ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Θα «χτυπήσει» η ΝΕΡΙΤ τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα;

Θα «χτυπήσει» η ΝΕΡΙΤ τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα;

04/12/2013
 
 Η διεκδίκηση των μεγάλων αθλητικών γεγονότων, για τα επόμενα χρόνια είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό για τη ΝΕΡΙΤ που ακόμα, καλά-καλά, δεν έχει βγει στον «αέρα».
Αυτή την στιγμή, η Δημόσια Τηλεόραση απλά διαχειρίζεται τα αθλητικά «πακέτα» που είχε αποκτήσει η ΕΡΤ και βρέθηκαν έτοιμα. Μα πρόκειται για Τσάμπιονς Λιγκ, για Ευρωλίγκα μπάσκετ, για Φόρμουλα 1, για τελική φάση Μουντιάλ που έρχεται.

Όλες οι διοργανώσεις είχαν αποκτηθεί απ' την ΕΡΤ πλην των δικαιωμάτων των εντός έδρας αγώνων Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού στην Α1 μπάσκετ. Και που εκεί η Δημόσια Τηλεόραση πήρε τα δικαιώματα κυρίως επειδή κανένα ιδιωτικό κανάλι, ελεύθερης εμβέλειας ή συνδρομητικό, δεν ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα, καθώς συνεκτιμήθηκαν κέρδη και ζημιές (κόστος).

Εν πάση περιπτώσει, ότι έγινε, έγινε. Το θέμα είναι πως στο αμέσως επόμενο διάστημα έρχονται μεγάλοι διαγωνισμοί αθλητικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Πολύ σημαντικών και ιδιαίτερα ακριβών. Το ερώτημα είναι, λοιπόν, αν θα τις «χτυπήσει» ο δημόσιος φορέας (που σε λίγο καιρό θα ονομάζεται ΝΕΡΙΤ).
Θα «χτυπήσει» η ΝΕΡΙΤ τα μεγάλα αθλητικά γεγονότσ;
Η τριετία Τσάμπιονς Λιγκ 2015-18, η κεντρική διαχείριση των προκριματικών αφενός του Euro 2016 και αφετέρου του Μουντιάλ 2018 μέσα στους οποίους περιλαμβάνονται οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδας και με αποφασισμένο το νέο (αλά Τσάμπιονς Λιγκ) σύστημα διεξαγωγής, οι τελικές φάσεις Euro 2016, Μουντιάλ 2018, το Μουντομπάσκετ 2014 και το Ευρωμπάσκετ του 2015, αλλά και η Ευρωλίγκα της ερχόμενης περιόδου (πλην του «κυρίως πιάτου», το οποίο έχει εξασφαλίσει η Nova).
΄
Κοντολογίς, υπάρχουν ένα σωρό διοργανώσεις όπου ένα κανάλι, για να είναι ανταγωνιστικό με τα σνδρομητικά πρέπει να κάνει μεγάλες προσφορές. Θα τις κάνει, λοιπόν, η ΝΕΡΙΤ; Χλωμό!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου