ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Τριαρα οι ερυθρολευκοι Νεοι μας στον Εργοτέλη

Τριαρα οι ερυθρολευκοι Νεοι μας στον Εργοτέλη

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού νίκησε την αντίστοιχη του Εργοτέλη με 3-2 στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League U20.
Το μεσημέρι του Σαββάτου (30/11) η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού επικράτησε με σκορ 3-2 του Εργοτέλη για τη 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος U20.
Τα γκολ του Ολυμπιακού σημείωσαν οι Λάτσι (12'), Βατουσιάδης (16') και Ψυχογιός (46').

Για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Κουϊρουκίδης στο 42' και το 45'.

Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 μόλις στο 16', αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 με δύο γκολ του ίδιου παίκτη στο φινάλε του πρώτου μέρους. Τελικά, στο 46' ο Ψυχογιός διαμόρφωσε το τελικό 3-2, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Πλέον, το συγκρότημα του Μπερντ Στορκ έφτασε τους 23 βαθμούς σε 11 αγώνες. Έχει δύο ματς λιγότερα και βρίσκεται στην 2η θέση, με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ να έχει 27 βαθμούς σε 12, όμως, παιχνίδια.


  Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Γκούτσιος, Σωτηράκος, Βλάχος Κ., Βατουσιάδης, Μαργαρίτης (73' Χαλκιάς), Σάλιακας, Λάτσι, Ψυχογιός, Νασιακόπουλος, Πασαλίδης (20' Καναβέτας/60' Σιώπης).

Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Γενιτσαρίδης, Παρθενιάδης, Τουρνάκης, Ξημεράκης, Κασαπάκης, Νοκάι, Φουκαράκης (57' Φλεβαρής), Κουϊρουκίδης, Μπουρσέλης, Χρυσοφάκης (57' Λυδάκης).

Κίτρινες κάρτες: - (Ολυμπιακός), 6' Κουϊρουκίδης, 61' Γενιτσαρίδης, 65' Παρθενιάδης, 80' Ξημεράκης (Εργοτέλης)



  ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου