ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Δεν το αφηνουν ετσι στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν το αφηνουν ετσι στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
 
04/12/2013
 
Στον Ολυμπιακό δεν έχουν καμία διάθεση να αφήσουν στο έλεος της την ιστορία με την βεβήλωση του μνημείου των θυμάτων της Θύρας 7 και θα κυνηγήσουν την υπόθεση μέχρι τέλους.
Τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης (28/11) ομάδα τριών ατόμων πλησίασε το μνημείο της Θύρας 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης" και προέβη σε βανδαλισμούς. Τους κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του γηπέδου και λίγο αργότερα οδηγήθηκαν στην Δικαιοσύνη.
Στην απολογία τους ισχυρίστηκαν πως ήταν μεθυσμένοι και μετανιωμένοι για τις πράξεις τους, ενώ δήλωσαν... οπαδοί του Ολυμπιακού, μάλλον για προφανείς λόγους.

Στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν δεν υπάρχει πουθενά αυτή της βεβήλωσης μνημείου, γεγονός που αν μη τι άλλο προκαλεί εύλογες απορίες... Κατηγορήθηκαν μόνο για φθορές και μικροκλοπές.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ωστόσο ξεκαθάρισαν πως δεν είναι διατεθειμένοι να κλείσει έτσι απλά η υπόθεση και θα κυνηγήσουν την ιστορία μέχρι τέλους. Στο Πειραιά θα φτάσουν στα άκρα το θέμα μέχρι να ξετυλίξουν το κουβάρι του νήματος για το τι πραγματικά συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (28/11) και αν κρύβεται οτιδήποτε άλλο πίσω από το συγκεκριμένο γεγονός.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου