ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Να «καθαρίσουμε» απ’ το πρώτο ματς...οι αποστολες των ομαδων

Να «καθαρίσουμε» απ’ το πρώτο ματς...οι αποστολες των ομαδων

25/09/2013
 Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να επαναλάβει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Φωκικό στο «Καραϊσκάκη» και θέλει να… καθαρίσει από το πρώτο παιχνίδι την υπόθεση πρόκριση.

Να «καθαρίσει» απ’ το πρώτο ματς
Πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα και έναν στο Champions League έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός, ο οποίος σήμερα ρίχνεται στη «μάχη» του Κυπέλλου Ελλάδας και καλείται να υπερασπιστεί το περσινό του τρόπαιο.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται σήμερα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Φωκικό και θέλουν να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση απ’ το πρώτο ματς (18:00, OTE Sport 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όμως αυτό καλούνται να το αποδείξουν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Ο Μίτσελ, από την πλευρά του, προτίθεται να παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Ισπανός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μέγιερι (γα πρώτη φορά), ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Παπάζογλου, Παπαδόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Εντινγκά και Γιαταμπαρέ.

Την τετράδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ιμπαγάσα, Ολαϊτάν, Κάμπελ και Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρομπέρτο, Τσόρι, Μεντζανί, Σέποβιτς, Παπασάββας, Βέργος και Βούρος. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Φουστέρ, Μασάντο, Σαλίνο, Μπονγκ και ο ανέτοιμος Τόρες.

Οι αποστολες των ομαδων

Η αποστολή του Ολυμπιακου

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας, αντιμετωπίζοντας τον Φωκικό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τη φάση των "32" του θεσμού.


Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης (24/9). Από την προπόνηση απουσίασαν οι τραυματίες Φουστέρ, Μπονγκ, Σαλίνο, οι οποίοι συνέχισαν τα προγράμματά τους με θεραπεία και αερόβιο. Ο Μασάντο έκανε επίσης θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή η αποστολή. Αναλυτικά: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπασάββας, Παπάζογλου, Στσέποβιτς, Βέργος, Βούρος, Γιαταμπαρέ.

Η αποστολή του Φωκικού

Χωρίς τον Γκανέζο αμυντικό Ασίγκμπα, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, και τον ανέτοιμο Αρμένιο μέσο Σιμονιάν θα αγωνιστεί ο Φωκικός κόντρα στον Ολυμπιακό, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των "32" του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο προπονητής του Φωκικού, Γιώργος Κούτσης, συμπεριέλαβε στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές για το ματς του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", το απόγευμα της Τετάρτης (25/9, 18:00).

Αυτοί είναι οι: Μελίσσας, Λανζάνο, Σταματέρης, Ράντι, Άλλα, Πολυχρονάκης, Γουόρντεν, Κοτσόκολος, Καλαγκάνης, Σκαρίμπας, Τζέκος, Πεχλιβανόπουλος, Θέος, Φράγκος, Άλβαρεθ, Γεωργουσόπουλος, Ζαχαρόπουλος και Κλήμης.

Να σημειωθεί πως ο Φωκικός θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους στο φαληρικό γήπεδο. Δύο λεωφορεία θα αναχωρήσουν από την Άμφισσα...

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου