ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ρεπό και ξεκούραση για τους αήττητους-O Πέτγουεϊ στον Κιάμο (video)

Ρεπό και ξεκούραση για τους αήττητους-O Πέτγουεϊ στον Κιάμο (video)

02/12/2013

Ύστερα από σερί αγώνων και προπονήσεων, οι Πρωταθλητές Ευρώπης την Κυριακή (1/12) είχαν ρεπό ώστε να ξεκουραστούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Από Δευτέρα (1/12) ξανά στο ΣΕΦ.
Ύστερα από ένα διάστημα με συνεχόμενους αγώνες, αλλά και με πολλά ταξίδια και μετακινήσεις, οι Πρωταθλητές Ευρώπης την Κυριακή (1/12) είχαν ρεπό ώστε να ξεκουραστούν ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας.
Οι αήττητοι σε Ελλάδα και Ευρώπη παίκτες του Ολυμπιακού, θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στο ΣΕΦ την Δευτέρα (2/12) το πρωί (10:30), ξεκινώντας την προετοιμασίας τους για το ματς της Πέμπτης (5/12) στην Γερμανία, όπου και θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερν Μονάχου για την 8η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Στράτος Περπέρογλου, που προφυλάχτηκε στο ματς κόντρα στον Άρη λόγω τενοντίτιδας, αναμένεται να προπονηθεί κανονικά και πάλι μαζί με τους συμπαίκτες του.

Χαμός με τον Πέτγουεϊ στον Κιάμο

Ο Πέτγουεϊ βρέθηκε με συμπαίκτες του στον Κιάμο, ανέβηκε στην σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε σαν ντουέτο με τον Κιάμο το τραγούδι "Φωτιά με φωτιά". Επικράτησε πανικός (video).
Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μαζί με συμπαίκτες του βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (30/11) σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα που τραγουδάει ο Πάνος Κιάμος. Οι Πειραιώτες είχαν ρεπό την Κυριακή (1/12) και ο καθένας από αυτούς φρόντισε να ξεκουραστεί και να διασκεδάσει.
Κατά την διάρκεια της διασκέδασης του στο κέντρο που ηγείται ο Πάνος Κιάμος, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον γνωστό Έλληνα καλλιτέχνη και τραγούδησαν μαζί το γνωστό μουσικό κομμάτι του καλλιτέχνη, "Φωτιά με φωτιά".

Με το που ξεκίνησε να τραγουδάει στα ελληνικά ο Μπρεντ Πέτγουεί αποθεώθηκε από τους θαμώνες του μαγαζιού, οι οποίοι του πέταγαν λουλούδια, χορεύοντας παράλληλα στους ρυθμούς του τραγουδιού. Δείτε το βίντεο με την στιγμή που ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού ανέβηκε στη σκηνή. Αποθεώθηκε και επικράτησε χαμός!

Δείτε τα βίντεο:

O Petway στον Κιαμο (ΧΑΜΟΣ) από bouklesto18


Πέτγουεϊ στον Κιάμο από bouklesto18


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου