ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ενας Πελέ για τον Θρυλο?

Ενας Πελέ για τον Θρυλο?

02/12/2013 
Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση της μεταγραφής του Πελέ στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος χαφ πήγε και στα αποδυτήρια, όπου φέρεται να μίλησε με τον Μίτσελ!

Προχωράει του Πελέ
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο Πελέ ταξίδεψε κανονικά στην Αθήνα, παρότι δεν ήταν στην αποστολή του Εργοτέλη.

Μόνο αυτό αποκαλύπτει πως κάτι τρέχει ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πορτογάλο μέσο για τον οποίο το προηγούμενο διάστημα είχαν κυκλοφορήσει διάφορα δημοσιεύματα.

Πριν από μερικές μέρες είχε γίνει γνωστό πως στο περιθώριο του χθεσινού ματς των δύο ομάδων θα γινόταν μία πρώτη συζήτηση για τη μεταγραφή του 26χρονου παίκτη στους Πειραιώτες.

Αυτή η κουβέντα φαίνεται πως έγινε και, μάλιστα, δεν παρατηρούνται μεγάλες διαφορές στο οικονομικό ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Η Ρωσίδα μάνατζερ του παίκτη, Ναταλία Κουρεόντοβα, δεν βρέθηκε στο Καραϊσκάκη, αν και είχε γίνει γνωστό ότι μπορεί να βρεθεί στην Αθήνα για το συγκεκριμένο θέμα.

Από την πλευρά του, ο Πελέ μετά από το παιχνίδι – και ενώ η αποστολή του Εργοτέλη είχε αναχωρήσει από το φαληρικό γήπεδο – πήγε στα αποδυτήρια.

Εκείνη την ώρα ο μοναδικός που είχε μείνει πίσω ήταν ο Μίτσελ και είναι πιθανό να υπήρξε μία πρώτη συζήτηση μεταξύ τους.

Στον Ολυμπιακό διαψεύδουν την πιθανότητα μεταγραφής του Πορτογάλου χαφ, αφού τονίζουν πως υπάρχουν πολλοί μέσοι στην ομάδα και δεν έχουν τον αναμενόμενο χρόνο συμμετοχής.

Μπορεί, όμως, οι όποιες συζητήσεις γίνονται να αφορούν τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, με τις επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Στο Καραϊσκάκη και ο Ενροτό


Αφορμή για σχόλια έδωσε η παρουσία του Κριστόφ Ενροτό χθες το απόγευμα στο Καραϊσκάκη. Ο Βέλγος μάνατζερ, ο οποίος εκπροσωπεί τον Μιραλάς, δεν έχει κάποιον παίκτη στον Ολυμπιακό, όμως συνεργάζεται με τον Μπαντιμπανγκά του Εργοτέλη και αρκετούς άλλους σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Το θέμα είναι πως όταν έρχεται στην Ελλάδα για να δει ματς των «ερυθρολεύκων», αυτό... σημαίνει πολλά. Σίγουρα θα μίλησε με την διοίκηση των Πειραιωτών, όχι για τον παίκτη του που παίζει στον Εργοτέλη, αλλά και για άλλους που εκπροσωπεί.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου