ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ολυμπιακός - Εργοτέλης 3-0 (pics+videos)

Ολυμπιακός - Εργοτέλης 3-0 (pics+videos)

02/12/2013

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 3-0 του Εργοτέλη στο Καραϊσκάκη.
Αποτελεσματικός όπως συνηθίζει ήταν και κόντρα στον Εργοτέλη ο Ολυμπιακός. Η ομάδα μας νίκησε 3-0 τους Κρητικούς και πλέον βλέπει το επικείμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ξανά στο γήπεδό μας.

 Χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα στο Γ.Καραισκακης πριν την αναμετρηση των δυο ομαδων 

  Δείτε όλα όσα έγιναν πριν το ματς του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη, μέσα από την κάμερα του OlympiacosTV, η οποία φρόντισε ξανά να συλλέξει κάθε ενδιαφέρον πλάνο!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Τόρες, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Μπονγκ, Μανιάτης (29’ Σάμαρης), Εντινγκά, Κάμπελ, Βάις (60’ Ντομίνγκεζ), Ολαϊτάν, Σαβιόλα (68’ Μασάντο).
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Μεχία, Ρομάνο (79’ Πεσόα), Μπουχαλάκης (71’ Αναστασάκος), Διαμαντάκος, Τζανακάκης, Χαλκιαδάκης (71’ Κούτρης), Κοζορώνης, Πίτσος, Μπαντιμπανγκά, Σαρρής.
ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καραϊσκάκης»
ΣΚΟΡΕΡ: 3’ Κάμπελ, 45’+ Ολαϊτάν, 62’ Ντομίνγκεζ / -
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλ. Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σπ. Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Λ. Φραγκιαδάκης (Δωδ/σου)
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ: Ν. Ανούσος (Λακωνίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: - / 19’ Ρομάνο
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - / -
ΔΟΚΑΡΙΑ: - / -

Ο αγώνας

Ο Μίτσελ Γκονθάλεθ παρέταξε τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-4-2 και πολλά νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα. Ο Μιγκέλ Τόρες πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ως βασικός. Τερματοφύλακας ήταν ο Ρομπέρτο. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, αγωνίστηκαν οι Τόρες, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Μπονγκ. Οι Εντινγκά και Μανιάτης αποτέλεσαν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Ο Κάμπελ κάλυψε τη δεξιά πτέρυγα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Βάις την αριστερή, με τους Ολαϊτάν και Σαβιόλα να αποτελούν το δίδυμο στην επίθεση. Ο Σαβιόλα είχε περιφερειακό ρόλο στη γραμμή κρούσης, με τον Ολαϊτάν να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Οι Τόρες, Παπαδόπουλος, Εντινγκά, Βάις, Ολαϊτάν, Σαβιόλα, δεν είχαν αγωνιστεί ως βασικοί στην εκτός έδρας ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Παρί Σεν-Ζερμέν. Να σημειωθεί πως ο Ολαϊτάν είχε να αγωνιστεί στο βασικό σχήμα, σε αγώνα του ελληνικού Πρωταθλήματος, από τις 28 Σεπτεμβρίου και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (σ.σ. 0-2).

Μπροστά σε μόλις δέκα χιλιάδες φίλους του στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ο Ολυμπιακός στόχευε σε μία ακόμα νίκη, την όγδοη σερί στη Super League. Οι ερυθρόλευκοι ευτύχησαν να πάρουν γρήγορο προβάδισμα στο σκορ, μόλις στην πρώτη καλή φάση της αναμέτρησης. Ο Μανιάτης πίεσε ψηλά και έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, δίνοντας στον Ολαϊτάν. Ο Νιγηριανός με τη μία τροφοδότησε τον Σαβιόλα, ο οποίος έφυγε στην αντεπίθεση και πάσαρε δεξιά προς τον Κάμπελ. Ο Κοσταρικανός εξτρέμ με έξοχο αριστερό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Αθανασίου. Όμορφο 1-0 στο 3ο λεπτό για τον Ολυμπιακό, που έκανε εξ αρχής αυτό που ήθελε: πέτυχε ένα γκολ από τα αποδυτήρια και έφυγε το άγχος από το μέρος του. Ο 21άχρονος μεσοεπιθετικός σημείωσε το πέμπτο του τέρμα στη φετινή Super League, στη δωδέκατη συμμετοχή του. Ο Κάμπελ σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι Πρωταθλήματος (σ.σ. ΠΑΟΚ, Πανθρακικός, Εργοτέλης).


 Παρά το γρήγορο γκολ, το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό. Η επόμενη καλή στιγμή του ματς έγινε στο 28'. Μα, ήταν σαν να μην έγινε! Ο Τζανακάκης έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, ο Ρομάνο νίκησε στο προσωπικό μαρκάρισμα τον Τόρες, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Με το αριστερό χέρι, όμως... Το γκολ σωστά δεν μέτρησε και ο μέσος του Εργοτέλη τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα. Σε αυτό το διάστημα του αγώνα, ο Εργοτέλης ήταν πιο κινητικός και προσπάθησε να κάνει παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έψαχνε κυρίως την κόντρα επίθεση για να επιτεθεί. Στο 22', ο Μπουχαλάκης σέντραρε από τα δεξιά με το αριστερό, ο Ρομάνο πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι, πάλι στην πλάτη του Τόρες, και πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 25', ο Μανιάτης πάτησε στραβά το αριστερό πόδι του στο χορτάρι, προσπαθώντας να διώξει σε μπαλιά του Μπουχαλάκη. Ο 27άχρονος μέσος του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να συνεχίσει την αναμέτρηση και αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο. Ο ερυθρόλευκος παίκτης γύρισε το αριστερό του πόδι και πιθανότατα υπέστη κάποιο διάστρεμμα. Τοποθετήθηκε άμεσα πάγος στο πόδι του και υποβασταζόμενος κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια. Τη θέση του Μανιάτη πήρε στο 29' ο Σάμαρης.


Στο πρώτο ημίωρο, ο Ολυμπιακός δεν είχε την μπάλα στην κατοχή του και ο Εργοτέλης στεκόταν κάτι παραπάνω από καλά στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν ενέργεια στο παιχνίδι τους και η απόδοσή τους κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα στο πρώτο μέρος. Ίσως το χειρότερο φετινό ημίχρονο της ομάδας του Πειραιά στη Super League. Έστω κι έτσι, όμως, ο Ολυμπιακός έκλεισε το πρώτο μέρος μπροστά στο σκορ με 2-0! Χάρη στην επιμονή του Σάμαρη. Ο Έλληνας μέσος έκλεψε την μπάλα σε θέση μέσα δεξιά, σέντραρε παράλληλα, και ο Ολαϊτάν με δεξί πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 2-0 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Νιγηριανός πέτυχε το πρώτο του γκολ στο φετινό Πρωτάθλημα, στην τέταρτη συμμετοχή του.


Πλέον, ο αγώνας είχε ουσιαστικά κριθεί. Και ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να ανεβάσει την απόδοσή του. Ο Πρωταθλητής Ελλάδας σε δύο ευκαιρίες πέτυχε ισάριθμα γκολ στο πρώτο μέρος. Στο 52', ο Ολυμπιακός "άγγιξε" το 3-0. Σε αντεπίθεση και με τον Σαβιόλα να ανοίγει στα δεξιά το παιχνίδι για τον Κάμπελ, ο Κοσταρικανός σέντραρε από τα δεξιά και ο Σαβιόλα πλάσαρε με το δεξί ανενόχλητος από το ύψος του πέναλτι, με τον Αθανασίου να απομακρύνει τον κίνδυνο για την ομάδα του. Αυτή ήταν η πρώτη κλασική ευκαιρία του Ολυμπιακού στο ματς, αν εξαιρεθούν οι δύο φάσεις των γκολ.

Στο 57', ο Σαβιόλα βρέθηκε πάλι σε θέση βολής εντός περιοχής. Ο Ολαϊτάν έκανε το γύρισμα από το δεξιά προς το ύψος του πέναλτι. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν σούταρε σε πρώτο χρόνο, καθώς θέλησε να φέρει την μπάλα από το δεξί στο αριστερό, με αποτέλεσμα ο Μεχία να βάλει την κόντρα στο σουτ του Σαβιόλα και την μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Ο Ολυμπιακός πια έβρισκε ευκαιρίες και στο 59' ο Βάις απείλησε με ατομική ενέργεια από τα αριστερά και δεξί σουτ εντός περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 60', ο Σλοβάκος εξτρέμ έδωσε τη θέση του στον Ντομίνγκες. Ο Κάμπελ πέρασε αριστερά, ο Ολαϊτάν δεξιά, με τον Ντομίνγκες σε ελέυθερο ρόλο πίσω από τον Σαβιόλα. Στο 72', ο Κάμπελ σούταρε εκτός περιοχής με το αριστερό και ο Αθανασίου έδιωξε με αστάθεια όπως-όπως. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, πάλι στο 72ο λεπτό δηλαδή, ο Ντομίνγκες έκανε το 3-0! Δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς. Ο Μπονγκ έστρωσε την μπάλα στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος σούταρε με το δεξί εκτός περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου, ο οποίος φέρει ευθύνη στο γκολ. Αυτό είναι το πρώτο φετινό γκολ του "Τσόρι" στο Πρωτάθλημα. Εντελώς σβηστά, ο Ολυμπιακός ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.


  Ο Ολαϊτάν σούταρε με το δεξί εντός περιοχής στο 67', για να μπλοκάρει ο Αθανασίου. Οι ερυθρόλευκοι έψαχναν κι άλλα γκολ. Στο 68', ο Μασάντο πήρε τη θέση του Σαβιόλα. Ο Κάμπελ είχε περάσει πια στην κορυφή της επίθεσης, με τον Μασάντο να κινείται προς τα αριστερά της μεσοεπιθετικής γραμμής. Στο 69', το αριστερό σουτ του Διαμαντάκου εντός περιοχής κόντραρε στον Αβραάμ, με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Στο 71', οι Αναστασάκος και Κούτρης αντικατέστησαν τους Μπουχαλάκη και Χαλκιαδάκη, αντίστοιχα. Στο 74', η σέντρα-σουτ του Μπαντιμπανγκά από τα δεξιά βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 79', ο Γιάννης Πετράκης έκλεισε τις αλλαγές του με τον Πεσόα να αντικαθιστά τον Ρομάνο. Ο ρυθμός της αναμέτρησης είχε πέσει για τα καλά και άπαντες περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Στο 89', ο Μασάντο πλάσαρε με το δεξί πάνω από την εστία μετά την ατομική ενέργεια του Ολαϊτάν από τα δεξιά. Ο Πορτογάλος μέσος είχε ένα ακόμα καλό δεξί σουτ, το οποίο κατέληξε άουτ, ύστερα από δική του προσωπική ενέργεια στο ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, το διαγώνιο σουτ του Ολαϊτάν εντός περιοχής κατεληξε άουτ. Ο Ολυμπιακός πέτυχε τη δωδέκατη νίκη του σε δεκατρία παιχνίδια Πρωταθλήματος, φτάνοντας τα 41 γκολ ενεργητικό, με μόλις 4 παθητικό.

  Το 3-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους, με την ομάδα μας να παίρνει ακόμη μία νίκη στον Ναό της.

Η κορυφή παραμένει ερυθρόλευκη υπόθεση.

Στατιστικά Αγώνα

3 Goal 0
3 Ασίστ 0
16 Τελικές Προσπάθειες 7
10 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
5 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4
1 Κεφαλιές 1
1 Αποκρούσεις 8
10 Επεμβάσεις 8
15 Κλεψίματα 18
13 Φάουλ 11
4 Οφσάιντ 1
4 Κόρνερ 7
52 Λάθη 51
12/20 Γεμίσματα 7/19

Τα γκολ της αναμετρησης


Οι δηλώσεις του Μίτσελ

Διαβάστε την τοποθέτηση του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα απέναντι στον Εργοτέλη.
Προηγήθηκε πολύ γρήγορα, αλλά τον είδαμε τον Ολυμπιακό τόσο νωθρό και χωρίς ενέργεια όσο ποτέ στο Καραϊσκάκη. Τι έφταιξε;
Ήταν ένα δύσκολο ματς γιατί αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που πίεζε και έπαιξε καλά. Για αυτό εμείς είχαμε δυσκολία στο παιχνίδι μας, παρόλο που ανοίξαμε νωρίς το σκορ. Σήμερα λοιπόν παρόλο που κάναμε κάποιες αλλαγές, η ομάδα φάνηκε χωρίς ενέργεια γιατί την μεγάλη ενέργεια προσπαθούμε πάντα να την δίνουμε συνεχώς. Σήμερα όμως μέτραγε περισσότερο η νίκη παρά για να δείξουμε μεγάλα και σπουδαία πράγματα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να ζητάμε από τους ποδοσφαιριστές μας να δίνουν την ενέργειά τους, να είναι συγκεντρωμένοι γιατί αυτό πραγματικά απαιτεί μεγάλη κούραση. Σήμερα ήταν μία μέρα που δεν ήμασταν τόσο απαιτητικοί και δεν προσπαθήσαμε να δείξουμε αυτά που μπορούμε. Είχαμε λιγότερη ενέργεια, γιατί ο Εργοτέλης έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο.

Αν ήταν στα καλά του ο Ολυμπιακός, ποιο θα ήταν το σκορ; Σκέφτεστε τα ρεκόρ που πάει να σπάσει η φετινή ομάδα;
Δεν θα άλλαζε πολύ το σκορ. Το γεγονός ότι φανήκαμε χωρίς ενέργεια ήταν ότι είχαμε και έναν καλό αντίπαλο. Δεν μας έλειπε τόσο η ενέργεια, αλλά δεν κάναμε ένα λαμπρό παιχνίδι όπως κάναμε προσφάτως. Πραγματικά όπως έχω κάνει και τις προηγούμενες εβδομάδες, το μόνο που θέλω είναι να ευχαριστήσω τους παίκτες μου που σπάνε τα ρεκόρ. Τα ρεκόρ πολλές φορές δεν λένε σπουδαία πράγματα, δεν επηρεάζουν την ομάδα αν σπάμε ρεκόρ άλλων ετών, αλλά όταν τα κοιτάμε γιατί καμιά φορά τα πράγματα τα αναλύουμε, είναι καλό να υπάρχουν και αυτά. Το μόνο που αξίζει είναι να πούμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια που κάνουν. Δεν στεκόμαστε στα ρεκόρ, στις νίκες, στα γκολ. Είμαστε χαρούμενοι που υπάρχουμε.

Απόντος του Μήτρογλου σήμερα ξεκίνησαν στην επίθεση ο Ολαϊτάν και ο Σαβιόλα. Στο τέλος έπαιξε και ο Κάμπελ. Τι σκέφτεστε να κάνετε για τα επόμενα παιχνίδια; Και επίσης, έχετε καμιά ενημέρωση για τον Μανιάτη;
Αν είχα καμιά αμφιβολία για τον Ολαϊτάν, σήμερα έτσι όπως έπαιξε, όπως σκόραρε και έδωσε τις πάσες, το μόνο που θέλω να πω είναι ότι αν θέλει κάποιος να παίξει τη θέση, θα πρέπει να παίξει όπως έπαιξε ο Ολαϊτάν σήμερα. Για την περίπτωση του Γιάννη, στην αρχή τρομάξαμε, αλλά απ' ό,τι φάνηκε έχει ένα χτύπημα και ίσως τον κρατήσουμε μέχρι και 15 μέρες εκτός.

Σας έκανε σοφότερο το αποψινό παιχνίδι ενόψει του «τελικού» με την Άντερλεχτ αναφορικά με τις θέσεις της επίθεσης;
Γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα μου και τους ξέρω όχι μόνο ως παίκτες, αλλά και ως χαρακτήρες. Όποιον και να διαλέξω για την επίθεση με την Άντερλεχτ, τότε θα κάνει την δουλειά του σωστά.

Στο παιχνίδι προτιμήσατε να αφήσετε πολλούς βασικούς σας έξω. Είναι τόσο καλή η δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό και πλούσιο το ρόστερ ή τόσο μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας από τις υπόλοιπες ομάδες;
Είναι λίγο απ' όλα. Είναι ένας συνδυασμός απ' όλα αυτά που είπατε. Από την αρχή θέλαμε να έχουμε ένα ρόστερ που θα ήταν ποιοτικό και με πολλές λύσεις. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι ότι έχουμε πολλές λύσεις και τις εκμεταλλευόμαστε. Γι’ αυτό δεν φαίνονται οι αλλαγές που κάνουμε και έχουμε παίκτες που τους προφυλάσσουμε. Εμείς προτιμάμε αυτόν που έχει μία ενόχληση ή κούραση, τον αφήνουμε έξω. Με την Άντερλεχτ έχουμε 19 παίκτες διαθέσιμους.

Ο Κάμπελ ψηφίστηκε ως MVP της αναμέτρησης. Συμφωνείτε ή θεωρείτε ότι ο Ολαϊτάν άξιζε αυτόν τον τίτλο και σας πονοκεφαλιάζει ενόψει Άντερλεχτ;

Μπορεί να παίξουν και οι δύο. Ο μόνος που δεν θα παίξει είμαι εγώ. Τόσο ο Μάικλ, όσο και ο Κάμπελ έχουν τη δυνατότητα να παίζουν σε διαφορετικές θέσεις και αυτό μας δίνει πολλές δυνατότητες να τους χρησιμοποιήσουμε. Μπορούμε να δοκιμάσουμε πολλά πράγματα και σε άλλα ματς.

Θα θέλαμε την άποψή σας για τους παίκτες που αγωνίζονται δανεικοί στον Εργοτέλη.
Για τον Ρουγκάλα δεν ξέρω, γιατί δεν έπαιξε. Για τους υπόλοιπους τρεις όμως έχω πολύ καλή γνώμη. Ο Διαμαντάκος έχει πολύ μέλλον στον Ολυμπιακό και τα πηγαίνει πολύ καλά. Ο Μπουχαλάκης είναι ένας παίκτης που πραγματικά με εκπλήσσει θετικά όποτε τον βλέπω. Όλοι οι παίκτες που είναι δανεικοί, τους παρακολουθούμε συνεχώς γιατί είναι το μέλλον του Ολυμπιακού. Πέρσι για παράδειγμα βλέπαμε στενά τον Σάμαρη και να που φέτος είναι στην ομάδα μας, τα πηγαίνει καλά και αποδίδει όλο και καλύτερα. Για τον Διαμαντάκο είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει στην ομάδα μας και για τον Μπουχαλάκη επίσης ξέρουμε ότι είναι ένας παίκτης που μπορούμε να στηριχθούμε πάνω του στο μέλλον. Μην βάλετε όμως στο εξώφυλλό σας ότι είναι ο επόμενος Σάμαρης.

Να βάλουμε ότι ο Διαμαντάκος είναι ο επόμενος Μήτρογλου;

Δεν έχουμε συμφωνήσει ότι θα βάλετε κάτι στις εφημερίδες σας.

Ο Διαμαντάκος μπορεί να επιστρέψει και τον Γενάρη;
Δεν μπορώ να σας απαντήσω αυτή τη στιγμή γιατί δεν έχουμε κάνει συζήτηση για τον σχεδιασμό του Ιανουαρίου.

Θα μας πείτε για το ντεμπούτο του Τόρες, αλλά και για τον Μεντζανί που δεν είναι στην 18άδα εδώ και δύο ματς;

Ο Τόρες προσπαθούσε πολύ καιρό να ανακτήσει τη φυσική του κατάσταση και να είναι 100% έτοιμος για να πάρει θέση στην ενδεκάδα. Σήμερα έδειξε και θα δείξει στο μέλλον ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα μας. Για τον Μεντζανί απ' όσο ξέρω δεν συμβαίνει κάτι. Αν ήταν ο Μεντζανί, θα με ρωτούσατε γιατί είναι εκτός ο Αβραάμ κι αν δεν ήταν ο Αβραάμ, θα ήταν έξω ο Σιόβας. Οι προπονητές έχουν πάντα κολλημένα τα δάχτυλά τους στην πόρτα. Είναι αδύνατο να έχουμε όλους τους παίκτες στη 18άδα.

Συνέντευξη Τύπου 



Οι δηλώσεις των παικτών μας

Διαβάστε τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αμέσως μετά τον αγώνα απέναντι στον Εργοτέλη.
 
Μάικλ Ολαϊτάν:
«Όπως σε όλα τα ματς θέλαμε τη νίκη και αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή. Είμαι έτοιμος εγώ για να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και ειδικά τώρα που λείπει ο Μήτρογλου θέλω να βάλω τα δυνατά μου και να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται».
Για τον αγώνα με την Άντερλεχτ και αν είναι έτοιμος να παίξει εφόσον του ζητηθεί, τόνισε: «Όλοι καταλαβαίνουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για εμάς και πρέπει να το κερδίσουμε και είμαστε έτοιμοι. Και φυσικά αν εγώ κληθώ να βοηθήσω θα είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα».
Για τα μέχρι τώρα ρεκόρ της ομάδας: «Είναι ξεκάθαρο ότι τα πηγαίνουμε καλά μέχρι τώρα και είμαστε έτοιμοι φυσικά να συνεχίσουμε το ίδιο καλά και να σπάσουμε και άλλα ρεκόρ».
Για το γεγονός πως ο Μίτσελ δίνει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες και σε ποια θέση αρέσει του ίδιου να αγωνίζεται, είπε: «Είμαι σίγουρος πως όλοι οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία τους και είμαστε όλοι έτοιμοι ώστε όποτε μας το ζητήσει ο προπονητής μας να βοηθήσουμε και να προσφέρουμε στην ομάδα.
Δεν αισθάνομαι μεγάλη διαφορά μέσα στο γήπεδο, είμαι έτοιμος να παίξω σε οποιαδήποτε θέση μου ζητηθεί είτε στο κέντρο είτε στα πλάγια. Εγώ αυτό που θέλω είναι να αποδίδω πάντα καλά.
Εδώ πρέπει πάντα να είσαι καλός και να τα δίνεις όλα. Όλοι σε παρακολουθούν και για αυτό θα πρέπει πάντα να είσαι έτοιμος, ώστε να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς».
Μιγκέλ Τόρες:
«Έχω δουλέψει πολύ για να έρθει αυτή η στιγμή και να παίξω βασικός. Επιθυμούσα πολύ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας στο Καραϊσκάκη. Και είμαι χαρούμενος για τη νίκη και που συνεχίσαμε σε καλό ρυθμό στο πρωτάθλημα. Είμαι έτοιμος να συνεχίσω την σκληρή δουλειά και να τα δίνω όλα για τον Ολυμπιακό και τον προπονητή μου».
Για το γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός: «Μας δίνει ηρεμία το γρήγορο γκολ σε ένα ματς. Εκμεταλλευόμαστε τους γρήγορους παίκτες. Κατά τη γνώμη μου ο Κάμπελ και ο Ολαϊτάν ήταν εξαιρετικοί και δουλεύουμε πολύ με τους γρήγορους παίκτες. Είναι αυτό που ζητάει ο κόουτς».
Για το ματς με την Αντερλεχτ: «Αυτό το ματς ενδιαφέρει τον κόσμο και το ξέρουμε. Είναι το ματς που θέλει να παίξει κάθε ποδοσφαιριστής. Περιμένουμε αυτά τα ματς και είμαστε έτοιμοι. Θα βγουν για να πεθάνουν στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζουμε να κάνουμε έναν καλό τελικό και να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση».
Τζόελ Κάμπελ:
«Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πάνω από όλα είναι η ομάδα. Είμαι χαρούμενος ότι πήραμε τη νίκη που τόσο θέλαμε. Πρέπει να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους.
Αν υποτιμήσεις κάποιον, όλοι μπορούν να αποδειχθούν δύσκολοι. Εμείς έχουν υποχρέωση να παίζουμε καλά για τον κόσμο μας, τον οποίο θέλουμε να τον ευχαριστούμε.
Προσωπικά δεν πιστεύω πως θα είχαμε δυσκολίες εάν δεν βάζαμε γρήγορο γκολ. Η ομάδα μπαίνει σοβαρά σε κάθε ματς και αυτό κάναμε με τον Εργοτέλη. Σίγουρα ένα γρήγορο γκολ βοηθάει, όπως έγινε σήμερα».


Την άλλη εβδομάδα κάνει νέο ρεκόρ!

Την άλλη εβδομάδα κάνει νέο ρεκόρ!
Ο Θρύλος σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο τη φετινή σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 12-1-0 στις 12+1 πρώτες αγωνιστικές. Ανάλογη επίδοση είχε κάνει και στον αντίστοιχο αριθμό ματς της περιόδου 1966-67.
Με μια μεγάλη διαφορά. Ο Ολυμπιακός φέτος έχει σκοράρει 41 γκολ σε 12+1 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, ενώ πριν από 47 χρόνια είχε σκοράρει 26 τέρματα στον ίδιο αριθμό αγώνων.
Επιπλέον, έχει και καλύτερη άμυνα κατά ένα γκολ μιας και φέτος έχει δεχθεί μόλις 4, ενώ το 1966-67 είχε δεχθεί 5 τέρματα.
Και το προσεχές Σάββατο, στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (19:30) στο ΝΑΟ θα γράψει μια «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του Θρύλου, με δεδομένο ότι θα φτάσει τις 12+1 νίκες στα 14 πρώτα ματς.
Κάτι που δεν έχουν κάνει ποτέ άλλοτε οι «ερυθρόλευκοι» στην ιστορία τους, στην αφετηρία μιας σεζόν!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου