ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ανθρωποι της Άντερλεχτ στο σταδίου της Νέας Σμύρνης

Ανθρωποι της Άντερλεχτ  στο σταδίου της Νέας Σμύρνης

Δύο άνθρωποι της Άντερλεχτ θα βρεθούν το βράδυ του Σαββάτου (28/9) στις εξέδρες του σταδίου της Νέας Σμύρνης προκειμένου να τσεκάρουν τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Στις 2 Οκτωβρίου η Άντερλεχτ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο "Κονστάν Βάντεν Στοκ" για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Ένα παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο και για τις δύο ομάδες, όσον αφορά το μέλλον τους στις φετινές ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Οι Πρωταθλητές Βελγίου υπολογίζουν πολύ τον Ολυμπιακό, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην δυναμική των Πειραιωτών.

Για τον λόγο αυτό, το βράδυ του Σαββάτου (28/9) δύο από τους τους στενούς συνεργάτες του Γιον Φαν Ντεν Μπρομ θα βρεθούν στα επίσημα του σταδίου της Νέας Σμύρνης προκειμένου να κατασκοπεύσουν τους ερυθρόλευκους στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Στο τεχνικό επιτελείο έχει προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση ο Βλάντιμιρ Βάις και η απόδοση του Σλοβάκου εξτρέμ κόντρα στην Παρί Σ.Ζ., ενώ υπάρχει καλή άποψη για 3-4 ακόμη ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Στη Νέα Σμύρνη θα υπάρχουν κατάσκοποι και από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους που θέλουν να τσεκάρουν παίκτες των δύο ομάδων, με τον Κώστα Μανωλά να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος βρετανικών συλλόγων.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου