η ΑΕΛΚ έχασε για πρώτη φορά σε εκτός έδρας αγώνα στην Σούπερ Λίγκα, ενώ παράλληλα δέχθηκε και για πρώτη φορά πάνω από ένα γκολ. Η αποβολή στο 24' αποδείχθηκε καθοριστική στην παρθενική της κόντρα με τον Αστέρα. Πλέον κοιτά την επόμενη αγωνιστική που την φέρνει να υποδέχεται- και πάλι ως τυπικά γηπεδούχους -τον Ατρόμητο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φίλαθλοι του Αστέρα αποθέωσαν τον Εμανουέλ Περόνε την ώρα που μπήκε αλλαγή. Μια όμορφη στιγμή από τον κόσμο των γηπεδούχων που αναγνώρισαν την προσφορά του Αργεντινού τα δύο τελευταία χρόνια στον αρκαδικό σύλλογο.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
Καιρός: Ασθενής βροχή
Διαιτητές: Κουκουλάκης, Μπαλτάς, Βλάσσης
Αστέρας (Τσιώλης): Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Γκόιαν, Κοντοές, Πιπίνης, Ζησόπουλος (59' Καράσκος), Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι (66' Κάφα), Ναβάρο (80' Εντό), Χουάνμα.
Καλλονή (Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Λεάντρο, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία (30' Γκάσιτς), Λεοζίνιο, Χουάνλου (79' Σιλιγαρδάκης), Καζάκης, Μανούσος (75' Περόνε).
Γκολ: 69' Ντε Μπλάσις, 91' Καράσκο
Δοκάρι: 40' Χουάνμα
Κίτρινες κάρτες: 27' Γκόιαν, 42' Πιπίνης - 15' Αναστασιάδης, 42' Σιδεράκης, 55' Χωριανόπουλος, 67' Χουανλού
Κόκκινες κάρτες: 24' Αναστασιάδης (2η κίτρ.)

Ανασκόπηση αγώνα

Από το ξεκίνημα ο Αστέρας πήρε την μπάλα στην κατοχή του, προσπαθώντας να διασπάσει την εξαιρετικά στημένη άμυνα της Καλλονής. Το κατάφερε πρώτη φορά στο 12', αλλά ο Σιδεράκης "έβγαλε" την κοντινή κεφαλιά του Χουάνμα. Νωρίτερα (8') ο Λεοζίνιο δοκίμασε φάουλ σχεδόν από τη σέντρα, στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και μπορεί να μην έφερε κάποια ευκαιρία, αλλά οδήγησε τον Αναστασιάδη στην αποβολή μόλις στο 24'. Αμέσως μετά (25') ο Σιδεράκης είπε "όχι" στον Ουσέρο σε μακρινό φάουλ που εκτέλεσε.
Με 10 παίκτες η Καλλονή κλείστηκε στο "καβούκι" της και φτάσαμε στο 40' για να μπορέσουν να την απειλήσουν οι γηπεδούχοι. Το δοκάρι σταμάτησε αρχικά τον Χουάνμα και ο Σιδεράκης στη συνέχεια τον Ναβάρο που πήρε το "ριμπαόυντ". Και στο 45' ο Γκόιαν, σε στημένη φάση, αντί να στείλει την μπάλα σε κενή εστία από το ένα μέτρο, την απομάκρυνε! Κάπως έτσι, ο επιθετικός μονόλογος του Αστέρα στο πρώτο ημίχρονο δεν κατέληξε σε γκολ.
Η πίεση των Αρκάδων συνεχίστηκε και με το "καλημέρα" της επανάληψης, με τον Σιδεράκη να σταματά στο 49' σε τετ-α-τετ τον Ντε Μπλάσις. Τα επόμενα καλά σουτ των γηπεδούχων κόντραραν σε σώματα παικτών της Καλλονής που έπεφταν με αυτοθυσία, ενώ αυτό του Τασμπούρη στο 68' έφυγε μόλις άουτ. Η λύτρωση τελικά ήρθε από τον Ντε Μπλάσις στο 69' που απέφυγε τον Λεάντρο και "εκτέλεσε" εξ' επαφής τον αντίπαλο πορτιέρε.
Στα υπόλοιπα λεπτά ο Αστέρας έριξε αισθητά τον ρυθμό του αγώνα κάτι που έγινε φυσιολογικά καθώς μετά την αποβολή και μέχρι το 1-0, οι μηχανές δούλευαν στο φουλ. Ο Γιάννης Μαντζουράκης προσπάθησε με τις αλλαγές του να δώσει επιθετική πνοή στην ομάδα, ωστόσο ο παράγοντας κούραση μετά από την υπερπροσπάθεια των "10" , έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Όλα οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια στο 1-0, αλλά ο Καράσκο δεν αστόχησε στις καθυστερήσεις σε τετ-α-τετ απέναντι στον Σιδεράκη διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Tα highlights της αναμετρησης

MVP

Ντε Μπλάσις. Ο Αργεντινός αρτίστας είχε την ψυχραιμία να αποφύγει όμορφα τον Λεάντρο και να "εκτελέσει" άμεσα τον Σιδεράκη λυτρώνοντας τον Αστέρα.

Η απογοήτευση

Αναστασιάδης. Ανεπίτρεπτη για την εμπειρία του η δεύτερη κίτρινη μόλις στο 24ο λεπτό. Όσο και να πάλεψαν στη συνέχεια οι συμπαίκτες του, δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα.

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 0-0

Μετά από 14 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες, ο Παναιτωλικός "φρέναρε" τον Ολυμπιακό, κρατώντας το 0-0. Κακή εικόνα από τους Πειραιώτες, που κινδύνευσαν από τους γηπεδούχους. 

Την πρώτη του απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα είχε ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο. Οι Πειραιώτες παρουσίασαν κακό πρόσωπο που θύμισε λίγο την πρώτη αγωνιστική με την Καλλονή, μόνο που αυτή τη φορά δεν κατάφεραν να τη γλιτώσουν.
Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ, βρήκαν απέναντί τους μια δυνατή, ώριμη και διαβασμένη ομάδα, που από τα πρώτα λεπτά έδειξε πως ήξερε τι θέλει από το ματς και τελικά το πήρε. Θα μπορούσε μάλιστα να κατακτήσει το τρίποντο, όμως λίγο η ατυχία, λίγο ο εξαιρετικός Μανωλάς, κράτησαν το μηδέν για τον Ολυμπιακό.
Κι αν ήρωας για τους "ερυθρολεύκους" ήταν ο Κώστας Μανωλάς, εκείνος που έσωσε τον Παναιτωλικό από την ήττα ήταν ο Μπρακάλι. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε εντυπωσιακά ένα φάουλ του Χολέμπας στις καθυστερήσεις και κράτησε το 0-0 μέχρι τέλους.
Όπως και να 'χει, οι Πρωταθλητές Ελλάδας σταμάτησαν τις εκτός έδρας νίκες, μετά από 14 συνεχόμενες επιτυχίες, ενώ για πρώτη φορά φέτος δεν σκοράρουν σ' ένα ολόκληρο 90λεπτο. Πλέον μ' αυτό το αποτέλεσμα, η διαφορά του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ μειώθηκε στον έναν βαθμό  και δεν είναι τυχαίο πως και ο Δικέφαλος είχε πετάξει βαθμούς στο Αγρίνιο. Επόμενος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό, είναι ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη.
Από την άλλη πλευρά, ο Παναιτωλικός παρά τις καλές του εμφανίσεις έχει μαζέψει μόλις 5 βαθμούς, ενώ την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".


Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Παναιτωλικού
Καιρός: Σποραδικές βροχές
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νησου)
Βοηθοί: Φραγκιαδάκης(Δωδ/νησου), Μερκενίδης (Μακεδονίας)
4ος: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
Παρατηρητής: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)
Οι συνθέσεις των ομάδων
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Γκάλο, Κούσας, Μπικέ, Μελισσάς, Γοδόι, Ζούνιορ, Μπακάκης, Καμαρά, Θεοδωρίδης (78' Μύγας), Μπόγιοβιτς (83' Σφακιανάκης).
Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Μανιάτης, Σιόβας, Μανωλάς, Χολέβας, Βάις, Σάμαρης (73' Γιαταμπαρέ), Μασάντο (52' Εντινγκά), Ντομίνγκες (55' Κάμπελ), Σαβιόλα, Μήτρογλου.
Γκολ:-
Κίτρινες: 34' Κούσας, 36' Γοδόι, 45+1' Μπικέ, 90+3' Μελισσάς, 90+5' Κουτσοσπύρος


 Tα highlights της αναμετρησης 

Ανασκόπηση αγώνα

Με τρεις αλλαγές σε σχέση με το ματς με την Παρί παρέταξε την ομάδα του ο Μίτσελ. Ο Σαβιόλα αντικατέστησε τον Φουστέρ, ο Χολέμπας τον Μπονγκ και ο Μανωλάς τον Μετζανί. Οι Πειραιώτες ήθελαν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ευρωπαϊκή ήττα από τους Παριζιάνους, όμως το ίδιο ήθελε και ο Παναιτωλικός, αφού αγνοούσε τη χαρά της νίκης από την δεύτερη αγωνιστική και το 3-0 επί του ΠΑΟΚ.
Τα πρώτα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τις δύο ομάδες να ψάχνονται στον αγωνιστικό χώρο. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν είχαν εύκολο έργο απέναντι σ' έναν Παναιτωλικό, που ήταν πολύ καλά στημένος και έπαιξε ώριμα, αποφεύγοντας τα λάθη.
Ανούσια καλύτερος ο Ολυμπιακός
Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Μίτσελ απείλησαν την αντίπαλη εστία, έχοντας τον Βάις και τον Μασάντο σε πολύ καλή μέρα. Την αρχή έκανε ο Σιόβας στο 7', ενώ ο Σαβιόλα έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 26' (κάθετο δοκάρι) και στο 35' (κατέληξε άουτ). Συνολικά πάντως, ο Ολυμπιακός δεν είχε καλή εικόνα...
 Από την άλλη πλευρά, οι Αγρινιώτες δεν είχαν καλή αμυντική λειτουργία, κυκλοφορούσαν σωστά τη μπάλα, όμως δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Ρομπέρτο. Η καλύτερή τους στιγμή ήταν η εκτέλεση φάουλ του Γκάλο, που κατέληξε άουτ. Κατά τ' άλλα, οι γηπεδούχοι ούτε απειλήθηκαν, μα ούτε και απείλησαν.
Ανεβασμένος Παναιτωλικός στο β'
Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, ο Μίτσελ έκανε 2 από τις 3 αλλαγές. Ο Εντινγκά αντικατέστησε τον τραυματία Μασάντο στο 52', ενώ ο Κάμπελ πέρασε στη θέση του Τσόρι Ντομίνγκες, προκειμένου οι Πειραιώτες να δυναμώσουν στα άκρα. Η εικόνα όμως του Ολυμπιακού δεν βελτιώθηκε και μάλιστα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν ευκαιρίες. Στο 67' ο Μανωλάς έδιωξε σωτήρια με τάκλιν προτού ο Μπόγιοβιτς στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, στο 68' ο Καμαρά σούταρε αλλά ο Ρομπέρτο μπλόκαρε, ενώ ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Μπόγιοβιτς στο 72'.
Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν γενικά ακίνδυνοι και είχαν μεγάλο πρόβλημα τόσο αμυντικά, όσο (κυρίως) στο δημιουργικό κομμάτι. Ακόμη κι έτσι όμως, θα μπορούσαν να σκοράρουν, αν ο Κούσας δεν έδιωχνε σωτήρια στο 78', έπειτα από συνδυασμό των Σαβιόλα και Μανιάτη. Στο 83', ο Ολυμπιακός παραλίγο να την πατήσει όπως με την Παρί και να δεχτεί γκολ από κόρνερ. Ο Γκάλο εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, δύο παίκτες διεκδίκησαν την κεφαλιά και ο Σφακιανάκης δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του.
Το παιχνίδι πλησίαζε προς τη λήξη του και ο Παναιτωλικός είχε καταφέρει να κρατήσει ακίνδυνη την ομάδα του Μίτσελ, ενώ προσπαθούσε να βρει την κατάλληλη στιγμή για να πάρει τη νίκη. Όπως και να 'χει και το "χ" ήταν μια επιτυχία για την ομάδα του Αγρινίου, παρά το γεγονός πως είχε καλύτερη εικόνα από τους Πειραιώτες στην επανάληψη.
Κι ενώ όλα έμοιαζαν πως δύσκολα θα αλλάξει κάτι, αν οι Αγρινιώτες δεν είχαν τον Μπρακάλι μπορεί να γνώριζαν την ήττα. Στο 90+4', ο Χολέμπας εκτέλεσε άψογα ένα φάουλ, ο πορτιέρο των γηπεδούχων πετάχτηκε εντυπωσιακά και έδιωξε, διατηρώντας μέχρι τέλους το 0-0.

MVP της αναμέτρησης

Μπορεί ο Παναιτωλικός να ήταν καλύτερος στο δεύτερο μέρος, όμως λίγο έλειψε να ηττηθεί στις καθυστερήσεις. Ο ποδοσφαιριστής που την έσωσε ήταν ο Μπρακάλι, με την φανταστική απόκρουση στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χολέμπας.

Η απογοήτευση

Ο Τσόρι Ντομίνγκες ξεκίνησε για δεύτερο συνεχόμενο ματς στην βασική ενδεκάδα (όπως και με την Παρί), όμως και πάλι απογοήτευσε. Ο Αργεντινός δεν ήταν σε καλή μέρα, δεν βοήθησε στο δημιουργικό κομμάτι την ομάδα του και γι' αυτό αντικαταστάθηκε στα πρώτα λεπτά της επανάληψης. Βέβαια να πούμε πως δεν έπαιζε στη θέση του, όμως αυτό δεν δικαιολογεί απολύτως την κακή του εμφάνιση.

ΠΑΟΚ-Πλατανιάς 1-0

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς ο οποίος μπήκε στο ματς ως αλλαγή με πανέμορφο γκολ έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ επί του Πλατανιά με 1-0. Κακή εμφάνιση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Λίνο Κίτσιου Βούκιτς
Σε φύλακα Άγγελο του ΠΑΟΚ εξελίσσεται ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός για δεύτερο σερί παιχνίδι γλίτωσε το "Δικέφαλο" από γκέλα και με φανταστική ενέργεια και άπιαστο σουτ στο 58΄ διαμόρφωσε το τελικό 1-0 στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.
Ο Παρτιζάνος αδερφός έδειξε και πάλι στόφα μεγάλου παίκτη και με την παρουσία του στο β΄ μέρος αντί του Σαλπιγγίδη έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων που προβλημάτισαν με την παρουσία τους.
Ο ΠΑΟΚ αργός, σε σημείο νωχελικότητας σε όλο σχεδόν το ενενηντάλεπτο, δεν διέθετε φαντασία και σιγουριά στο παιχνίδι του με αποτέλεσμα να απειλήσει λίγες, σχετικά φορές (κυρίως με τον Αθανασιάδη) την ομάδα της Κρητης που κατέβηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και όσες φορές βρέθηκε στην επίθεση είχε ένα Ναζλίδη απελπιστικά μόνο.
Ο ΠΑΟΚ, βοηθήθηκε και από την γεμάτη Τούμπαπου χθες έδειξε μεγάλη υπομονή, αποφεύγοντας να γκρινιάξει στις πολλές κακές στιγμν. ς των γηπεδούχων.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας
Καιρός: Αίθριος
Διαιτητές: Στυλιάρας (Αιτωλ/νίας), Κωστάρας (Αιτωλ/νίας), Ζυγούρης (Αιτωλ/νίας)
ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Λίνο (77' Σκόνδρας), Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας, Στοχ, Αθανασιάδης (73' Νέτσιντ), Σαλπιγγίδης (46' Βούκιτς)
Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Φαίσκα, Φερνάντες, Ράφαελ, Τέτε (75' Στόλερ), Αγκιλέρα, Μόραλ (64' Πόποβιτς), Γουνδουλάκης (64' Μπέλιτς), Τόρες, Ναζλίδης
Γκολ: Βούκιτς (58', ΠΑΟΚ)
Κίτρινες κάρτες: Βούκιτς 58', Λάζαρ 72', Βίτορ 90+, Τόρες 63', Ζουμπουλάκης 72'

 Tα highlights της αναμετρησης 
 


Ανασκόπηση αγώνα

Ο Πλατανιάς ήταν η ομάδα που έκανε πρώτη αισθητή την παρουσία της. Μόλις στο 3ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Φαίσκα έπιασε την κεφαλιά από κοντινή απόσταση, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
Στο επόμενο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι στον χώρο του κέντρου με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Βαρετός ο ΠΑΟΚ
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ξεσηκώθηκαν στο 15', χάρη σε δύο σέντρες του Λίνο που έφεραν... πανικό στα καρέ του Πλατανιά, αλλά μέχρι εκεί... Ο "Δικέφαλος" έδειχνε εγκλωβισμένος και μάλιστα στο 31' αν ο Ναζλίδης ήταν πιο αποτελεσματικός θα βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο.
Ο σέντερ φορ του Πλατανιά έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος της μεγάλης περιοχής χωρίς να πιέζεται, αλλά το πλασέ του ήταν χλιαρό και δεν ανησύχησε τον Χακόμπο.
Ο ΠΑΟΚ έγινε απειλητικός στο 37' μετά από αρκετή ώρα. Ο Αθανασιάδης πίεσε ψηλά, κέρδισε την μπάλα, την έσπασε στον Στοχ, ο Σλοβάκος προχώρησε, σούταρε, όμως, δεν στόχευσε σωστά πετώντας την ευκαιρία στα σκουπίδια.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με σκοπό να κάνει τον ΠΑΟΚ πιο δημιουργικό ο Χουμπ Στέφενς πέρασε στην θέση του Σαλπιγγίδη τον Βούκιτς.
Ο Λούκας στο 47' σούταρε από πλάγια θέση, όμως, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 54' ο Στοχ προσπάθησε με κεφαλιά να φέρει τον Λούκας σε θέση βολής, αλλά ο Γιωργαλλίδης πρόλαβε και μπλόκαρε.
Βούκιτς, εσύ σούπερ σταρ
Ο Βούκιτς όπως και κόντρα στην Σαχτιόρ έτσι και στο σημερινό ματς ήταν ο παίκτης που άλλαξε τις ισορροπίες για τον ΠΑΟΚ.
Δεν χρειάστηκε παρά μόνο μερικά λεπτά στο γήπεδο για να αποδείξει για ακόμη μία φορά την ποδοσφαιρική του αξία, όταν στο 58' κοντρόλαρε την μπάλα μετά από πάσα του Λούκας, απέφυγε -χωρίς η μπάλα να πέσει κάτω- τον προσωπικό του αντίπαλο και με μονοκόματο σουτ έγραψε το 1-0.
Στο 62' ο Ναζλίδης λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ, όταν μετά από μακρινή εκτέλεση φάουλ η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Χακόμπο και πέρασε άουτ.
Ο ΠΑΟΚ είχε στο μεταξύ ανεβάσει στροφές και στο 64' ο Γεωργιαλλίδης απέκρουσε με δυσκολία κοντινή κεφαλιά του Αθανασιάδη. Ο Πλατανιάς έγινε επικίνδυνος στο 58', έπειτα από σέντρα του Πόποβιτς και κεφαλιά του Ναζλίδη από πλεονεκτική θέση που, όμως, δεν είχε την απαιτούμενη δύναμη.
Στο 82'ο Στοχ προχώρησε σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και έφυγε μόλις άουτ. Ο Νέτσιντ στην τελευταία καλή φάση του ματς στις καθυστερήσεις, σούταρε λίγο έξω από την περιοχή, αναγκάζοντας τον Γεωργαλλίδη σε δύσκολη επέμβαση.

MVP

Ο Βούκιτς που για δεύτερο σερί παιχνίδι ξελάσπωσε τον ΠΑΟΚ και απέδειξε ότι εκτός των άλλων είναι και αξιόπιστος σκόρερ

Απογοήτευση

Ο Τόρες που δεν βοήθησε τον μαχητικό Ναζλίδη στην επίθεση του Πλατανιά

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Με γκολ του Λαμπρόπουλου ο Λεβαδειακός έκανε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα. Από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες με Ορτέγκα (Λεβαδειακός) και Ντε Βινσέντι (ΠΑΣ Γιάννινα).
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League μετά από πέντε αγωνιστικές πανηγύρισε ο Λεβαδειακός ο οποίος επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα.
Το γκολ που έδωσε το "τρίποντο" στους Βοιωτούς και έφτασαν στους πέντε βαθμούς πέτυχε με κεφαλιά ο Λαμπρόπουλος. Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι με Ορτέγκα (Λεβαδειακός) και Ντε Βινσέντι (ΠΑΣ Γιάννινα).
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Λεβαδειακό, ο οποίος είχε καλή κυκλοφορία δημιούργησε κινδύνους μπροστά στην εστία του Βελλίδη και πέτυχε και το γκολ με τον Λαμπρόπουλο. Ο ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακός και δεν δημιούργησε κάτι ιδιαίτερο με εξαίρεση ένα σουτ του Ίλιτς.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες παρουσίασαν καλύτερο θέαμα (μετά την άνοδο του ΠΑΣ) είχαν φάσεις, αλλά στάθηκαν και άτυχε καθώς είχαν από ένα δοκάρι με Ορτέγκα και Ντε Βινσέντι.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς
Καιρός: Νεφώσεις κατά περιόδους
Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Αθανάσιος Θανασακούδης (Μακεδονίας), Δημήτριος Βερρής (Λέσβου)
Λεβαδειακός (Λεμονής): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μανόλο, Σαγκινέτι, Λυκογιάννης, Λαμπρόπουλος, Μαχαίρας (46' Πετράτσι), Ορτέγκα (76' Γιάντσης), Καπό (67' Μάρτινς), Κάντζι, Μάντζιος.
ΠΑΣ Γιάννινα (Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος (46' Κοροβέσης), Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς (90' Κρητικός), Τσάβες, Ντε Βινσέντι, Βίλα (84' Στρούνα), Ίλιτς.
Γκολ: Λαμπρόπουλος (11', Λεβαδειακός)
Κίτρινες κάρτες: Μανόλο (64', Λεβαδειακός), Λυκογιάννης (77', Λεβαδειακός)-Ντε Βινσέντι (42' ΠΑΣ Γιάννινα), Κοροβέσης (71', ΠΑΣ Γιάννινα)


  Tα highlights της αναμετρησης 


Ανασκόπηση αγώνα

Ο Λεβαδειακός μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και μόλις στο 11ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους Βοιωτούς.
Η ομάδα του Τάκη Λεμονή συνέχισε να ασκεί πίεση στα καρέ του ΠΑΣ και είχε δύο ακόμη καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο.
Στο μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Καπό, ο Σανγκινέτι δεν πρόλαβε να βάλει το κεφάλι του στην μπάλα, η οποία πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βελλίδη.
 Δέκα λεπτά αργότερα (23'), ο Βελλίδης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα στην κεφαλιά του Μάντζιου, ο οποίος ήταν αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή.
Ο ΠΑΣ σε όλο το πρώτο μέρος είχε μια καλή προσπάθεια στο 31', όταν από πάσα του Ντε Βινσέντι, ο Ίλιτς από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.
Ισοπαλία στα δοκάρια
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβασε την απόδοσή του με αποτέλεσμα το θέαμα να γίνει καλύτερο για τους φιλάθλους.
Στο 47' ο Καπό από πλάγια θέση έκανε το σουτ με τον Βελλίδη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια την μπάλα. Ο ΠΑΣ έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 54'.
Ο Ντε Βινσέντι βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το δυνατό του με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Στρατηλάτη.
 Η απάντηση του Λεβδειακού ήρθε στο 60'. Ο Μάντζιος από αριστερά γύρισε την μπάλα στον Ορτέγκα, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια, ο Καπό με σουτ την έστειλε άουτ.
Στο 69' ο Λεβαδειακός έχασε νέα ευκαιρία, όταν ο Μάντζιος μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Βελλίδη.
Στην συνέχεια ο ΠΑΣ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά τόσο το φάουλ του Ντε Βινσέντι (89'), όσο και το σουτ του Τσάβες (91') έφυγαν άουτ.
'Ετσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον Λεβαδειακό να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο MVP της αναμέτρησης 

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο μέσος του Λεβαδειακού πέτυχε το μοναδικό γκολ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έδωσε την πρώτη νίκη στην ομάδα της Βοιωτίας.

Η απογοήτευση

Το κακό πρόσωπο του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο ημίχρονο ήταν απογοήτευση, καθώς δεν δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Λεβαδειακού.

Πανιώνιος-Εργοτέλης 1-1

Αν και ο Εργοτέλης κρατούσε τη νίκη στα… χέρια του, ο Πανιώνιος ήταν αυτός που έριξε στο τέλος την… μπαλωθιά με πέναλτι του Αραβίδη και έφυγε με την ισοπαλία 1-1 από την Κρήτη.

Ο Πανιώνιος την… μπαλωθιά
Ο Εργοτέλης είναι η κρητική ομάδα, αλλά ο Πανιώνιος ήταν αυτός που έριξε την… μπαλωθιά στο φινάλε και έφυγε με την ισοπαλία 1-1 από το Παγκρήτιο για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Κρητικοί κρατούσαν στα… χέρια τους το τρίποντο, μετά το τέρμα του Μπαμ Μπαμ στο 68’, αλλά οι κατά τα άλλα μέτριοι σήμερα Νεοσμυρνιώτες, με πέναλτι του Αραβίδη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, πήραν τον βαθμό απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο.

Ωστόσο, στον Εργοτέλη δικαιολογείται η πικρία για το αποτέλεσμα, καθώς σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έδειξε ότι ήταν καλύτερη ομάδα. Στον αντίποδα ο Πανιώνιος μένει με την ικανοποίηση, ότι ακόμα και στην κακή του μέρα δεν ηττήθηκε και πήρε μία πολύτιμη ισοπαλία.

Το ματς

Παιχνίδι κέντρου; Παιχνίδι σκοπιμότητας; Δύο ομάδες που ήθελαν απλά να κρατήσουν το μηδέν; Όπως και να χαρακτηρίσει κανείς το παιχνίδι στα πρώτα 45 λεπτά ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Πανιώνιο δεν θα… πέσει και πολύ έξω. Ωστόσο, ουδείς θα μπορούσε να πει ότι η αναμέτρηση είχε ρυθμό. Δεν ήταν μόνο η απουσία των φιλάθλων που έκανε «παγωμένη» την ατμόσφαιρα στο Παγκρήτιο (αν και ο ήλιος ήταν ολόλαμπρος), καθώς αμφότεροι οι αντίπαλοι φρόντισαν με την αγωνιστική τους… ατονία, να μην «ζεστάνουν» λίγο τον αγώνα.

Αν μία ομάδα έδειχνε διάθεση να παίξει… μπάλα, αυτή αναμφίβολα ήταν ο Εργοτέλης, ο οποίος προσπάθησε να βγάλει κάποιους συνδυασμούς στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μέχρι εκεί, καθώς στην τελική ενέργεια κάτι έλειπε. Από την άλλη ο Πανιώνιος έδειχνε να έχει παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, αλλά ήταν αυτός που «άγγιξε» το γκολ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, αλλά ο Παναγιωτούδης δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ και ο Αθανασίου απέκρουσε. Κάπως έτσι, με σχεδόν τα πάντα στο μηδέν οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του δευτέρου μέρους έγινε αντιληπτό ότι το παιχνίδι θα ήταν καλύτερο, καθώς ο ρυθμός ανέβηκε και οι δύο ομάδες έδειξαν να θέλουν να πιέσουν για το γκολ. Καλύτερος στα πρώτα δέκα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανιώνιος, ο οποίος έφτασε πολύ κοντά στο 1-0 με τον Γιάννου, αλλά ο Αθανασίου είπε και πάλι «όχι». Ο Εργοτέλης με την είσοδο των Πελέ και Μπαντιμπαγκά στη θέση των Μπουχαλάκη και Χαντί, άλλαξε εντελώς εικόνα, έγινε πιο κινητικός και γρήγορος.

Οι γηπεδούχοι βελτίωσαν ακόμη περισσότερο την εικόνα και… ανταμείφθηκαν, καθώς στο 68’ έφτασαν στο γκολ με τον Μπαμ Μπαμ. Στη συνέχεια ο Πανιώνιος προσπάθησε να απαντήσει, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει τίποτα, με τον Εργοτέλη να διαχειρίζεται σωστά το υπέρ του προβάδισμα. Ωστόσο, στο 90’, όλα άλλαξαν, όταν ο Πίτσος ανέτρεψε τον Λαμπρόπουλο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι. Ο Αραβίδης το μετέτρεψε σε γκολ και ο Πανιώνιος έφυγε με την ισοπαλία 1-1 από την Κρήτη.

  Tα highlights της αναμετρησης

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Εργοτέλης (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Μεχία, Καρντόζο, Μπουχαλάκης (60’ Πελέ), Χαντί (62’ Μπαντιμπαγκά), Μπαμ Μπαμ, Ρομάνο, Αναστασάκος (87’ Διαμαντάκος)

Στον πάγκο: Καβουσάκης, Γιοβάνοβιτς, Κοζορώνης, Κοιλιάρας

Πανιώνιος (Νίκος Παντέλης): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός (85’ Λάζνικ), Μενδρινός, Αραβίδης, Παναγιωτούδης (72’ Καμπάνταης), Μητρόπουλος, Γιάννου (64’ Πάνος)

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Κουλουχέρης, Ντούνης, Ριβέρο
Με τον Ιγκόρ να βγάζει και πάλι… τα κάστανα από τη φωτιά, ο Πανθρακικός πήρε σπουδαία νίκη στην Κομοτηνή με σκορ 1-0 απέναντι στη Βέροια και μαζί μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» ενόψει της συνέχειας.

Πανθρακικός-Βέροια 1-0
Ιγκόρ και… ξερός
Σπουδαία νίκη, με σκορ 1-0, πήρε ο Πανθρακικός στην Κομοτηνή απέναντι στη Βέροια, με τον Ιγκόρ (42’) να τον «λυτρώνει» για ακόμη μία φορά στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Το τέταρτο τέρμα του υψηλόσωμου Βραζιλιάνου φορ έδωσε μεγάλη «ανάσα» στην ομάδα του Άκη Μάντζιου που έφτασε τους 8 βαθμούς έπειτα από πέντε αγωνιστικές, αφήνοντας με τρεις λιγότερους τη «βασίλισσα του Βορρά» και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις.

Εξαιρετικό στη μεγαλύτερή του διάρκεια το παιχνίδι, που είχε γρήγορο και καλό ρυθμό. Έλειψαν οι τελικές προσπάθειες από την ομάδα του Τον Κάανεν, που έδειξε πως δεν έχει καταλήξει ακόμη στον βασικό κορμό που θα απαρτίζει την ομάδα του.

Άκρως αποτελεσματική η ομάδα της Κομοτηνής, που έφερε το ματς στα μέτρα της και πήρε το «τρίποντο» χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του 33χρονου, Ιγκόρ. Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς η Βέροια, λόγω της αποβολή του Μπάρμπα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 86ο λεπτό.

Το ματς:

Με ιδιαίτερη όρεξη μπήκαν στο γήπεδο και οι δύο ομάδες. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά το παιχνίδι ήταν γρήγορο και ανοιχτό, ωστόσο, ούτε ο Πανθρακικός αλλά ούτε και η Βέροια κατάφεραν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από τις αντίπαλες εστίες.

Με το πέρασμα των λεπτών ο ρυθμός έπεσε με τη Βέροια να παίρνει, κατά κύριο λόγο, την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί με τους Μπαργκάν, Μπεν και Καλτσά να δημιουργήσουν ρήγματα. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Μάντζιου προσπάθησε με συντηρητικό τρόπο να φτάσει στο γκολ σημαδεύοντας με σέντρες τον Ιγκόρ. Τελικά σε μία από αυτές ο… συνήθης ύποπτος για την ομάδα της Κομοτηνής έκανε το καθήκον του και έστειλε τον Πανθρακικό με το 1-0 στα αποδυτήρια.

Χαλαρά…

Το ανοιχτό παιχνίδι συνεχίστηκε και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Πανθρακικός προσπάθησε να βρει το δεύτερο τέρμα για να «κλειδώσει» το παιχνίδι και η Βέροια, μοιραία, αναζητούσε το γκολ που θα ισορροπούσε το ματς. Μετά το πρώτο 20λεπτο οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο είχαν τον έλεγχο, όμως αδυνατούσαν να ρίξουν τον ρυθμό και να κρατήσουν μπάλα.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Βέροια, που με γρήγορες επιθέσεις κυρίως από τα πλάγια έφερνε τη μπάλα κοντά στην εστία του Σέρεμετ, αλλά της έλειψε η τελική προσπάθεια. Έτσι, οι γηπεδούχοι δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα με αποτέλεσμα να κρατήσουν το υπέρ τους 1-0 μέχρι το φινάλε και να φτάσουν στην δεύτερή τους νίκη.

  Tα highlights της αναμετρησης

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Ρομέου (90’ Κατσικοκέρης), Μίκουλιτς, Ιγκόρ, Λαδάκης, Μπαϊκαρά, Κάσες (77’ Εμπόου), Τζάνης, Χρήστου (65’ Ζεκίνια)

Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Πόποβιτς, Ζος, Τριανταφύλλου

Βέροια (Τον Κάανεν):
Αναστασόπουλος, Μπάρμπας, Καλτσάς, Μπαργκάν (84’ Παυλίδης), Ορέστες, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Μπεν, Τραπ (74’ Όστοϊτς), Μρντάκοβιτς, Ζεζίνιο (46’ Σιόντης)

Στον πάγκο: Λόπεζ, Βεργώνης, Μάνος, Αποστολόπουλος

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1-0

Χαμόγελα μετά από καιρό στον Παναθηναϊκό για τη νίκη 1-0 επί του ΟΦΗ. Μεγάλο κέρδος ο Ατζαγκούν, αισιόδοξα μηνύματα κι από τους άλλους «νέους». Στροφή στο Κύπελλο και τον Εργοτέλη, μετά… Γολγοθάς.

Βήμα εμπρός
Ένα… βάρος αποτίναξε από τους ώμους του ο Παναθηναϊκός επιστρέφοντας-μετά από τρία αρνητικά αποτελέσματα-στις επιτυχίες με το χθεσινό 1-0 επί του ΟΦΗ. Οι «πράσινοι» δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, παρουσίασαν και πάλι αρκετές αδυναμίες, αλλά αν μη τι άλλο η εικόνα τους ήταν αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και οι τρεις βαθμοί απελευθερώνουν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές.

Ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αναστασίου κέρδισαν χρόνο, που είναι πολύτιμος για να αποκτήσουν εμπειρίες και ψυχολογία οι νεαροί παίκτες της ομάδας, αλλά και να ενσωματωθούν καλύτερα εκείνοι που αποκτήθηκαν αργά κι ενσωματώθηκαν καθυστερημένα. Όπως ο Αμπντούλ Ατζαγκούν, που για δεύτερο συνεχές παιχνίδι δικαιώνει την απόφαση των ανθρώπων της ομάδας να επενδύσουν στο ταλέντο του. Ο νεαρός Νιγηριανός ήταν αεικίνητος, πολύ δημιουργικός και επικίνδυνος για την αντίπαλη εστία κερδίζοντας δίκαια το χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα. Ανεβασμένοι ήταν επίσης ο Μάρκους Μπεργκ, που με εξαιρετικό τελείωμα πέτυχε το γκολ της νίκης, αλλά και ο Ντάνιελ Πράνιτς που «φωνάζει» πως διαθέτει ποιότητα και θα τη δείξει όταν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Ελπιδοφόρα μηνύματα άφησαν και πάλι οι νεαροί Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης και Ρισβάνης, έστω κι αν ο τελευταίος αποβλήθηκε στο τέλος.

  Tα highlights της αναμετρησης

Το βλέμμα στον Εργοτέλη

Περιθώρια για πολλές ανάσες δεν υπάρχουν στον Παναθηναϊκό. Την Τετάρτη στις 20:30 οι «πράσινοι» υποδέχονται στον πρώτο αγώνα για τους «32» του Κυπέλλου τον Εργοτέλη και θέλουν να δώσουν συνέχεια στα καλά αποτελέσματα. Άλλωστε ο θεσμός του Κυπέλλου δεν αφήνει καθόλου αδιάφορη την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος πάντως πιθανότατα θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές. Ο Νίκος Μαρινάκης, που αποχώρησε με ένα σφίξιμο στο δικέφαλο, είναι πιθανό να προφυλαχθεί.


Η συνέχεια στο πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολη, αφού ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει διαδοχικά τον Αστέρα Τρίπολης (εντός) και τον ΠΑΟΚ (εκτός).

Ψαχνουν βαθμους...

Skoda Ξάνθη και Άρης συγκρούονται απόψε (19:30) στο τελευταίο ματς της πέμπτης αγωνιστικής με ζητούμενο κάτι που τους λείπει στο ξεκίνημα της περιόδου: βαθμούς.

Βαθμοί... αγνοούνται
Στην ανάγκη των βαθμών έχουν βρεθεί νωρίς-νωρίς Skoda Ξάνθη και Άρης, που αναμετρώνται σήμερα (19:30, Novasports 1) στο τελευταίο παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Λεφτά πήρε. Βαθμούς;

Οι τέσσερις βαθμοί της Skoda Ξάνθης δεν αποτελούν ικανοποιητικό απολογισμό μέχρι στιγμής. Η προσπάθεια αντεπίθεσης αρχίζει με μία σημαντική απουσία, αφού ο Μαρσελίνιο πωλήθηκε στην Μπανί Γιας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο σύλλογος λέγεται πως θα βάλει στα ταμεία του 500.000 ευρώ από τη μεταγραφή, αλλά χάνει έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Τη θέση του διεκδικούν οι Σολτάνι και Κάλβο.

Ο Νίκος Κεχαγιάς, που άφησε εκτός αποστολής τον ανέτοιμο Κομεσίδη, πιθανότατα θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 και τους Κυριακίδη, Γούτα, Βάλλα, Μπέρτο, Παΐτο, Ντιέ, Ντε Γκούζμαν, Μάνταλο, Μαρίν, Κάλβο ή Σολτάνι και Σολάρι. Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί και οι Τσέμα, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Ράνο, Μπαρέτα, Σουάρες και Χοσέμι.

Ψάχνει σεφτέ

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επιζητά ο Άρης για να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Ο Αγκάνθο εκτίει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του και δεν υπολογίζεται, ενώ τραυματίες είναι Κύργιας, Ρένια και Παπαδόπουλος. Την επανεμφάνισή του μετά από τρεις αγωνιστικές στο… περιθώριο αναμένεται να κάνει ο Ίμπε. Η διάταξη της ομάδας, σε 4-3-3, αναμένεται να είναι η εξής: Μπουζάνης, Τσουμάνης, Ψυχογιός, Ηρακλής, Πουλίδο, Τριανταφυλλάκος, Έλσνερ, Τάτος, Ίμπε, Σταυρόπουλος και Ουντότζι. Τη 19μελή αποστολή συμπληρώνουν οι Διούδης, Αγγελούδης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Μανιάς, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος και Σουνάς.

Στο πλευρό του Άρη, που έχει έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και έντεκα ήττες ως φιλοξενούμενος της Ξάνθης, θα υπάρχουν 1.200 φίλοι της ομάδας.

* Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Στέφανος Μαντάκης από την Ημαθία.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου