ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Αστέρας,Άντερλεχτ και μετα...Αρης

Αστέρας,Άντερλεχτ και μετα...Αρης

Μόλις 1000 εισιτήρια απέμειναν για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ, ωστόσο οι "ερυθρόλευκοι" επιθυμούν την στήριξη του κόσμου και στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης που έχει τον δικό του βαθμό δυσκολίας. Οι Πειραιώτες θα έχουν στο πλευρό τους 1000 φίλους της ομάδας στο "Κλεάνθης Βικελίδης", εφόσον συμφωνήσει η Αστυνομία και η ΓΓΑ.
Η μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ πλησιάζει (10/12, 21:45) και στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League οι Πειραιώτες έχουν την ευκαιρία να "κλειδώσουν" την πρόκριση τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης παίρνοντας το τρίποντο κόντρα στους Πρωταθλητές Βελγίου. Όπως ήταν αναμενόμενο, το ενδιαφέρον του κόσμου για το παιχνίδι είναι τεράστιο και έχουν απομείνει μόλις 1000 εισιτήρια (55, 60, 75 και VIP) στην διάθεση του κοινού.


Ωστόσο πριν την Άντερλεχτ προηγείται η αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", για την 14η αγωνιστική της Super League. Ένα παιχνίδι με τις δικές του ιδιαιτερότητες, στο οποίο ο προπονητής και οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν στρέψει την προσοχή τους.

Στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο δεν παίρνουν αψήφιστα τον Αστέρα Τρίπολης, τονίζουν πως πρόκειται για μια ομάδα ικανή να κάνει την ζημιά και θέλουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Αρκάδων νικηφόρα, έχοντας την στήριξη των οπαδών τους και για αυτό το παιχνίδι.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός ζήτησε και θα πάρει 1000 εισιτήρια για το ματς με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (15η αγωνιστική, 15/12, 19:30), ωστόσο η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί εάν και εφόσον η Αστυνομία και η ΓΓΑ συμφωνήσουν για την μετακίνηση των οπαδών.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου