ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Euroleague:Τα αποτελεσματα της 8ης αγωνιστικής

Euroleague:Τα αποτελεσματα της 8ης αγωνιστικής

06/12/2013

Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός παραμένουν οι δυο αήττητες ομάδες της φετινής σεζόν. Διαβάστε τα αποτελέσματα της ημέρας στην 8η αγωνιστική της Euroleague.

Δεν παίζουν απλά το καλύτερο μπάσκετ, είναι και οι μοναδικές ομάδες που μέχρι στιγμής δεν έχουν γνωρίσει τι σημαίνει ήττα στην φετινή διοργάνωση! Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός μετρούν αισίως 8/8 και συνεχίζουν.

Οι Μαδριλένοι πέρασαν (71-78) από το Μιλάνο και τερμάτισαν και μαθηματικά πρώτοι, παρά την απουσία του τραυματία Γιάννη Μπουρούση, χάρη στην πολύ καλή εμφάνιση του Ρούντι Φερνάντεθ.

Highlights: EA7 Emporio Armani Milan-Real Madrid από Euroleague_Basketball

Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε στο Μόναχο (103-105), στο μακράν του δεύτερου καλύτερο, πιο εντυπωσιακό, γεμάτο σασπένς παιχνίδι της φετινής σεζόν, απέναντι στην Μπάγερν που έκανε επίσης σπουδαία εμφάνιση και λίγο έλειψε να κερδίσει τον back-to-back Πρωταθλητή Ευρώπης.

Highlights: FC Bayern Munich-Olympiacos Piraeus από Euroleague_Basketball


Από εκεί και πέρα, η Παρτίζαν συνέτριψε εύκολα (76-61) την απογοητευτική Μπιυντιβέλνικ, με τον Ζοφρέ Λοβέρν να έχει 18 πόντους και 8 ριμπάουντ. Η Στρασμπούρ λύγισε στο τέλος (77-76) την αντίσταση της Ζαλγκίρις Κάουνας, με καλάθι-μαχαιριά του Λούις Κάμπελ στην εκπνοή της αναμέτρησης!

Highlights: Partizan NIS Belgrade-Budivlenik Kiev από Euroleague_Basketball

Η Σιένα με τον... συνήθη ύποπτο σε αυτές τις φάσεις Τζεφ Βιτζιάνο να σκοράρει στο τέλος υπέταξε (60-59) την μαχητική Ζιελόνα Γκόρα.

Highlights: Montepaschi Siena-Stelmet Zielona Gora από Euroleague_Basketball

Μεγάλο παιχνίδι έγινε και στο Τελ Αβίβ, όπου η Μακάμπι του εξαιρετικού για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι Σοφοκλή Σχορτσανίτη, νίκησε δύσκολα (75-73) την Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία παρατάχθηκε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο χωρίς τον MVP Νοεμβρίου Ντέρικ Μπράουν.

Highlights: Maccabi Electra Tel Aviv-Lokomotiv... από Euroleague_Basketball

 Η Γαλατασαράι, τέλος, στάθηκε όρθια (78-70) απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα, παρά την απουσία του τιμωρημένου (και πιο πληθωρικού της παίκτη) Ποπς Μένσα-Μπόνσου.

Highlights: Galatasaray Liv Hospital Istanbul... από Euroleague_Basketball



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου