ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Για την ηλικια σου καλη κι η...@#!&*^%)(%$#@ σου !!!

 Για την ηλικια σου καλη κι η...@#!&*^%)(%$#@ σου !!!

24/09/2013

Τι σας ελεγα εγω πριν καιρο? οτι θα τον συγχωρεσουν τον Ουτσε-κατσε? το αφησαν να καταλαγιασει το πραγμα , και μολις εγινε και ο αδικος χαμος του Παυλου Φυσσα και ο κοσμος αρχισε να ασχολειται με αυτο και δικαιολογημενα μαλιστα γιατι δεν συγκρινεται το ενα γεγονος με το αλλο χωροις αυτοο να μειωνει βεβαια την αξια του πρωτου γεγονοτος, και με την μια τον...συγχωρεσαν...

 

Δεν πειραζει αγορακι μου...που μας εκανες μοστρα την ανθελληνικη φανελα του ΟΥΤΣΕΚΑ, δεν πειραζει λεβεντη μου που θελεις την μεγαλη Λβανια με υποδουλους τους Ελληνες που ταισαν εσενα και την οικογενεια σου και τρως ψωμακι απο δω...συγγνωμη...εστω μπουγατσα...δεν πειραζει αγορι μου που ηθελες να μας κανεις και μυνηση να μην γραφουμε για το ονομα σου και να καθομαστε απαθεις που βριζεις ολους τους Ελληνες....επειδη οι ...κατοικοι της Τουμπας ειναι ...κολοτουμπες....και δεν τους νοιαζουν τετοια...ψιλοπραγματα...ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΩ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΑΧΑΡΙΣΤΕ ΑΛΒΑΝΕ...ολοι οι ανθρωποι βεβαια δεν ειναι ιδιοι ουτε ολοι οι Αλβανοι διευκρινιζω...ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ  και επαναλαμβανω...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΝΟ....Οσο για εσας που δεν σας πειραζει για οσα εκανε ο Κατσε και συνεχιζετε να τον χαιδευετε....απλα εισαστε ιδιοι με αυτον...!

 Ιδου και το ρεπορταζ...

Ο Σαββίδης δίνει... συχγωροχάρτι στον Κάτσε λόγω ηλικίας

Ημερομηνία: 24 Σεπτεμβρίου, 2013 09:55
Ο Σαββίδης δίνει... συχγωροχάρτι στον Κάτσε λόγω ηλικίας
Ο Ιβάν Σαββίδης πιστεύει πως θα ήταν λάθος να τιμωρηθεί ο Έργκους Κάτσε με διωγμό από τον ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει πως είναι δεδομένο πως ο παίκτης σιγά-σιγά θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Ο Αλβανός μέσος θα τιμωρηθεί και αυτό είναι σίγουρο αλλά η πρόθεση του Σαββίδη είναι να ενταχθεί ξανά στην ομάδα καθώς θεωρεί άδικο να χάσει το συμβόλαιό του σε αυτή την ηλικία.
Την ίδια άποψη έχει και ο Στέφενς, ο οποίος πιστεύει πως ο παίκτης είναι μικρός και του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Όλα αυτά σημαίνουν πως κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος, ο Κάτσε θα ξαναβρεθεί στην 11άδα του ΠΑΟΚ.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου