ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

7 μαχαιριες σε 15χρονο ρε αλητες?

7 μαχαιριες σε 15χρονο ρε αλητες?

26/09/2013

Ρε σεις ξεφτυλες κολοβαζελοι....ρε 7 μαχαιριες σε 15χρονο ρε σεις ξεφτυλες? Συμβολικο αριθμο και στις μαχαιριες? Δηλαδη τωρα αν βρεθει ενας αγανακτισμενος θερμοκεφαλος και δωσει 13 μαχαιριες σε εναν απο εσας θα σας αρεσει? Εγω ξεκαθαριζω την θεση μου..ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΧΥΝΕΤΕ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΡΕ ΗΛΗΘΙΟΙ...ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΖΕΛΟΚΑΝΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΕΛΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΡΕ...ΡΕ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΘΩΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΖΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ...ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΗΘΙΟ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΙ...Το μονο που μπορει να κανουν κατι τετοια σποτ ειναι να προκαλουν και να χυνετε αιμα...το μονο που μπορει να κανουν τετοιες δημοσιευσεις και στημενες εκπομπες ειναι να χυνεται αιμα...
Ποιος ξερει ποιος θα την πληρωσει τωρα απο εσας μετα απο αυτο το συμβαν...τι φταιει η καθε μανουλα να κλαιει για το παιδι της?
Μπροστα στο οραμα και την επιθυμια για εξουσια που εχετε δεν σας νοιαζει ποιος θα την πληρωσει και προκαλειτε μεσα απο τα...αντικειμενικα ιστολογια και τους εντεταλμενους βαζελοκαλαμαραδες σας και τα σιχαμερα δημοσιευματα σας...προκαλειτε και δεν υπαρχει καμμια Αρχη να σας μαζεψει..ολοι κανουν τις κουνελες και εθελοτυφλουν χρονια τωρα...που θα παει αυτο? ποσο θα συνεχιστει?Ρε αλαφουζε...λιγο τσιπα δεν εχεις πανω σου? τιποτα δεν σε σταματαει? κανενα ιχνος ανθρωπιας δεν εχεις?
Πατε ρε και μαχαιρωνετε 15χρονα ? με τι ψυχη ρε σεις? πως μπορειτε να το κανετε αυτο σε ενα παιδακι? ποσο μαυρη ψυχη πρεπει να εχετε ρε ξεφτυλες?

Σημερα κιολας ο επισημος Ολυμπιακος πρεπει να λαβει μετρα γιαυτην την κατασταση...να μην ξαναφησει με δικαστικες εντολες να γραφτουν προκλητικα σχολια σε καμμια φυλαδα που  θα προκαλει το μισος μεταξυ των οπαδων...ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΠΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...

Τιποτε αλλο για την ωρα...θα επανελθουμε αργοτερα...

ALEX WEB RADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου