ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Καλη επιτυχια και στους δυο σας λεβεντες μου....

Καλη επιτυχια και στους δυο σας λεβεντες μου....

24/09/2013

Τα δυο αστερια του Θρυλου ο Παπανικολαου και ο Βασιλοπουλος παρουσιαστηκαν απο τις νεες τους ομαδες..
Εμεις απο εδω τι να ευχηθουμε? ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ με τις νεες σας ομαδες και να τους δειξετε τι μπασκετ παιζουν στον Πειραια..αν και το ξερουν ακομα το φυσανε και δεν κρυωνει...

Στην Βαρκελώνη ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου βρέθηκε στην Ισπανία και παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τη νέα του ομάδα, δηλαδή την Μπαρτσελόνα, η οποία αγόρασε φέτος από τον Ολυμπιακό τον 23χρονο φόργουορντ, υπογράφοντας μαζί του τριετές συμβόλαιο.
Ο νυν συμπαίκτης του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, παρουσιάστηκε από την διοίκηση της Μπαρτσελόνα, ενώ όπως γίνεται αντιληπτό και από την φωτογραφία, ο Κώστας Παπανικολάου επέλεξε την φανέλα με το νούμερο "16", αριθμό με τον οποίο αγωνιζόταν και στον Ολυμπιακό.

Ο 23χρονος σμολ-φόργουορντ δήλωσε τα εξής: "Έχω στο μυαλό μου μοναχά την Μπαρτσελόνα και αυτό που σκέπτομαι είναι να καταφέρω με την ομάδα σπουδαία πράγματα στο μέλλον. Ο Μάικλ υπήρξε σπουδαίος παίκτης και πολύτιμος για την ομάδα. Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις θα ήταν άδικο τόσο για εμένα, όσο και για εκείνον", σχολίασε.

Στη συνέχεια είπε πως: "H Μπαρτσελόνα είναι μία σπουδαία ομάδα και διαθέτουμε ένα καταπληκτικό ρόστερ. Είναι εύκολο να το πεις αυτό, αλλά θα πρέπει αυτό να το αποδείξουμε στο παρκέ, όντας σεμνοί και ταπεινοί".




 
Στην Ισπανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Βαγιαδολίδ. Για τον Έλληνα παίκτη είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και ο ΠΑΟΚ, όμως οι Ισπανοί ήταν εκείνοι που απέσπασαν την υπογραφή του.

Στην Βαγιαδολίδ ο Βασιλόπουλος


Ο Βασιλόπουλος αναμένεται στα μέσα της εβδομάδας στην Ισπανία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασίας της νέας του ομάδας.

Ο 29χρονος φόργουορντ μετά από πολλές περιπέτειες με την υγεία του (εγχειρήσεις σε μέση και γόνατο) θα επιχειρήσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου