ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Super League

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Super League

25/09/2013
 Εντονη ήταν η αντιπαράθεση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΟΦΗ, στη συνεδρίαση της Super League, λόγω των όσων έγιναν στη Λεωφόρο κατά τη διάρκεια του ματς του Σαββάτου και μετά απ' αυτό.

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Super League
Κάθε άλλο παρά ήρεμη δεν ήταν η συνεδρίαση της Super League, κάτι που για πολλούς ήταν αναμενόμενο, μετά τα θλιβερά γεγονότα του Σαββάτου, με τα επεισόδια έξω από τη Λεωφόρο και τη συνέχεια που δόθηκε από Nova και Παναθηναϊκό.

Αρχικά, ο Μάνθος Πουλινάκης, πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ κατηγόρησε τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», τονίζοντας ότι είχαν τοποθετήσει 30 μπράβους και τρομοκρατούσαν το τιμ της κρητικής ομάδας, στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Οι εκπρόσωποι των «πράσινων» αρνήθηκαν ότι συνέβη κάτι τέτοιο, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου να τονίζει: «Εμείς δεν έχουμε μπράβους στα παιχνίδια μας, δεν είμαστε Ολυμπιακός», για να αντιδράσει ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος:

«Τι είναι αυτά που λέτε κ. Κωνσταντίνου, ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να λέτε τέτοια πράγματα»; Σε εκείνο το σημείο οι τόνοι ανέβηκαν, με μέλη κι άλλων ΠΑΕ να συμμετέχουν, αλλά έπειτα από λίγα λεπτά η ψυχραιμία επικράτησε.

Ο πρόεδρος της λίγκας, Γιάννης Μώραλης, τοποθετήθηκε επί του θέματος, με δηλώσεις του: «Αναφορικά με επιστολή που μας έστειλε η Nova για τα επεισόδια του Σαββάτου στη Λεωφόρου, οι 18 ομάδες της Super League καταδικάζουμε τα όσα έγιναν και αυτές τις συμπεριφορές. Εκ των πραγμάτων οι δυνατότητες της λίγκας για να πάρει μέτρα, είναι περιορισμένες. Γι' αυτό θα επικοινωνήσουμε με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ώστε να συναντηθούμε, να το συζητήσουμε και να ζητήσουμε καλύτερη οργάνωση και καλύτερα μέτρα.

Δεν θέλω να σχολιάσω την θέση της Nova περί ηθικής αυτουργίας του προέδρου του Παναθηναϊκού. Αυτό που έχω να πω, είναι ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι στην αντιπαράθεση Nova-ΣΚΑΪ. Είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει αυτό γιατί οπλίζονται χέρια ανθρώπων που δεν έχουν καθαρό μυαλό».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου