ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Βραβεύτηκε ο Σαβιόλα από την Λέσχη Φίλων Μπαρτσελόνα

Βραβεύτηκε ο Σαβιόλα από την Λέσχη Φίλων Μπαρτσελόνα

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα τιμήθηκε από την νεοσύστατη Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μπαρτσελόνα, εντυπωσιάστηκε από την απήχηση του ισπανικού συλλόγου στην Ελλάδα και τόνισε πως θα ήθελε να βρεθεί αντιμέτωπος με τους "μπλαουγκράνα" στους "16" του Champions League.
Η νεοσύστατη Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μπαρτσελόνα τίμησε τον Χαβιέρ Σαβιόλα την Τρίτη 3/12, παραδίδοντας στον Αργεντίνο σταρ μια πλακέτα με την αναγραφή: "Στον κύριο Χαβιέρ Πέδρο Σαβιόλα Φερνάντες, για την προσφορά του στην Μπάρσα και γενικότερα στο ποδόσφαιρο, αλλά κυρίως το ήθος και τον χαρακτήρα του".
Ο Σαβιόλα ήταν εντυπωσιασμένος από αυτή τηνκίνηση, ενώ μαζί με την πλακέτα πήρε και εννέα γαρύφαλλα στα χρώματα του ισπανικού συλλόγου.

"Η Μπάρσα θα είναι πάντα στην καρδιά μου, γιατί ήταν η πρώτη μου ομάδα στην Ευρώπη όταν ακόμα ήμουν πιτσιρικάς και, συν τοις άλλοις, πρόκειται για έναν τεράστιο, μυθικό σύλλογο", τόνισε ο "κούνελος" μιλώντας αποκλειστικά στο "blaugrana.gr" και στην κουβέντα που είχε με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Μπαρτσελόνα υποστήριξε πως είναι πολύ ευχαριστημένος από την έως τώρα εμπειρία του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.


Ο Χαβιέρ Σαβιόλα υπέγραψε μια φανέλα της Μπαρτσελόνα και ένα λάβαρο της Αργεντινής, συνεχάρη τους εκπροσώπους της Λέσχης για την φιλανθρωπική τους δράση και εξέφρασε την επιθυμία του να συναντηθεί ο Ολυμπιακός με την Μπαρτσελόνα στο Champions League.

"Θα το ήθελα πάρα πολύ. Θα έβλεπα παλιούς φίλους και θα είχα την ευκαιρία να βρεθώ σε παλιά, γνώριμα μέρη", υποστήριξε ο Αργεντίνος κυνηγός που αποκάλυψε την συνομιλία του με τον Λιονέλ Μέσι για τον τραυματισμό του τελευταίου.
 
"Μου είπε ότι μάλλον επέσπευσε την αποθεραπεία και γι’ αυτό επήλθε το κακό. Τώρα είναι αποφασισμένος να αποθεραπευτεί απολύτως σωστά και να επιστρέψει πανέτοιμος για να προσφέρει στην Μπάρσα".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου