ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Χάνει Μασάντο για δύο εβδομάδες

Χάνει Μασάντο για δύο εβδομάδες

23/09/2013
 Περίπου 15 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Πάουλο Μασάντο, λόγω της κάκωσης που υπέστη στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Χάνει τα ματς με Φωκικό, Πανιώνιο, Βέροια, αλλά και με Άντερλεχτ.

Χάνει Μασάντο για δύο εβδομάδες
Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες θα μείνει ο Πάουλο Μασάντο.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, υπέστη κάκωση στην αναμέτρηση απέναντι στον Παναιτωλικό και εκτός φυσικά του αγώνα Κυπέλλου με τον Φωκικό, θα χάσει τα παιχνίδια του πρωταθλήματος με Πανιώνιο και Βέροια, αλλά και το ματς με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες.

Το ευχάριστο, παρόλα αυτά, είναι ότι δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση κι έτσι ο Μίτσελ δεν θα χρειαστεί να στερηθεί επιπλέον τις υπηρεσίες του.

Στα αγωνιστικά, οι «ερυθρόλευκοι» αφήνουν πίσω τους την αναμέτρηση του Αγρινίου και ρίχνουν το βάρος στο προσεχές ματς του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Φωκικό την ερχόμενη Τετάρτη. Εκεί όπου αναμένεται rotation από τον προπονητή, που πιθανότατα θα δώσει χρόνο συμμετοχές σε αρκετούς παίκτες που δεν έχουν παίξει ως τώρα.

κατά τ' άλλα, όσοι έπαιξαν με τον Παναιτωλικό έκαναν αποθεραπεία στην προπόνηση της Δευτέρας, ενώ όσοι δεν αγωνίστηκαν πολύ, γυμνάστηκαν κανονικά. Ατομικό έκανε ο Σαλίνο, θεραπεία και ατομικό οι Μπονγκ και Φουστέρ. Το πρόγραμμά του συνέχισε ο Μιγκέλ Τόρες.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου