ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

50.000 ερυθρόλευκα ''ευχαριστω''

50.000 ερυθρόλευκα ''ευχαριστω''

31/12/2013

50.000 ερυθρόλευκα ''ευχαριστώ''
Στους 50.000 έφτασαν οι φίλοι του Ολυμπιακού οι οποίοι εξέφρασαν τη στήριξή τους στην προσπάθεια που κάνει η διοίκηση του Ερασιτέχνη για την εξυγίανση του συλλόγου.

Για τον λόγο αυτό οι ερυθρόλευκοι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία τους ευχαριστούν για τη συμπαράσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:


«Με μεγάλη υπερηφάνεια, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα, ότι 50.000 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ είναι πλέον δίπλα μας!!!

Με 10€, 50€ ή 150€ , ο καθένας όπως μπορούσε από το υστέρημά του, ενίσχυσαν την προσπάθειά μας να διοικήσουμε τον Ολυμπιακό μας, όπως ακριβώς μας ζήτησαν , εκλέγοντας μας ως διοίκηση τον Ιούλιο του 2011.

Να πετύχουμε δηλαδή, την οικονομική εξυγίανση, την κατάκτηση τίτλων από όλες τις ομάδες, όπως αρμόζει στην ιστορία μας, την ανάπτυξη των Ακαδημιών στα περισσότερα από τα αθλήματα που «καλλιεργούμε», καθώς και την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Σε όλους εσάς, αλλά και στους εκατομμύρια άλλους, που είτε ακόμη δεν μπόρεσαν, είτε τελικά δεν καταφέραμε να τους πείσουμε να εγγραφούν, ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη , ειρήνη και νέες Ολυμπιακές επιτυχίες.

Οι τρόποι διάθεσης

Ενημερώνουμε τον κόσμο μας ότι η οικονομική ενίσχυση μέσω της Προνομιακής Κάρτας, της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Φιλάθλου, συνεχίζεται έως και την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου στις 30 Ιουνίου 2014. Αναλυτικά οι τρόποι διάθεσης:

Προνομιακή Κάρτα Μέλους

Την Προνομιακή Κάρτα Μέλους, η οποία δίνεται στα ενεργά μέλη μας με 100 ευρώ υπό την μορφή οικονομικής ενίσχυσης, μπορείτε να την αποκτήσετε καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-18:00) στα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Κάρτα Μέλους

Την Κάρτα Μέλους η οποία κοστίζει 50 ευρώ μπορεί να την αποκτήσει κανείς από τα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π στην Πλατεία Αλεξάνδρας, καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-18:00) αλλά και από το γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων στο Καραϊσκάκη, τις ημέρες διάθεσης εισιτηρίων για τους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Κάρτα Φιλάθλου

Την "Κάρτα Φιλάθλου" η οποία κοστίζει 10 ευρώ και είναι απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου στα εντός έδρας παιχνίδια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μπορείτε να την προμηθευτείτε:

A. Μέσω ίντερνετ: Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.olympiacos.org και πατώντας πάνω στο banner «ON LINE ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ», μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά και να αποκτήσουν αυτόματα τον αριθμό της Κάρτας Φιλάθλου, με τον οποίο έχουν και τη δυνατότητα αγοράς μέσω internet εισιτηρίου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ . Η παραλαβή της κάρτας, η οποία είναι απολύτως απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από τα γκισέ εισιτηρίων, γίνεται από τα γραφεία του Ο.Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά, προσκομίζοντας υποχρεωτικά το ειδικό απόκομμα που εκδίδεται από την ιντερνετική αγορά της Κάρτας Φιλάθλου.

Β. Στο Μουσείο του Ολυμπιακού στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ως εξής, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 11:00 έως τις 17:00,Παρασκευή από τις 13:00 έως τις 21:00, Σάββατο και Κυριακή από τις 11:00 έως τις 15:00

Γ. Στα Γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά, καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00.

Δ. Στους συνδέσμους της Θύρας 7 στην Αττική, στην επαρχία και στο εξωτερικό.

Ε. Τις ημέρες διάθεσης εισιτηρίων για τους αγώνες του Ολυμπιακού στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την κάρτα «Φίλαθλος του Ολυμπιακού» και από τα κιόσκια δίπλα ακριβώς στα ταμεία πώλησης εισιτηρίων.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου