ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Καλο ταξιδι, Tακη ψυχαρα Ολυμπιακαρα...

Καλο ταξιδι, Tακη ψυχαρα Ολυμπιακαρα...

Γεννημένος στον Βόλο, στις 25 Δεκεμβρίου του 1948, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Βόλου και το 1970 κατηφόρισε στο μεγάλο λιμάνι.

Ως κεντρώος παίκτης ήταν μέλος της "χρυσής" ομάδας του Ολυμπιακού εκείνης της δεκαετίας, που συνδυάστηκε με την κατάκτηση πολλών τίτλων.

Τρία πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό (1973, 1974, 1975), ισάριθμα Κύπελλα (1971, 1973, 1975) και πολλές ακόμα όμορφες στιγμές με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Δημήτρης Συνετόπουλος έπαιξε στον Ολυμπιακό από το 1970 μέχρι το 1979... Για εννέα ολόκληρες σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Μετά την απώλεια του Κώστα Παπάζογλου η «ερυθρόλευκη» οικογένεια θρηνεί για μία ακόμη μεγάλη απώλεια, αυτή του Δημήτρη (Τάκη) Συνετόπουλου.

Ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού στέκεται δίπλα στις οικογένειες των δύο μεγάλων άσων. Στο αυριανό παιχνίδι με τον Εργοτέλη, στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους".

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων:

"Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς τιμά τη θρυλική μορφή του Τάκη Συνετόπουλου που έφυγε σήμερα από κοντά μας γεμίζοντας θλίψη και πόνο την οικογένεια του και όλη τη φίλαθλη οικογένεια.

Ο Τάκης Συνετόπουλος βρίσκεται πλέον στο πάνθεον των ηρώων της θρυλικής ιστορίας του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου και η απώλεια του μετά από αυτή του θρυλικού Κώστα Παπάζογλου, που έφυγε απο κοντά μας προ ολίγων ημερών, συγκλονίζει το Σύνδεσμο βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού θα μεταβούν τη Δευτέρα στο Βόλο να τιμήσουν το σπουδαίο διεθνή ποδοσφαιριστή, συμπαίκτη, οικογενειάρχη και άνθρωπο για την μεγάλη προσφορά του στην ιστορία του Ολυμπιακού και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικά και να καταθέσουν στεφάνι στη μνήμη του θρυλικού Τάκη.

 Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Κώστα Παπάζογλου και Δημήτρη Συνετόπουλου 
 
 
Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Κώστα Παπάζογλου και Δημήτρη Συνετόπουλου θα τηρηθεί σημερα πριν το παιχνίδι με τον Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό.

Αυτό έκανε γνωστό η ερυθρόλευκη ΠΑΕ με σχετική ανακοίνωση στην οποία και εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια των δύο άσων οι οποίοι συνέδεσαν την καριέρα του με την ομάδα του Πειραιά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Μετά την απώλεια του Κώστα Παπάζογλου η «ερυθρόλευκη» οικογένεια θρηνεί για μία ακόμη μεγάλη απώλεια, αυτή του Δημήτρη (Τάκη) Συνετόπουλου.

Ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού στέκεται δίπλα στις οικογένειες των δύο μεγάλων άσων. Στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου