ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

«Eurosport»:Στην κορυφαία 11άδα Ρομπέρτο, Τόρες

«Eurosport»:Στην κορυφαία 11άδα Ρομπέρτο, Τόρες

03/12/2013
 Στην ιδανική ενδεκάδα του «Eurosport» για Iσπανούς παίκτες που αγωνίζονται εκτός της Primera Division για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε συμπεριλήφθησαν οι Ρομπέρτο και Μιγκέλ Τόρες του Ολυμπιακού.

Στην κορυφαία 11άδα Ρομπέρτο, Τόρες

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει για τον Ισπανό τερματοφύλακα των «ερυθρόλευκων» πως: «Είναι ο κορυφαίος γκολκίπερ στην ελληνική Λίγκα και ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη, ενώ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων. Κράτησε ανέπαφη την εστία του και εναντίον του Εργοτέλη».

Για τον δεξιό αμυντικό τόνισε πως: «Ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις του Μίτσελ. Είναι ένας παίκτης που προέρχεται από τη Ρεάλ και έχει σημαντική εμπειρία από τη Χετάφε. Η αμυντική δουλειά του ήταν εξαιρετική στο 3-0 με τον Εργοτέλη».

Εκτός από τους δύο παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδος στην καλύτερη ενδεκάδα ήταν και οι Ινιάσι της Λέστερ, Λούνα της Άστον Βίλα, Ντελοφέου της Έβερτον, Τιάγκο Αλκάνταρα της Μπάγερν, Αρτέτα της Άρσεναλ, Χουράδο της Σπαρτάκ Μόσχας, Γιορέντε της Γιουβέντους, Ροντρίγκο της Μπενφίκα και Νεγρέδο της Μάντσεστερ Σίτι. Προπονητής της εβδομάδας αναδείχθηκε ο Αϊτορ Καράνκα της Μίντλεσμπρο.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου