ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Τα νεα του Ερασιτεχνη Ολυμπιακου

 Τα νεα του Ερασιτεχνη Ολυμπιακου

 04/12/2013

Αναμετρησεις «εντός έδρας » οι πρωτοπόροι

Με εντός έδρας δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους Ολυμπιακό και ΑΕΚ θα διεξαχθεί η ένατη αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών, που περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια το Σάββατο και δύο την Κυριακή.


Οι «ερυθρόλευκες» θα υποδεχτούν την Σταυρούπολη το Σάββατο (18.00), ενώ οι «κιτρινόμαυρες» θα δώσουν το τελευταίο ματς της αγωνιστικής την Κυριακή στις 20.00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής:

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου
17.00 (Ρεθύμνου) ΟΠΕΡ – Βριλήσσια
Διαιτητές: Καρπουζάς – Βλαχάκης. Παρατηρητές: Βαρθαλίτης

18.00 (Κατσάνειο) Ηρακλής – Παναθηναϊκός
Διαιτητές: Δανιηλίδου – Τσιούλα. Παρατηρητές: Βανδώρος

18.00 (Μ. Μερκούρη) Ολυμπιακός – Σταυρούπολη
Διαιτητές: Κυριοπούλου – Μάλφας. Παρατηρητές: Πολίτης

19.00 (Μαρκόπουλου) Μαρκόπουλο – Ηρακλής Κηφισιάς
Διαιτητές: Προκοπίου –Φραγκάκης. Παρατηρητές: Τριανταφύλλου

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου
17.30 (Κατσάνειο) Μακεδόνες - Πανναξιακός
Διαιτητές: Σιμίδης – Μπέλλος. Παρατηρητές: Τσοπάνογλου

20.00 (Ιωνικού) ΑΕΚ – Ίωνες
Διαιτητές: Μεταξά – Χρηστίδης. Παρατηρητές: Τσιντομηνάς

Ντέρμπι στη Νέα Σμύρνη

Στη Νέα Σμύρνη θα πέσουν τα φώτα της ένατης αγωνιστικής της Volleyleague, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Μίλωνα.

Ντέρμπι στη Νέα Σμύρνη
Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής της Volleyleague.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα υποδεχτούν στο κλειστό του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη (λόγω προγραμματισμένων αγώνων καράτε στο κλειστό της Γλυφάδας) το συγκρότημα του Δημήτρη Καζάζη, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Ο πρωτοπόρος Εθνικός θα αντιμετωπίσει την Νίκη Αιγινίου, ενώ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα δοκιμαστούν κόντρα σε Κηφισιά και Παναχαϊκή αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής της Volleyleague:

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Μίλωνα 16.00 (Novasports): ΑΕΚ - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Επόπτες: Αντωνόπουλος, Τσάκας, Γραμματεία: Μητροπούλου.

Aλεξ/πολης 19.00: ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ - ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου
Διαιτητές: Ιωαννίδης, Στεργιόπουλος, Παρατηρητής: Κάλλης, Επόπτες: Σαρμίδης, Μουτζούρης, Γραμματεία: Παπαχρήστου

Πανελληνίου 19.00: Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟ Κηφισιάς
Διαιτητές: Ονόπας, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Ζώης, Καλομοίρης, Γραμματεία: Μαυρικίδου

Βόχας 19.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - ΑΣ Άρης
Διαιτητές: Βουδούρης, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κων/πουλος, Παπαδογιάννης, Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου

Λαμίας 19.00 (Novasports): ΓΣ Λαμία - Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Θεμελής, Παπαδογούλας, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Σακελλάρης, Κατσιούλης, Γραμματεία: Τσίγκας

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Παναχαϊκής 19.00: Παναχαϊκή - ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Μαρκάτσας, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Γεράνιος, Λιναρδάτος, Γραμματεία: Βαρέλας

Με κάτω τα χέρια…

Στο Βέλγιο άφησε την υπόθεση πρόκριση ο Ολυμπιακός, καθώς ηττήθηκε με 3-0 απ’ την Νόλικο για την τέταρτη αγωνιστική του Β’ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, φωνάζοντας «παρών» μόνο στο δεύτερο σετ.
Με κάτω τα χέρια…

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν τον… κακό τους εαυτό, με σημαντικά προβλήματα στην υποδοχή και έδωσαν το δικαίωμα στους Βέλγους να διατηρήσουν τα ηνία του ματς στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.
 Το«κλειδί» στο ματς για το συγκρότημα του Δημήτρη Καζάζη ήταν το δεύτερο σετ, όπου προηγήθηκαν με 24-22, όμως δεν κατάφεραν να «τελειώσουν» το σετ. Η Νόλικο ισοφάρισε σε 24-24 και παρότι ο Ολυμπιακός έφτασε άλλες τρεις φορές στο… τσακ (26-25, 27-26 , 28-27) δεν κατάφερε τελικά να πανηγυρίσει, με τους Βέλγους να κάνουν το 2-0 με εντυπωσιακό άσο του Περέιρα.

Tα σετ: 3-0 (25-18, 31-29 25-18)

*Οι πόντοι της Νόλικο Μαασέικ προήλθαν από 5 άσσους, 39 επιθέσεις, 9 μπλοκ και 31 λάθη αντιπάλων και του Ολυμπιακού προήλθαν από 2 άσσους, 37 επιθέσεις, 8 μπλοκ και 19 λάθη αντιπάλων

ΝΟΛΙΚΟ (Έρικ Βερστράτεν): Μενζέλ 9π (7/19 επ, 2 μπλοκ), Χόχο 12 (11/20 επ, 1 άσσος), Βάλκιερς 4 (2/2 επ, 2 μπλοκ), Περέιρα 13 (8/12 επ, 4 άσσοι, 1 μπλοκ), Ράιμεκερς 7 (5/12 επ, 2 μπλοκ), Πάρκινσον 8 (6/9 επ, 2 μπλοκ) / Ντερκόνινγκεν (λ, 89% υπ - 79% άριστες), Ντεβανί, Λεκάτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Καζάζης): Χριστοφιδέλης 6π (4/12 επ, 2 μπλοκ), Μαρούλης 1 (1 μπλοκ), Καλντέιρα 6 (6/14 επ), Παπαδόπουλος 8 (4/6 επ, 4 μπλοκ), Γιορντάνοφ 15 (14/26 επ, 1 άσσος), Σμαραγδής 6 (5/8 επ, 1 μπλοκ) / Στεφάνου (λ, 70% υπ - 56% άριστες), Γιούρισιτς, Κοκκινάκης 5 (4/11 επ, 1 άσσος), Σωτηρίου

Βαθμολογία:
1. Μπελογκόριε 12 (12-0)
2. Νόλικο Μαασέικ 6 (7-6)
3. Ολυμπιακός 6 (6-8)
4. Οστράβα 0 (1-12)

*Στη φάση των "12" περνάνε οι 7 πρώτοι των ισάριθμων ομίλων και οι 5 καλύτεροι δεύτεροι. Σε περίπτωση ισοβαθμίας μετρούν οι συνολικές νίκες, τα συνολικά σετ και στο τέλος οι συνολικά πόντοι.

Επόμενη αγωνιστική (5η):
Οστράβα - Νόλικο Μαασέικ (10/12)
Μπελογκόριε - Ολυμπιακός (11/12)

«Εύκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός; Δεν νομίζω»

Μόνο εύκολη δεν θεωρεί την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο, ο προπονητής της Προ Ρέκο, Ρικάρντο Τεσμπεστίνι. «Μάχη» χαρακτήρισε το παιχνίδι.

«Εύκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός; Δεν νομίζω»
Η Προ Ρέκο συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο των ανδρών.

Ο προπονητής της ιταλικής υπερδύναμης μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου, εκφράζοντας τον σεβασμό του για τους «ερυθρόλευκους», ενώ δεν παρέλειψει να αναφέρει ότι… σκέφτεται ήδη τον επαναληπτικό των δύο ομάδων στον Πειραιά:

«Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όποιος νομίζει ότι ο Ολυμπιακός είναι εύκολος αντίπαλος, ας αναλογιστεί την πορεία του στο άθλημα και θα αναθεωρήσει. Η ελληνική ομάδα δεν είναι κακή, έχει ενισχυθεί και θα είναι σκληρός αντίπαλος. Για να τον νικήσουμε πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας και πάνω από όλα να δώσουμε συνέχεια στις εμφανίσεις και το όμορφο πόλο που παίξαμε εναντίον της Σαβόνα, πριν δύο μέρες», δήλωσε αρχικά ο ιταλός προπονητής, ενώ συνέχισε:

«Για εμάς είναι σημαντικό να μαζέψουμε όσο γρηγορότερα γίνεται τους βαθμούς που έχουμε ανάγκη. Πρέπει να προετοιμαστούμε ψυχολογικά. Οι παίκτες μας, είναι όλοι διεθνείς και έχουν αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και ξέρουν πώς να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις. Είχαμε λίγο διάστημα προετοιμασίας, όμως δεν ανησυχώ. Θα είμαστε έτοιμοι .Ο όμιλος μας είναι υψηλού επιπέδου και η αναμέτρηση με τους Έλληνες είναι πολύ δύσκολη. Τέλος, οφείλουμε από τώρα να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι στον Πειραιά, που η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή»!

Η ανακοίνωση της Προ Ρέκο επισημαίνει πως ο Ρικάρντο Τεμπεστίνι δουλεύει στις τελευταίες προπονήσεις πριν το παιχνίδι, στον παίκτη παραπάνω.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου