ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Τα νεα του Ερασιτεχνη Ολυμπιακου

 Τα νεα του Ερασιτεχνη Ολυμπιακου

07/12/2013 

Ξέσπασε ο Ολυμπιακός

Το 6 στα 6 έκανε ο Ολυμπιακός που επικράτησε της Χίου με 18-5 στην έκτη αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών, «ξεσπώντας» μετά την ήττα απ’ την Προ Ρέκο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ξέσπασε ο Ολυμπιακός
Ιδανικά επέστρεψε στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 18-5 της Χίου για την έκτη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν το αήττητο στις έξι πρώτες αναμετρήσεις της Α1 μετά την ήττα απ’ την Προ Ρέκο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Θοδωρής Βλάχος δεν είχε στην διάθεσή του τον Αλέξανδρο Γούνα, ο οποίος ταλαιπωρείται από μικροτραυματισμό στο χέρι και αναμένεται να χάσει και το ματς της Εθνικής με την Κροατία για το Γουόρλντ Λιγκ, ενώ την καταιγιστική επιθετική λειτουργία των «ερυθρόλευκων» κράτησαν οι Βλαχόπουλος με έξι τέρματα και ο Φουντούλης με πέντε.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-2, 4-0, 6-0, 3-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Αργυρόπουλος, Καπότσης 1, Φουντούλης Ι. 5, Πρέκας, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Μάλιαρακ 1, Σχίζας, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος 6, Τσαχειλίδης 2.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Μικέδης): Μισεντζής, Πετρόχειλος, Δερβίσης, Σωτηριάνος, Καλαργυρός, Αλάτσης, Κανδιόγλου, Πίσσιας, Ντούλος 1, Φουντούλης Γιώρ. 2, Μπεριστιάνος, Γαβαλάς Ι. 2, Γαλανόπουλος

Ντέρμπι με... ιστορία στη Νέα Σμύρνη

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στο Τσάμπιονς κι η ΑΕΚ θέλει να πληγώσει τους «ερυθρόλευκους» για τρίτη φορά φέτος στο μεγάλο ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής της Volleyleague

Ντέρμπι με... ιστορία στη Νέα Σμύρνη
Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό ξεχωρίζει στην ένατη αγωνιστική της Volleyleague.

Η αναμέτρηση που θα γίνει το Σάββατο (7/12) στις 16.00 στο κλειστό του Μίλωνα, στη Νέα Σμύρνη τραβάει τα φώτα απ’ τα υπόλοιπα ντέρμπι της αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να δίνουν την τρίτη φετινή μεταξύ τους μάχη και πρώτη για το πρωτάθλημα.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να πετύχουν την πρώτη νίκη της ιστορίας τους κόντρα στον Ολυμπιακός, τον οποίο έχουν νικήσει φέτος σε Λιγκ Καπ και φιλικό προετοιμασίας, με την παράδοση να ευνοεί τους «ερυθρόλευκους» που διατηρούν ένα φοβερό ρεκόρ 16/16 στις αναμετρήσεις κόντρα στην ΑΕΚ.

Στην προσπάθεια αυτή ο Γιώργος Κλαρούδας δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Γιάννη Ρουμελιωτάκη, ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα, όμως θα έχει στο πλευρό του τους 550 οπαδούς, σύμφωνα με τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί.

«Το ματς είναι σημαντικό και για τις δυο ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει στριμωχτεί τελευταία αλλά είναι μεγάλη ομάδα και περιμένουμε να βγάλει αντίδραση», δήλωσε για το ματς ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», τονίζοντας: «Σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται δεν ξεχνάμε ότι είναι ο πρωταθλητής και μπορεί ανά πάσα στιγμή να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο. Εμείς, παρά τα μικροπροβληματάκια μας, προετοιμαστήκαμε καλά. Είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε τη νίκη, που θα μας ωθήσει ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία και θα μας ανοίξει νέους ορίζοντες.

Πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε και το θέμα με τη μεταφορά της έδρας μας από το γήπεδο της Γλυφάδας σε αυτό του Μίλωνα, που είναι ένα άγνωστο γήπεδο για εμάς καθώς δεν το έχουν συνηθίσει οι παίκτες μέσα από τις προπονήσεις. Από την άλλη, βέβαια, καθώς είναι πιο μικρό, θα έχουμε πιο κοντά τους οπαδούς μας.

Δεν λέει πολλά πράγματα το γεγονός ότι έχουμε κερδίσει δυο φορές (σημ: μια στο Λιγκ Καπ και μια σε φιλικό) φέτος τον Ολυμπιακό. Βεβαίως, οι δυο νίκες μας έχουν δώσει αυτοπεποίθηση, πιστεύουμε ότι μπορούμε να το ξανακάνουμε αλλά αυτό δεν μπορούμε να το λάβουμε και ως δεδομένο
».

Η «Ένωση» δεν έχει νικήσει ποτέ τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, αλλά μετράει μία νίκη σε επίσημο αγώνα και μάλιστα εκτός έδρας με 3-2 σετ για τον Β΄όμιλο του εφετινού Λιγκ Καπ. Στο πρωτάθλημα έχει 5 νίκες σε 8 αγώνες και εντός έδρας έχει χάσει μόνο από τη Λαμία με 3-2 σετ στη Γλυφάδα. Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Κηφισιάς με 3-2 σετ.

Για την πρώτη… εκτός έδρας ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από τη Νόλικο στο Μαασέικ για το Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη Τετάρτη στρέφει και πάλι το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα όπου στοχεύει στη νίκη και στη συγκομιδή βαθμών για να καλύψει τη διαφορά από τους πρωτοπόρους Εθνικό και Φοίνικα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 5 νίκες σε 8 αγώνες πρωταθλήματος αλλά ακόμα δεν έχουν νικήσει εκτός έδρας έχοντας ηττηθεί από Παναχαϊκή, Κηφισιά και Φοίνικα.

Ο Δημήτρης Καζάζης αναφέρθηκε στην αντίδραση που πρέπει να έχει η ομάδα του στο συγκεκριμένο ματς, τονίζοντας:

«Έχουμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα και παίζουμε σ' ένα γήπεδο που είναι δεν είναι κατάλληλο για τέτοιους αγώνες. Όπως γίνεται κατανοητό πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε το τρίποντο. Μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και πλέον πρέπει να δείξουμε με έργα τι μπορούμε να πετύχουμε. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα αλλά έχουμε παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία από τέτοια ματς. Περιμένω την αντίδραση της ομάδας μου. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο ούτε και την έδρα του. Φοβόμαστε τον κακό μας εαυτό».

Ο Ολυμπιακός πάντως διατηρεί ένα φοβερό σερί στις αναμετρήσεις κόντρα στην ΑΕΚ, αφού από το 1998 έχουν επικρατήσει και στα 16 παιχνίδια που έχουν δώσει μεταξύ τους. Μάλιστα, μόλις μια φορά κινδύνευσε το αήττητο του Ολυμπιακού, το 2006-07, όταν οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ, όμως και πάλι επικράτησαν οι «ερυθρόλευκοι».

Προπώληση για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Ξεκίνησε η διάθεση των 550 εισιτηρίων για το ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής της Volleyleague ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό που θα γίνει το Σάββατο (7/12) στο κλειστό του Μίλωνα.


Τα 550 εισιτήρια που κυκλοφόρησαν διατίθενται από σήμερα (Παρασκευή) στα γραφείο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ενώ πριν το ματς θα πωλούνται έξω απ’ το εκδοτήριο στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

«Από την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου ξεκίνησε η διάθεση των 550 εισιτηρίων για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό που θα γίνει το Σάββατο στις 4 το απόγευμα στο γήπεδο του Μίλωνα στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague. Τα εισιτήρια κοστίζουν 8 ευρώ και θα διατίθενται, την Παρασκευή από τις 9 π.μ έως τις 7 μ.μ από τα Γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (Δεκελείας 138-140, Ν. Φιλαδέλφεια) και το Σάββατο πριν από τον αγώνα από το εκδοτήριο στο γήπεδο του Μίλωνα».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου